Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 26

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Macchinista
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266

Кампенсаваць Карту 207 1.6 THP 156 Л.с.

Прывітанне ўсім. Гэта ? карту ori маей машыне менавіта Peugeot 207 1.6 THP 156 Л. с ECU MED 17.4.5

Аўтамабіль ужо? у арыгінале ен заўседы быў недахоп, што рухавік пад нагрузкай (1.500 - 2000) абаротаў і высокую перадачу (4 або 5 або 6), калі я націскаю усе ў праводцы акселератара падае ў галаве. Я ведаю, што гэты рухавік ? дастаткова тэму ў падобных недахопаў.
    Я хацеў, каб тое, што я мог бы вучыцца, каб зрабіць невялікае змяненне і цяпер я павінен сказаць, што загана ? знікла. Я, як і мой файл, і дайце ваша меркаванне і савет.

Дзякуй.

файл ori выдалены

PEUGEOT 207 1.6 16V THP 156CV FELINE 2011 BOSCH MED 17.4 MOD.zip
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 19-01-2014 да 22:54
    Ад матфея

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    рэгуляванне файлы павінны быць уведзеныя ў банк, калі не есць ужо, у абмеркаванне варта уставіць спасылку з нумарам посту, калі пачытаць тое абмеркаванне, вы разумееце, як я гэта зрабіў. дзякуй

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266
    Выбачайце, я не ведаў, і, можа быць, я ? збег, але не чытаў у правілах. Я дададзеная ў базу дадзеных з файла крычы. Робіць спасылку на qu? чаму? гэта не робіць мяне pi? змяніць паведамленне. Я спадзяюся, пойдзе добра.

http://www.professionalchiptuning.ne...ll=1#post77765
    Ад матфея

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    135
    ўпырску пры поўнай нагрузцы сваю карту, паставіўшы значэння ingrassi і выдаліўшы smagrisci ты зняў так што я думаю, вам smagrito... чаму? значэння, якія растуць на карце. вы smagrito 6% поўнай нагрузкі і ад 1600 абаротаў, на гэтую карту (калі гэта сапраўды карта ўпырску)

у карту ўпырску пры поўнай нагрузцы замест гэтага вы дадалі значэння і ў карту значэння, убывающие залезці абаротаў і нагрузкі, так што я думаю, вам smagrito нават 5% supercgi?

таму я не разумею, як ты не пі? біць у галаву... ? дзіўна :-)

дзякуй, вас таксама павялічылася turbo 200 пунктаў, гэта добра, але ? дзіўна, што вы не іп? біць у галаву.

у вас вымяраецца з afratio? ці вы пайшлі на слых, гэтыя рухавікі маюць праблемы з нацягвальнік рамяня, пу? быць, што, магчыма, вы абодва зніклі, што праблему, так? машына награваецца да girnado mpi? худы, і не вядомыя pi??

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266
    Мая у тэорыі не павінны ўжо больш мець праблемы з натяжителем!!! Для астатніх трэба сапраўды зразумець, ecm, што гэта азначае ў яго апісання, для тых карты! На жаль, дыягназ, я не магу бачыць значэнне afr! Толькі што я купляю інструмент! На слых здаецца, чарга больш перапоўнены, але вы не можаце з упэўненасцю сказаць!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    135
    Citazione Першапачаткова Напісаў Машыніст Visualizza Messaggio
    Мая у тэорыі не павінны ўжо больш мець праблемы з натяжителем!!! Для астатніх трэба сапраўды зразумець, ecm, што гэта азначае ў яго апісання, для тых карты! На жаль, дыягназ, я не магу бачыць значэнне afr! Толькі што я купляю інструмент! На слых здаецца, чарга больш перапоўнены, але вы не можаце з упэўненасцю сказаць!
    і на самай справе ўсе роўна, як я тлумачыцца я карту здаецца, што вы smagrito, зрабіў ? калі хто-то ведае, ці не будзе тут, каб сказаць табе, чаму? справядліва можа быць ? раўнаваць яго веды :-)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    машыніст я мог бы атрымаць вашыя файлы ў лічку, мне цікава, з крокам ... у іншай дыскусіі ? казаў, што тут значэння вы даеце ў вас не як у эбу bosch me

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Citazione Першапачаткова Напісаў fabiovts88 Visualizza Messaggio
    машыніст я мог бы атрымаць вашыя файлы ў лічку, мне цікава, з крокам ... у іншай дыскусіі ? казаў, што тут значэння вы даеце ў вас не як у эбу bosch me
    у адпаведнасці з першым і карыстальнікаў, якія ўдзельнічаюць гэтым запыце, не ? па сутнасці асцярожныя, вы трапляеце ў парог, які дазваляе спампаваць. табе таксама пісаў у іншай дыскусіі, я спадзяюся, што вы зразумелі паведамленне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    па-мойму, каб прыйсці да адной высновы, мы павінны armarci датчык afr і праверыць, ці ўсе так добра разумеем

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    135
    Citazione Першапачаткова Напісаў fabiovts88 Visualizza Messaggio
    па-мойму, каб прыйсці да адной высновы, мы павінны armarci датчык afr і праверыць, ці ўсе так добра разумеем
    у самай справе, было б лепш за ўсе, але gi? з дапамогай тестеров ставім у першай лямбда і чытаеце напружанне gi? вы павінны пачаць што-то зразумець.

калі вы чытаеце "p"? у інтэрнэце вы разумееце, да чаго ставяцца розныя напружання і, як вы af/ratio

калі я не памыляюся, я чытаў, што датчык счытвае значэння напружання і вышэй quand'? худы, і менш, калі? тоўстая...

для гэтага есць нават датчыкі тэмпературы выхлапных газаў, каб праверыць, ці науглероживания

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •