аааа вось я і не зразумела, якая была каштоўнасць для carburazioni ... добра ў мяне ніколі не спыняйце вучыцца
аааа вось я і не зразумела, якая была каштоўнасць для carburazioni ... добра ў мяне ніколі не спыняйце вучыцца
На жаль, я да inizzi і ад таго, што я ? вучылі, я зрабіў гэта такім чынам. Адзінае, што, з дапамогай ECM, не магу знайсці добрыя карты. У тым сэнсе, што я не ўпэўнены, што яны супадаюць, што кажа ECM. Для гэтага я і папрасіў вашага савета і меркаванні. Мая мэта была крыху адкарміць, ін'екцыі, спрабуючы панізіць тэмпературу ў пакоі, убачыў, што я ? сказалі, што мая праблема удараў у галаву, было звязана з паліўнай занадта худы.
![]()
Ад матфея
прывітанне, хлопцы, я іх зрабіў, скажыце мне, як вам здаецца
Прывітанне я таксама ў пачатку
Хто цябе лае яго, чаму? хоча, каб вы лепшыя
Як я гуляў я карту здаецца, што вы smagrito, па крайняй меры, для значэнняў у табліцы і як я іх інтэрпрэтаваць я.
Напрыклад, цяпер мы робім міні з аб'емнай і met? карты з драйвера ecm.
Паспрабуйце змяніць значэння таўсцею і паглядзець, калі біць у галаву, узнікае
Каб быць упэўненым, што ingrassi пастаў тэстар ў першай лямбда і паглядзець, што дае напружанне
Высокія значэнні карбанату тоўстай нізкім утрыманнем вугляводаў худы
Паглядзіце, што напружанне працы вашага лямбда і черпайте свае высновы
Добрая праца
Я не пакрыўдзіўся адказ alfajtdсапраўды, крытыка вітаюцца людзі, pi? добра. Безумоўна, у тыдзень, як толькі я магу я раблю, - гэта кантроль над лямбда.
Я знайшоў гэтую табліцу пераўтварэнні можа быць добра?
лямбда sclae.jpg
Ад матфея
У гэтай табліцы я не бачу высілкамі, devibtrovartebebuna з высілкамі,
Атакі на напружанне на выхадзе лямбда і паглядзець, калі значэння ў норме.
Пошук у інтэрнэце optimal лямбда-voltage ці што нешта падобнае
X зараз з cell і мне будзе цяжка вам дапамагчы
lamba=1 вольт (справаздачу стехиометрической ідэальна падыходзіць для бензінавых рухавікоў, а менавіта 14,7:1
лямбда - <1 узбагачаная сумесь
лямбда - >1 збяднення
ідэальныя адносіны для максімальнай магутнасці павінна быць каля 13-12,5, але цюй? мы гаворым пра тэарэтычныя значэння, то ўсе ? адносна іншых параметраў, такіх як тэмпература гарэння, etc
У любым выпадку, вазьміце з абцугамі значэння, якія вяртаюць лямбда-зонды вузкія, не ? не правільны метад для супастаўлення і бензін, нават, калі ўказанні, табе яе вяртаюць.
Ок... Ы? або менш, як я думаў.![]()
Ад матфея