Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 30

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483

audi a4 edc 17 antituning, як паступіць?

прывітанне ўсім, хлопцы, у мяне есць гэты файл чытаць у бд ад audi a4 2000 140 л певень 2 кажа мне, што падчас запісу c'? сколкава? блакавання блока кіравання, ад л? я разумею, што можа быць antituning, то я імкнуся даведацца больш? і чу? на форуме чытаю гэтую тэму http://www.professionalchiptuning.ne...ght=antituning ? ці гэта праўда ? a3, але я не знайшоў іншага; мае пытанні :
    калі я чытаю ў boot mode і ў мяне такія ж файлы для чытання на bdm?
    калі я пішу ў бд пасля яе ложак у рэжым загрузкі і завісае, я магу аднавіць яго ў boot mode?
    каб яго можна было запісаць у бд толькі для чытання ў boot mode ці трэба, каб сілы, выкарыстоўвайце ўтыліту boot прысутнічае ў гала-2?
    інструмент маецца ў гала-2 гаворыць толькі vag я думаю, што будзе добра, нават для audi ці не?
    тут зыходны файл pi? адзін экран для чытання пеўня (калі пу? быць карысным для вызначэння n? sw, я не зразумеў)
    усім загадзя дзякуй

http://www.professionalchiptuning.ne...54-a4-s4/page5
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 25-02-2014 да 18:16

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    73
    калі ў вас чытанне ў загрузкі, вы можаце аднавіць яго ў выпадку блакавання....*****unque, калі я пісаў серыйным antituning і даў мне памылку,але тым не менш мне ўдалося перапісаць з паслядоўнага ў крычы, і машына ? зламаны

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    казіно адкрыйце яе і пакладзеце ў boot бяспекі, не ? ніколі не занадта шмат бун весела з шрубамі antituning на грэбень ecu
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    добры дзень legend вы маеце на ўвазе казіно, спасылкі або тое, што пытанні? дзякуй, што адказалі, як яны зроблены, гэтыя шрубы antituning? ад таго, што я разумею ? нейкая абарона, каб не даць легка атрымаць доступ да pin-код блока кіравання
    дзякуй табе, макс, каб адказ быў а4 таксама ваш?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў сиско Visualizza Messaggio
    добры дзень legend вы маеце на ўвазе казіно, спасылкі або тое, што пытанні? дзякуй, што адказалі, як яны зроблены, гэтыя шрубы antituning? ад таго, што я разумею ? нейкая абарона, каб не даць легка атрымаць доступ да pin-код блока кіравання
    дзякуй табе, макс, каб адказ быў а4 таксама ваш?
    вы а4 143cv была edc 17cp14, што казіно за спасылкі, крыху заблыталіся,я вырашыў ісці прама ў boot mode бачылі заказчык cagacazzi ў аўтамабіль новай пачкі, калі я адкрыў латок ecu я знайшоў шрубы тыпу замак запальвання, каб не прымусіць вас зняць эбу ад машыны, але з крыху цярпення я знятыя адкрыў ecu, і чытаў, і напісана ў boot mode і ўсе ідзе як па масле egr off fap off і прыгожыя mappetta
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    Citazione Першапачаткова Напісаў legendaryslave Visualizza Messaggio
    вы а4 143cv была edc 17cp14, што казіно за спасылкі, крыху заблыталіся,я вырашыў ісці прама ў boot mode бачылі заказчык cagacazzi ў аўтамабіль новай пачкі, калі я адкрыў латок ecu я знайшоў шрубы тыпу замак запальвання, каб не прымусіць вас зняць эбу ад машыны, але з крыху цярпення я знятыя адкрыў ecu, і чытаў, і напісана ў boot mode і ўсе ідзе як па масле egr off fap off і прыгожыя mappetta
    так вы кажаце мне, што пасля таго, як avr? зняў гэтыя пракляты шрубы, калі я магу чытаць у boot без, што дае мне праблемы чытання, не варта яго ні ў пісьмовай, titaniun я d? дыск есць a5 (прыкладаю малюнак) я іду ціха? я не ведаю, калі вы бачылі той экран, які я адправіў чытання певень ад таго, што c'? напісаў былі зроблены 2 праграмаванне?
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    73
    Citazione Першапачаткова Напісаў legendaryslave Visualizza Messaggio
    ну і дарма....разрыў дзярмо....шрубы без галоўкі......вы страціце трохі часу,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Удын
    Паведамленні
    103
    Выбачайце, калі я ўмяшання, але, нягледзячы на iniorante ў матэрыі, mechanics ne жаваць. Для тых вінтоў, можна зрабіць прарэзы вышэй, dremel, а затым вывинтите

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    162
    Citazione Першапачаткова Напісаў hftdelta Visualizza Messaggio
    Выбачайце, калі я ўмяшання, але, нягледзячы на iniorante ў матэрыі, mechanics ne жаваць. Для тых вінтоў, можна зрабіць прарэзы вышэй, dremel, а затым вывинтите
    На першай старонцы якой-то карыстач зрабіў прарэзы, але не ? атрымалася, аднак, вывярнуць шрубу

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    вы весялецеся разам з кранштэйн і блок з шрубамі для абароны ад крадзяжу audi.........

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •