але свечак напальвання, што вы змянілі, яны той жа маркі, арыгінальныя?? мне ? давялося cos? калі cambiavo марка свечак , верагодна, таму, што? хоць бы трохі, але мяняюцца значэння супраціву
але свечак напальвання, што вы змянілі, яны той жа маркі, арыгінальныя?? мне ? давялося cos? калі cambiavo марка свечак , верагодна, таму, што? хоць бы трохі, але мяняюцца значэння супраціву
свечкі напальвання былі правераны і арыгінальныя блок кіравання быў зменены на іншы
калі ен мае ў фільтр дызельнага паліва з падагравальнікам (не ведаю, рухавік і год пастаноўкі на ўлік аўтамабіля) паглядзець паглынання можа быць таксама, што прымусіць цябе ўключыць індыкатар свечак напальвання бачыў, што супраціў і ўключаецца ад эбу сістэмы предпускового падагрэву, інакш як калегі праверце супраціў свечак предпускового падагрэву ым у
вечарам, я ўсе спрабаваў бы зрабіць дыягностыку, загорнутыя ў кантрольная лямпа свечак напальвання ўключаецца x іншыя сімптомы, то, у залежнасці ад года выпуску аўтамабіля на мяне ? давялося cn кропак 2000 jtd запаліў лямпу напальвання ? затым быў bobbina d інжэктар
часта таксама адбываецца, калі не мяняецца, усе 4 свечкі напальвання новыя! калі замяніць толькі тыя, якія разрываюцца, пакідаючы адно або больш? candellette aparentemnete добрыя (якія гараць), часам працягвае даваць адмову... гэта sucede, чаму? разлік паглынання апридет на ўсе з 4 свечак напальвання. як кажа mar21, нават мяне ? поспех брэнда, акрамя, як сказана, значэнне амічных, нават калі ен можа здацца трохі розныя, мяняў агульная спажываная магутнасць...
Выдатная прапанова непасрэдна вымераць паглынанне.
мы c'? падагравальнік фільтра дызельнага паліва,але гэта, што праблемы можа прынесці
але, каб выключыць яго да сістэме?ці для барацьбы з ей?