Прабачце, не забудзьцеся спачатку паставіць арыгінальны файл і паглядзець, калі вы зноў памылкі..?
Прабачце, не забудзьцеся спачатку паставіць арыгінальны файл і паглядзець, калі вы зноў памылкі..?
калі fap off ? ужо быў выпрабаваны яшчэ (і гэта вы пацвердзілі) я думаю, што не ўвойдзе нічога.... з тых памылак, што тады ? іх sar? поспеху, безумоўна, іншы , але 500 км-не адлегласць, я бачу, што ты мог зрабіць ...
Так, я ведаю, але гэта ж звычайная гісторыя, што адбываецца ў гэтай працы...
"Ты працаваў на маей машыне, і віны, і гэта заўседы ваша, калі што-то здарыцца"
Да шчасця, што' я не адлюстроўваецца, але толькі defapata таму што гэта было б усе яшчэ больш складана растлумачыць...
Дзякуй у любым выпадку, дапамогу...
можна гэта рабіць, а ? непрыгожа , але ў нейкі момант вы павінны таксама ўмець "адарвацца" ............... з іншага боку, не ? што вы можаце зрабіць кошт, калі вы праз 2 месяцы ламаецца дынамік або блікі лямпачкі !![]()
прывітанне ўсім мяне ? sucessa ж, што сп ford kuga і быў defap, перш за ўсе, т савет ecusafe, то, калі хочаце савет, сапраўдны перапісаць зыходны файл, зрабіць рэгенерацыю з прымусовай сатрыце усе памылкі ў ecu ? затым пералічвае ? зрабіце ўсе працэдуры, прашу прабачэння адміністратара, калі я ўвеў імя ecusafe
Раней, дзякуй, што адказалі, а то ў мяне некалькі пытанняў да вас:
але, тое ж самае, гэта азначае, што' вы былі адны і тыя ж памылкі або іншыя?
вы зрабілі прымусовай рэгенерацыі без fap (пусты)?
колькі км ен зрабіў аўтамабіль пасля файл procesato з ecusafe?
Загадзя дзякуй...
Прывітанне, на гэтай машыне і на іншых, якія маюць sid ад 204 падняцца ? вядома, што яны маюць праблемы з defap, што нават sw вядомых не робяць, усе c? заўседы quanche ручной карэкціроўкі рабіць, гэты аўтамабіль, калі v? памылкі выключае і іншыя функцыі : кантроль цягі і розныя аксэсуары, і вы апынецеся i dtc вамі згаданых. Рэкамендую вам звярнуцца на сэрвіс файлаў, форум і пачынаецца з файла працуе, асабліва праблема fap поўны і рэгенерацыі міль.
я проста перапісала ecu арыгінальны прымусовай рэгенерацыі cn autocom працэдура доўжылася каля 30 хвілін, і я выдаліў усе памылкі, затым defapata прыкладна 1 год, не праблема я х sid simenz t савет ecusafe, то відавочна, што фільтр трэба ачысціць, інакш nn сэнсу, усе
я fap на аўтамабіль, яго апусцелі яшчэ да d чытаць ecu памылкі выскокваюць xk? раз ачысціць табліцу dtc ? аўтамабіль ідзе самааднаўлення, і ўключаецца, і яшчэ, вентылятар і паліць см труба