я x пасля гэтага ў мяне не было праблем таксама? я чуў, што не было добра,
Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:
Прыгожы ? што ў паслядоўны прымушае мяне рабіць усе, edc 16c35 edc 17 Cp etc... Але banalissima edc 15 няма
у мяне таксама былі праблемы з 2 edc 15, адпаведна, audi a3 і a4 я певень клон vers. 48 і я ўжо? змянілася супраціў, што арыгінал быў ад 10 khom, з 3,9 khom, затым я змяніў яшчэ 2 супраціву, за упп? жоўты і працаваў, a4 я таксама напісана,? я не ведаю, калі таксама ставіцца і да вашай версіі, пошук qu? ведаць значэнне супраціваў http://www.professionalchiptuning.ne...1&d=1391261510
Дзякуй за інфармацыю, пасля гляджу на спасылкі, якія вы мне даслалі.
Я націснуў на спасылку, але гэта не робіць мяне адлюстраваць старонку кажа што я не правы, вна... не маглі б Вы сказаць мне, якія рэзістары замяніць? Адзін curiosit?, ты v48, мой я ? была прададзеная, як v51, калі я адкрываю праграмы, мне здаецца 084, ? 48 або 51?
Аднак, сення я замовіў v53, першы я адклаў яго назад, чаму? не чытаў, добра, у kline, то пасля я даведаўся, што дастаткова было замяніць рэзістараў, прама цяпер я павінен прыбыць новая мадэль вольная ад гэтага недахопу.
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 25-02-2014 да 18:05
прывітанне рэзістары чатыры messe за упп? жоўты, пачынаючы з 15-кантактны раз'ем
п?1 470 hom
п?2 1500 hom
п?3 270 hom
п?4 1000 hom
084 або 048 або 51 можа быць, я ўсе ж думаю, што там пішуць тое, што хочуць, у любым выпадку, калі вы замовілі 53 не варта мець больш? трэба памяняць рэзістары, па меншай меры, я спадзяюся, чаму? то я не я
Значэння, якія ты паказаў мне тыя, якія ў цяперашні час мантуе праграміст ці значэнне супраціваў, што вам трэба? sostitu?re?
Аднак, загадзя дзякуй за інфармацыю
Знаходзіцеся усе на выдатна qu?: http://www.professionalchiptuning.ne...2-ver-52-3-led Ва ўсякім выпадку тыя, што вы пералічылі сіска з'яўляюцца значэнні супраціваў, што трэба зрабіць. Бачыў мае перажыванні, калі ласка, праверце з дапамогай тестеров супраціву за упп? жоўты нават без адключэння. Калі есць gi? правільнае значэнне не іх трэба замяніць. solitemante вырашае змяняецца толькі ад 10 khom, з 3,9 khom, што ? злева ад rel? жоўты трохі больш? уверх.![]()
Ад матфея
На дадзены момант дзякуй, цяпер я збіраюся зняць Пеўнік і будзеце бачыць?
Я праверыў рэзістары ад цябе, выкладзенымі, тыя, якія я мантую, усе правільна, між тым, проста, каб я хачу памяняць кварц з якасцю? лепш
у мяне есць p? складанасці? у прызнанні componeti чаму? мой Пеўнік мае кампаненты з сімваламі abrase, для? у дадатак да праблемы tdi edc15 ў мяне не было ніякай каросты, у прыватнасці, quandolo, узятыя непасрэдна "на другім баку свету" мне ? была прададзеная, як якасць? A.
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 27-02-2014 да 21:10
Нават мой быў У quality ўсе-ткі K-line не працуе. Адзінае, рознае супраціў было аддзелена ад іншых 10-khom... Калі гэта на вашым ? правільна lascierei ўсе, com'?!!![]()
Ад матфея