я разам з сябрам пісаць муза 90 cv, ? звярталіся як з magpro 4.2 files ад 2048 Кб, што з mpps 5 files 448 kb да перазапісу з абодвух інтэрфейсаў вяртае наступнае паведамленне пра памылку файлы зашыфраваныя і, такім чынам, не піша.
Упэўнены знешні выгляд любы савет дзякуй.
прывітанне, то спачатку прашу apriro канкрэтнай пасады, таму што тут не мае сэнсу,то я хачу зразумець, што вы спрабавалі чытаць з mpps і той жа файл заўседы з mpps паспрабуйце запісаць яго і кажа вам файлы ў зашыфраваным выглядзе,тое ж самае і з magpro прачытаны і запісаны з тым жа праграміст, дакладна? затым я хацеў спытаць, што вы рабілі з файлам? вы mod вы ці паслаў хто-небудзь? калі ў вас есць мод, ты што?
я б сказаў, адпраўлю прыклад файла ложак і змененыя файлы, гатовыя да запісу, і мы спрабуем зразумець, што тое яшчэ.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
прашу прабачэння, што размясціў у няправільным раздзеле, як толькі я магу адкрыць? канкрэтнай пасады, прыкладаючы ўсе калі сябар, што я дапамагаю ne ? згодны, так як працы няма ? мой наогул (пад увагу таксама files in bad dad ? быў рэалізаваны ад трэцяй асобы), а таксама што вашыя вочы скажуць вам усе, нават я розныя меркаванні на некаторыя рэчы.
Дзякуй msport за хуткі адказ.
Дзякуй pasquale78 за параду.
Riallacciandomi на пытанне аб EDC17,праблема можа быць не ў чытання,рахункі, робяць запісы,па сутнасці, клоны вы маглі б мець у канцы запісу памылка "кантроль разліку працэсар"залежыць ад зоны кантрольнай сумы, што клон, у адрозненне ад tools афіцэраў,не ў стане правільна цалкам. Заўседы абсталяванне афіцэраў,па крайняй меры, што не мае рэзервовага BDM.
шчыра на тое, што вы напісалі, не я згодны,што калі што-то здарыцца ў разлік ck адзіная праблема будзе, што машына ў канцы запісу не тое, але, перадаючы файлы крычы,бакі, на маю думку, недахоп клонаў б таму, што, будучы скапіяваныя не так выдатна, як кампаненты і г.д. яны могуць больш легка заблакаваць святыя пісанні-усе тут.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
І ў любым выпадку патрабуе адвагі напісаць edc17 (паглядзець audi або bmw) з клонам. Блокаў Ecu, і тое, што вы кажаце яму, уладальніку???????