Стар. 11 з 16 PrimaПерад ... 910111213 ... АпошняеUltima
Вынікі 101-110 з 158

Абмеркаванне: digiprog 3

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    30
    *****я не магу адкрыць ўкладанні....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di raffaell0
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Штутгарт
    Паведамленні
    206
    te l?я пісаў у папярэднім пасце, што вы яшчэ не атрымалі правы, каб адкрыць ўкладанні. Вы павінны дабрацца да 80. Што вас цікавіць ведаць? Мацярынскай платы ? зялены не bl? як у розных выпадках.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) (OF) L'avatar di audi sp
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    245
    хлопцы .. хто ? так ласкавы, дайце мне фота на раз'ем які вы будзеце выкарыстоўваць на рамкі ford focus?
    я спрабаваў і спрабаваў, але не трапляе ў ланцуг.. кажуць, што есць кабелі з спасылкі няправільныя.. вам вынік?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    30
    Citazione Першапачаткова Напісаў audi sp Visualizza Messaggio
    хлопцы .. хто ? так ласкавы, дайце мне фота на раз'ем які вы будзеце выкарыстоўваць на рамкі ford focus?
    я спрабаваў і спрабаваў, але не трапляе ў ланцуг.. кажуць, што есць кабелі з спасылкі няправільныя.. вам вынік?
    я магу дадаць, што ў пэўных выпадках і, асабліва, на той жа машыне, за 20 спробаў толькі 5 ў парадку прызнання падключэнне да обд, таму я прапаную паспрабаваць усе да бясконцасці, магчыма, паміраць...

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    245
    Citazione Першапачаткова Напісаў frienz Visualizza Messaggio
    я магу дадаць, што ў пэўных выпадках і, асабліва, на той жа машыне, за 20 спробаў толькі 5 ў парадку прызнання падключэнне да обд, таму я прапаную паспрабаваць усе да бясконцасці, магчыма, паміраць...
    але гэтая машына ў пытанні Ford Focus 1? серыя не з бд.. вы назад, прама на панэлі інструмент.. і c? кабель прысвяціў.. каб гэта было цікава, калі хто-зроблена, адпраўлю фота.. дзякуй

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    5
    прывітанне, хлопцы, я толькі замовіў, але сапраўды кажуць, што колеры правадоў памыляюся загадзя дзякуй

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    30
    Citazione Першапачаткова Напісаў bugrider Visualizza Messaggio
    прывітанне, хлопцы, я толькі замовіў, але сапраўды кажуць, што колеры правадоў памыляюся загадзя дзякуй
    калі вы набылі кітайцы, ВЯДОМА ;-)

Citazione Першапачаткова Напісаў audi sp Visualizza Messaggio
    але гэтая машына ў пытанні Ford Focus 1? серыя не з бд.. вы назад, прама на панэлі інструмент.. і c? кабель прысвяціў.. каб гэта было цікава, калі хто-зроблена, адпраўлю фота.. дзякуй
    я пакінуў на час тыя, што одб не ідуць... калі калегі дрэнна eprom ( і з кабелямі, якія не адпавядаюць, а гэта вельмі верагодна ) рызыкі "кухняй" і прыйдзецца шукаць ад агент па продажу металалому на contakm, магчыма, з пі? гісторыя пра тое, што ў вас цяпер ;-) прывітанне
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 02-03-2014 да 12:49

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Болга
    ...
    Паведамленні
    30
    Па-мойму, вам не хапае ftdi ў него.если вы не connete з пк і таму, што не хапае ftdi,яго трэба адчыніць, каб кантраляваць

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Болга
    ...
    Паведамленні
    30
    вы ці зрабілі фота з ftdi так паглядзець, калі cellaidigi з ftdi.jpg

digi з ftdi.jpg

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    245
    заўтра я адкрываю і кантролю.. прыкладаю фота, так я спрабую зразумець што-небудзь

Стар. 11 з 16 PrimaПерад ... 910111213 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •