прывітанне, хлопцы, я ведаю, на жаль, што ў супастаўленні на бензінавы рухавік мала робіць і нічога. калі не мяняюцца, розных дэталяў, такіх як размеркавальны вал, впускной вугляроду, каталізатара і гэтак далей. ? блок кіравання, арыгінальны..., што абмяжоўвае ад арыгінала? аб тым, што вы можаце? умяшацца, каб даць пі? brio?
на 2-тактных змяненне смесеобразования і наперад, яны даволі добрыя вынікі, на 4-тактные, я думаю, а таму.
напрыклад прасейвання праз розныя карты арыгінальныя аўто бензін, з тытанам і 2001 годзе, я ўбачыў, што ін'екцыі падымаецца, але н рукі, якія падымаюцца абароты і адкрыцце дроселя... і гора, калі б не было так ідэальна... а загадзя вар'іруецца па-рознаму... нават калі абароты нізкія, калі, вядома, ен менш (папярэдняй аплаты) і agiri высокія pi? (адкладзена)
ідэальны...
якія % у пу? умяшацца і колькі абаротаў?
напрыклад, калі вы тоўсты, p? вы не павінны больш прадукцыйнасць і калегам? р? загадзя?
праблема ?: вас, як правіла, як змяняюцца гэтыя значэння?
напрыклад, я заўважыў, што мая машына да 2500 абаротаў у хвіліну scoppietta... пасля няма... напэўна, я чакаю, чытаючы карту, што значэння апярэджання ўпырску і не падымаюцца з крывой лінейны, але вельмі раптоўная вышэй гэта значэнне (хоць мой рухавік ? vti на загадзя зменнай я лічу, вышэй 2500..)
на самай справе вышэй 2500, здаецца, як прачнуцца...
карацей кажучы, я хацеў бы абмеркаваць "p"? па тэме.
мой аўтамабіль ? міні r56 кола. рухавік 1.600 120 л. з... той жа ds3 207 vti і 208 1.600, каб зразумець і многія іншыя групы psa зробленыя пасля 2007 года