Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 14

Абмеркаванне: E2P з ecu edc16

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532

E2P з ecu edc16

Прывітанне ўсім, хлопцы, хто хоча растлумачыць мне, што гэта такое і як счытваюцца і праблемы, якія могуць паўстаць адносна гэтага набіраеце?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    Каб прачытаць або чытайце ў bdm або dissaldi і чытайце з праграмістам, упа , w-prog... і г. д.
    Для тых, пытанняў, што вы маеце на ўвазе?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe1374
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    прабачце, але я не разумею сэнсу гэтага пытання, калі вам трэба зрабіць працу, растлумачце вашу мае патрэбу, але так як у вас сфармуляваны, я не разумею сэнсу.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    не, не рабіць ніякай працы...? каб зразумець, як дзейнічаць у выпадку праблем з гэтым кампанентам і як аднаўляць...акрамя таго, я хацеў бы зразумець, для чаго патрэбен і як вы можаце? хабару....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    162
    Як сказаў Мікеле дадам, што ў выпадку, калі зробіце чытанне ў школе з BDM, і вы будзеце спальваць мікрапрацэсар (з-за інверсіі polarit? харчавання BDM), вы можаце прачытаць E2p толькі dissaldandola.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    ок
    такім чынам, ад таго, што я зразумеў e2p ? цяжка падкупіць....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    вы аднавіць ep2 не ? у працы, калі ў вас есць такі ж ecu ці ратуе pioi заўседы робяць нявінніцы у ep2 на іншай машыне і выкарыстоўваць для вашага эбу ў выпадку, калі вы цалкам страцілі захавання, пачынаючы з 0, я бачу цверды або аднавіць увесь ep2.........

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    ок, а як rivergino есць e2p?існуе праграма падыходзіць або рыхтуецца файл, а затым запісаць яго ў bdm?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    Для riverginare есць e2p існуюць розныя праграмы, але не ўсе яны працуюць , калі чытаць у bdm націсні рэдагаваць і напішы або dissaldi націсні рэдагаваць і напішы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    такім чынам, для атрымання e2p мне не трэба riverginare...проста пісаць непасрэдна ў bdm....., у выпадку, калі б мне давялося замяніць...dissaldo/баланс і пішу, а ў bdm.....
    ок, а дзе я на іх набыцце?

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •