Жыць і не спрабаваць азначае застацца сумневаў, што ез б зрабіў
відавочна, ты не больш€ 10 000 за абсталяванне, каб зрабіць гэтую працу,відавочна, вы не плаціце за 2500€ ў год, каб пастаянна абнаўляць абсталяванне,відавочна, вы не марнуеце ў сярэднім 1000 еўра у год; б) і, відавочна, не ад 1/3 таго, што прыбыткі дзяржавы, таму што, калі ты,ты і spedevi, як апісана вышэй, калі вы патрабавалі выключэння рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў, як мінімум, partivi ад 100€ і супастаўленні,выдаленне egr,выдаленне dpf, то я хацеў б убачыць, калі вы, як бы занадта шмат 360€,магчыма, у тыя 360€ заслужыў гэтак жа, у майстэрні, якую ен назваў хлопца, а затым паглядзіце, што застаецца,многія з вас перакананыя, што свет chiptuning і mpps ад 80€, і раз і titanium знайсці ў сетцы бясплатна,а затым, калі вы робіце пашкоджанні і заблокируйте эбу хачу паглядзець, што вы думаеце,гэта значыць, у некалькі слоў, перш чым судзіць аб працы разгледжаны добра ўсе, што есць вакол.
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 05-03-2014 да 10:09
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
сцісла : іншыя працы ? усе больш і больш? легкі мой.
Я думаю, што калі праца павінна быць выканана з палітыкай, вы павінны задаволіць запыты кліента, які плаціць вам, без перабольшання, нічога? не азначае, што машына павінна быць арыгінальнай, чаму? адна супастаўленні і ўсе роўна супастаўленні і адказнасць? там яны шмат, акрамя таго, беспарадак, як шмат людзей не разумее біту і пачынаюць рабіць карты, каб 50 еўра, каб затым прарвацца рухавікі або кампаненты рухавіка і потым я болю
Па-мойму, не ? як кажа cerbino, чаму? калі ? у вашай прафесіі, вы не скідкі да тых цэнах за працу, нават калі ? машына, скажам, легка кіраваць. Якасць? працы адчувае, і мне б выплачана правільна. Тады важна ? што кліент будзе задаволены прадукцыйнасцю.
безумоўна, на некаторыя аўтамабілі праца ? вельмі просты па параўнанні з іншымі і, такім чынам, кошт не можа? здацца перабольшаннем? хто жыве толькі для таго, павінен паставіць у трубаправодзе, а таксама магчымыя рызыкі падчас супастаўленне, што заўседы можа здарыцца што-небудзь ? вядома.....
то есць вакол шмат механікаў, якія, магчыма, грошы і запал вы паклалі, каб зрабіць карты не вельмі шмат, у першую чаргу, тое, што сапраўды робяць, і бяруць нават 150€.....? відавочна, вы ніколі не будзеце мець працу, як варта і, калі аўтамабіль, то гэта добра, можа быць лепш....
не rimappatore прафесіі, на самай справе я кладу рукі толькі на маіх аўто і на некаторых, да якіх я не магу сказаць "няма", але, з майго пункту гледжання, працу зрабілі добра ? тое, што пасля рэдагавання і ўводу ў эксплуатацыю вы проста пераходзіць у rullata на лаўцы. І ў гэтым выпадку, мне здаецца, што гэта было зроблена! Затым 5-6 рэзюмэ не для мяне, перапрызначэння,але madifica размяркоўваць крутоўны момант. На практыцы ? быў зменены толькі абмежавальнік крутоўнага моманту, на маю думку. Тады я не буду нікога судзіць!
я толькі кажу, што той, хто робіць працу, павінен мець свой уласны прайс-ліст....што гэта легка ці цяжка экю ў пытанні....тады я лічу, што калі адзін з анты-цюнінг спытае выдаліць толькі egr або поўную карту працэдура ? тое ж самае і, ведаючы, што трэба рабіць на ecu не можаце папрасіць 50€ з рызыкамі, якія вы бераце....вы павінны быць ясна з кліентам і растлумачыць яму ўсе правільна...
я вам scaricherei карту і зрабіў бы вывучыць!!!