Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 20 11-20

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    16
    але свечак напальвання, што вы змянілі, яны той жа маркі, арыгінальныя?? мне ? давялося cos? калі cambiavo марка свечак , верагодна, таму, што? хоць бы трохі, але мяняюцца значэння супраціву

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    муссомели
    Паведамленні
    79
    свечкі напальвання былі правераны і арыгінальныя блок кіравання быў зменены на іншы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    113
    калі ен мае ў фільтр дызельнага паліва з падагравальнікам (не ведаю, рухавік і год пастаноўкі на ўлік аўтамабіля) паглядзець паглынання можа быць таксама, што прымусіць цябе ўключыць індыкатар свечак напальвання бачыў, што супраціў і ўключаецца ад эбу сістэмы предпускового падагрэву, інакш як калегі праверце супраціў свечак предпускового падагрэву ым у

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў прагрэс Visualizza Messaggio
    калі ен мае ў фільтр дызельнага паліва з падагравальнікам (не ведаю, рухавік і год пастаноўкі на ўлік аўтамабіля) паглядзець паглынання можа быць таксама, што прымусіць цябе ўключыць індыкатар свечак напальвання бачыў, што супраціў і ўключаецца ад эбу сістэмы предпускового падагрэву, інакш як калегі праверце супраціў свечак предпускового падагрэву ым у
    праблема падагравальнік дызельнага фільтра я mcapitato на 147, гэтага я не ведаю, калі ен варта праверыць.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dom86
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Паведамленні
    199
    вечарам, я ўсе спрабаваў бы зрабіць дыягностыку, загорнутыя ў кантрольная лямпа свечак напальвання ўключаецца x іншыя сімптомы, то, у залежнасці ад года выпуску аўтамабіля на мяне ? давялося cn кропак 2000 jtd запаліў лямпу напальвання ? затым быў bobbina d інжэктар

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    27
    часта таксама адбываецца, калі не мяняецца, усе 4 свечкі напальвання новыя! калі замяніць толькі тыя, якія разрываюцца, пакідаючы адно або больш? candellette aparentemnete добрыя (якія гараць), часам працягвае даваць адмову... гэта sucede, чаму? разлік паглынання апридет на ўсе з 4 свечак напальвання. як кажа mar21, нават мяне ? поспех брэнда, акрамя, як сказана, значэнне амічных, нават калі ен можа здацца трохі розныя, мяняў агульная спажываная магутнасць...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    П'емонт
    Паведамленні
    79
    Выдатная прапанова непасрэдна вымераць паглынанне.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    муссомели
    Паведамленні
    79
    мы c'? падагравальнік фільтра дызельнага паліва,але гэта, што праблемы можа прынесці

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў гера Visualizza Messaggio
    мы c'? падагравальнік фільтра дызельнага паліва,але гэта, што праблемы можа прынесці
    падагравальнік фільтра і сілкуецца усе, што ад блока кіравання свечак напальвання, калі ў вас есць праблемы іх, вы можаце ўключыць індыкатар ўнутранай напальвання і даць памылку ў дыягназе.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    муссомели
    Паведамленні
    79
    але, каб выключыць яго да сістэме?ці для барацьбы з ей?

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •