Ці зразумелі, што ты ў правінцыі неапаль, але там, дзе вы дакладна?
вы, можа быць, у двух кроках ад мяне,
а вы вазьміце кававую мы на месцы, варта ECU...
Ці зразумелі, што ты ў правінцыі неапаль, але там, дзе вы дакладна?
вы, можа быць, у двух кроках ад мяне,
а вы вазьміце кававую мы на месцы, варта ECU...
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
Я не разумею, mil, чаму вы паклалі ў отпаять, sladare і аб'яднаць sti казіні, калі проста bdm, што знаходзіцца, а таксама ад кітайскіх у дарозе зараз...
А калі такая памылка, гэта азначае, што вы не правільна cks файла, які вы загрузілі.
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 27-02-2014 да 20:48
На жаль, першыя досведы ў гэтай вобласці![]()
Для дадзенага тыпу ecu ? дастаткова BDM100 V1255?
Дзякуй усім за дапамогу, што мне вы падаеце.
Вывучаючы некаторыя роду памылак, не зразумела, што маецца праблема chk файлаў ці няправільна, але я, пераканаўшы, што гэта няспраўнасць hw ecu.
Памылкі P0641 і P0651 памылкі харчавання датчыкаў 1 і 2.... (электрасілкавання, што стварае ecu, калі я правільна зразумеў).
Я думаю, што калі б я cks няправільна я павінен быў мець P0601 internal memory checksum error...
Што вы кажаце ? правільнасць гэтай тэорыі??
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 27-02-2014 да 20:48
вай, nn паспрабуйце cn кантрольная corrector ke t варта паспрабаваць
Я памыляюся, ці я BDM100 або Пеўня чытае і піша толькі 4KB і carprog і conpani 8KB?
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
Вядома, але ў выпадку, калі адзін на ваш пытанне, - файл пашкоджаны, што скарачэнняў?
як напісаць файл з частковым выразаныя часткі і па-ранейшаму застаецца часткай карумпаванай раней?
і выглядаў трохі і бачыў, што soft для иммо на гэтых EDC16C39 не вельмі зразумела, на няпоўны, на e2prom у маім распараджэнні..
ен служыць толькі для чытання, добра, што ecu e2p пасля чаго з bdm праграміст або любы іншы інструмент rivergina і прыводзіць у рух столькі, cmd файл не ? іншы, што файл прачытаны праграміст ўдвая
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Ок,схапіў,
проста прыйшлі сумневы з-за розніцы велічыні,
затым, параўноўваючы мой па 4 кб і яго 8 кб-я зразумеў, што яго ў 4KB працуе ў ff ці 00, не памятаю..
іншы сумневы, я, з, што SW можна? зрабіць частковы?
tai мае, не c'? часткова, але толькі агульнае, і навесьці гневу на туры на flash?...