Старонка 1 з 6 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 59
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    99

Змяніць паведамленне прывітання strumenttazione Ducati Hypermotard

Прывітанне ўсім, у мяне таксама mpps v13-v12 не памятаю, што ад таго, што я чытаў, варта выкарыстоўваць, каб прачытаць увесь эбу marelli майго матацыкла.
    Як першы крок, заўседы ? магчыма, і не патрабуе шмат ведаў, я хацеў бы даведацца, як змяніць паведамленне прывітання, якое будзе паказана на панэлі прыбораў. Гэта паведамленне я лічу, што падлучаны да ЭБУ, чаму? калі абнаўлення выхлапу Termignoni, якія, у набор таксама ЭКЮ, паведамленне на карціну ? змянілася. У гэтай сувязі я хацеў зразумець qualkosina ў pi?.

Калі c'? - то даведка або дакумент, што я магу чытаць, каб пачаць разбірацца, на чытанне запісу рэзкі файлаў, які добра будзе!

Вялікі дзякуй загадзя ўсім.

Добрую працу.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di biela
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Spain
    Et
    51
    Паведамленні
    90
    ? можаце прачытаць карту і знайсці прывітальнае паведамленне, што есць цяпер.

З павагай
    Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    99
    Дзякуй, sar? першае, што зрабіць?, cio? чытаць маю карту Ducati Performance і падзяліцца ею з вамі!

У той час як пробования сябе ў чытанні, шукаў любую карту для hyper, каб паспрабаваць зразумець што-тое, тыпу сектараў, на якім знаходзіцца надпіс...

Але калі я не правоў, каб загрузіць яе на форум, і вакол мяне не знайсці.

Citazione Першапачаткова Напісаў biela Visualizza Messaggio
    ? можаце прачытаць карту і знайсці прывітальнае паведамленне, што есць цяпер.

З павагай

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Foglianise (BN)
    Паведамленні
    44
    Citazione Першапачаткова Напісаў Dirdan Visualizza Messaggio
    У той час як пробования сябе ў чытанні, шукаў любую карту для hyper, каб паспрабаваць зразумець што-тое, тыпу сектараў, на якім знаходзіцца надпіс...
    Улічваючы, што я не эксперт, каб знайсці і змяніць надпіс, я ведаю, што вы можаце выкарыстоўваць шаснаццатковы рэдактар, каб адкрыць і вывучыць зыходны файл (тыпу HxD)? калі перайсці да змяніць вы павінны быць асцярожныя, каб пераканацца, што новы файл мае той жа памер, што і арыгінал (павінна быць 320 KB) і, акрамя таго, вы павінны быць асцярожныя, кантрольная сума!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    99
    Дзякуй, таксама гэтага хацеў, задаваліся пытаннем, як ен паводзіць сябе ў млн. пакетаў у секунду для запісу і кантрольнай сумы, я чытаў у сеткі, што, па крайняй меры, для ECU ducati не павінна быць праблем, але хацелася б вашых меркаванняў!
    Я спадзяюся, што ў выходныя вы маглі прачытаць мой ECU DP і пачаць spulciarla, каб убачыць, дзе знаходзіцца гэтая надпіс!

Citazione Першапачаткова Напісаў maximumwarp Visualizza Messaggio
    Улічваючы, што я не эксперт, каб знайсці і змяніць надпіс, я ведаю, што вы можаце выкарыстоўваць шаснаццатковы рэдактар, каб адкрыць і вывучыць зыходны файл (тыпу HxD)? калі перайсці да змяніць вы павінны быць асцярожныя, каб пераканацца, што новы файл мае той жа памер, што і арыгінал (павінна быць 320 KB) і, акрамя таго, вы павінны быць асцярожныя, кантрольная сума!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di maurof650
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Паведамленні
    210
    Калі зрабіць "толькі для чытання" і затым вы хочаце перапісаць карту вам не трэба рабіць ніякіх сум. У sw вы dir? гэта не есць праблемы.
    Між тым, чытаць файлы, але робіць ўвагу, чаму? гэта займае прыкладна больш за 15 хвілін, таму ці ты ў школе або, калі чытаць на матацыкле, пераканайцеся, што ў вас дастаткова час, каб стабільнасць? і зарада батарэі.
    Пашкоджанні не рабіць, калі падчас фазы чытання карты, калі вы mendo напружанне, у разгар чытання (запісы, замест яго можна зрабіць)? не ? прыемным і ? заўседы лепш пазбегнуць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Напісана, файлы з 320кб ложак з MPPS, шукае вакол па адрасе 4C130. Максімум 15 digit... я кантрольную на Marelli/Ducati той карэкцыя заўседы і не ў мяне ніколі не было праблем. Я нават не буду спрабаваць рабіць без, не рызыку нават, каб паспрабаваць!!

M999
    Не крок files, і іншае!! Пішыце вашы запыты на форуме.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di maurof650
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Паведамленні
    210
    Вядома, вы cks кожны раз змяняеце карту? Я сказала, што ? неабходна зрабіць cks у тых выпадках, дзе законы карту ад блока кіравання, а затым запісаць на іншы эбу.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Foglianise (BN)
    Паведамленні
    44
    Citazione Першапачаткова Напісаў m999 Visualizza Messaggio
    Напісана, файлы з 320кб ложак з MPPS, шукае вакол па адрасе 4C130. Максімум 15 digit... я кантрольную на Marelli/Ducati той карэкцыя заўседы і не ў мяне ніколі не было праблем. Я нават не буду спрабаваць рабіць без, не рызыку нават, каб паспрабаваць!!

M999
    Як трэба зрабіць, каб праверыць і выправіць кантрольную суму?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Citazione Першапачаткова Напісаў maurof650 Visualizza Messaggio
    Вядома, вы cks кожны раз змяняеце карту? Я сказала, што ? неабходна зрабіць cks у тых выпадках, дзе законы карту ад блока кіравання, а затым запісаць на іншы эбу.
    Відавочна, вы, калі я чытаю і пішу гэты файл не трэба, калі я мяняю карэкцыя кантрольнай сумы.

M999
    Не крок files, і іншае!! Пішыце вашы запыты на форуме.

Старонка 1 з 6 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •