Старонка 3 з 6 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 52

Абмеркаванне: чытанне edc 17 bmw dde 120d

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    0
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport Visualizza Messaggio
    ну, набытыя на ebay, не азначае, вырабленае ў італіі,аднак мы гаворым амаль напэўна клон, выраблены ў кітаі.
    ? можна? у цяперашні час працуе і ў любым выпадку я проста хацеў падзяліцца сваім вопытам.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    55
    Citazione Першапачаткова Напісаў filippin87 Visualizza Messaggio
    ? можна? у цяперашні час працуе і ў любым выпадку я проста хацеў падзяліцца сваім вопытам.
    калі б хто-небудзь здарыцца, прачытаць marelli spansion з гэтым інтэрфейсам, зробіць, што заўгодна ў падзяліцца.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    55
    я разам з сябрам пісаць муза 90 cv, ? звярталіся як з magpro 4.2 files ад 2048 Кб, што з mpps 5 files 448 kb да перазапісу з абодвух інтэрфейсаў вяртае наступнае паведамленне пра памылку файлы зашыфраваныя і, такім чынам, не піша.
    Упэўнены знешні выгляд любы савет дзякуй.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    прывітанне, то спачатку прашу apriro канкрэтнай пасады, таму што тут не мае сэнсу,то я хачу зразумець, што вы спрабавалі чытаць з mpps і той жа файл заўседы з mpps паспрабуйце запісаць яго і кажа вам файлы ў зашыфраваным выглядзе,тое ж самае і з magpro прачытаны і запісаны з тым жа праграміст, дакладна? затым я хацеў спытаць, што вы рабілі з файлам? вы mod вы ці паслаў хто-небудзь? калі ў вас есць мод, ты што?
    я б сказаў, адпраўлю прыклад файла ложак і змененыя файлы, гатовыя да запісу, і мы спрабуем зразумець, што тое яшчэ.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    13
    Citazione Першапачаткова Напісаў дэльфін Visualizza Messaggio
    я разам з сябрам пісаць муза 90 cv, ? звярталіся як з magpro 4.2 files ад 2048 Кб, што з mpps 5 files 448 kb да перазапісу з абодвух інтэрфейсаў вяртае наступнае паведамленне пра памылку файлы зашыфраваныя і, такім чынам, не піша.
    Упэўнены знешні выгляд любы савет дзякуй.
    файл ложак з mpps nn ? добра. версія nn 5 закона муза, версія 12.
    недахоп з magpro, паспрабуйце перазагрузіць кампутар, перш чым scirvere або ўсталяваць новы sw ад май.
    PS вылічае checksum. mag паведамляе, аўтаматычная карэкцыя, але seocndo мяне nn назад.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    55
    прашу прабачэння, што размясціў у няправільным раздзеле, як толькі я магу адкрыць? канкрэтнай пасады, прыкладаючы ўсе калі сябар, што я дапамагаю ne ? згодны, так як працы няма ? мой наогул (пад увагу таксама files in bad dad ? быў рэалізаваны ад трэцяй асобы), а таксама што вашыя вочы скажуць вам усе, нават я розныя меркаванні на некаторыя рэчы.

Дзякуй msport за хуткі адказ.

Дзякуй pasquale78 за параду.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Таранцей
    Et
    47
    Паведамленні
    67
    Riallacciandomi на пытанне аб EDC17,праблема можа быць не ў чытання,рахункі, робяць запісы,па сутнасці, клоны вы маглі б мець у канцы запісу памылка "кантроль разліку працэсар"залежыць ад зоны кантрольнай сумы, што клон, у адрозненне ад tools афіцэраў,не ў стане правільна цалкам. Заўседы абсталяванне афіцэраў,па крайняй меры, што не мае рэзервовага BDM.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    шчыра на тое, што вы напісалі, не я згодны,што калі што-то здарыцца ў разлік ck адзіная праблема будзе, што машына ў канцы запісу не тое, але, перадаючы файлы крычы,бакі, на маю думку, недахоп клонаў б таму, што, будучы скапіяваныя не так выдатна, як кампаненты і г.д. яны могуць больш легка заблакаваць святыя пісанні-усе тут.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Таранцей
    Et
    47
    Паведамленні
    67
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport Visualizza Messaggio
    шчыра на тое, што вы напісалі, не я згодны,што калі што-то здарыцца ў разлік ck адзіная праблема будзе, што машына ў канцы запісу не тое, але, перадаючы файлы крычы,бакі, на маю думку, недахоп клонаў б таму, што, будучы скапіяваныя не так выдатна, як кампаненты і г.д. яны могуць больш легка заблакаваць святыя пісанні-усе тут.
    Я не клон, і праблема складалася ў тым;перапісаны з майго x17 што паглядзець і няма праблем. Чытаць карту, напісанае ад майго сябра з клона і праблема,пасля адкрыцця ў 2d ен прама ў кантрольнай

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Таранцей
    Et
    47
    Паведамленні
    67
    І ў любым выпадку патрабуе адвагі напісаць edc17 (паглядзець audi або bmw) з клонам. Блокаў Ecu, і тое, што вы кажаце яму, уладальніку???????

Старонка 3 з 6 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •