Вынікі з 1 па 5 з 5

Абмеркаванне: тэст адлюстравання

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    10

тэст адлюстравання

прывітанне ўсім, спадзеючыся, што ў правільным раздзеле, я прыкладаю 2 файла (ori-й? mod) punto 1.3 mjet hw 817 sw 350. Я пачынаю разумець, як працуюць карты з ecm 2001. Я хацеў бы некаторы меркаванне-савет, на маім працуе. Дзякуй загадзя
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 15-03-2014 да 19:40

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Пескароў
    Паведамленні
    75
    Добры дзень, на жаль у мяне няма правоў для загрузкі укладанняў, але раскажыце, што вы зрабілі, і, напэўна, qualcono вы зможаце дапамагчы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў friggio Visualizza Messaggio
    прывітанне ўсім, спадзеючыся, што ў правільным раздзеле, я прыкладаю 2 файла (ori-й? mod) punto 1.3 mjet hw 817 sw 350. Я пачынаю разумець, як працуюць карты з ecm 2001. Я хацеў бы некаторы меркаванне-савет, на маім працуе. Дзякуй загадзяпункт 1.3 mjet 350_817.rar
    Прывітанне friggio..
    я не ведаю, што сказаць і як,
    адзіны савет, які я хачу даць вам і прытрымлівацца розныя тэмы форуму і ў вашым выпадку, гэта, у прыватнасці,..
    http://www.professionalchiptuning.ne...ET-impariamola!
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    33
    прывітанне friggio я працуюць у 2d, чаму? у ecm знаходзіцеся 3 карты, што, здаецца, драйвер wish часу ўпырску і фільтра, але вы, практычна бескарысна, на жаль, есць і іншыя невялікія абмежавальнікі з драйвера, націсніце, калі вы хочаце больш

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    22
    Прывітанне у мяне няма дазволу для таго, каб спампаваць ўкладанне пяро, я магу вам сказаць, што нават з ecm і, дакранаючыся толькі 3.4 карты: ін'екцыі parzializzato(прэс-rail), абмежавальнік крутоўнага моманту (карта педаль ), абмежавальнік крутоўнага моманту 2 і turbo вы атрымаеце выдатныя вынікі. Калі пазначце розныя прырашчэння, зробленыя можам параіць. прывітанне

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •