ок, дзякуй, запал, рухавікі сення я імкнуся, і я буду ведаць,
Ідзі ціха, як сказаў табе, анел, вярнуць усе беразе і я настойліва рэкамендую, калі ? версія з даты таму, даруй, што gi? ? поспех жа мяне
што гэта значыць**** c'? слова, якое вы не можаце? сказаць ?
Прывітанне, можа быць, я быў няправы, увядзіце хацеў, каб выканаць новую ўстаноўку ад sw змесціва на dvd
у тым сэнсе, у вашым сказе есць слова"c.a.p.o." без кропак? калі напісаць "****" выходзяць з чатырох зорачак , я не ведаю, чаму? магчыма, памылка форуму
есць словы, якія з'яўляюцца правільнымі аўтаматычна, нічога не трывожыла, відавочна, будуць забароненыя, проста няма!!!!
у любым выпадку дзякуй усім, асабліва да страсці рухавікоў певень ? вярнуўся ў vivere.....................
ну ўсе ? адносна леандра...... таксама ўлічваць просты факт, што для напісання простага словы, як d.a.c.c.a.p.o. ? неабходна выкарыстоўваць акуляры, каб не атрымаць гэта: dac****? відавочна, што не забаронена , тое, што вы не разумееце ? у-чаму?..... ясна ? "pour parler" , мне добра таксама cos?, нічога спрэчнага я хачу паведаміць аб такой неабходнасці.
Ужо было сказана ў іншых пастах слова C. A. P. O. затемняется па прычынах, якія ўзніклі старыя esperoenze форум....