калі б ен быў адлюстроўваецца толькі эбу рухавіка, некаторыя змены (карта педаль) могуць паўплываць на кропку змянілася .
калі б ен быў адлюстроўваецца толькі эбу рухавіка, некаторыя змены (карта педаль) могуць паўплываць на кропку змянілася .
прывітанне вы выпадкова не заўважылі, калі раз'ем на абмен і мокрай алею ў редукторе?
няма ecu ? арыгінальнае nn зноў супастаўляецца я хацеў, але кліент nn хоча х гэтая праблема
варта таксама ўдакладніць, што гэты факт змяніць, занадта высокая робіць мала або ? было заўседы так?
вы, такім чынам, назіраючы такое паводзіны, чаму? вам не падабаецца, ці чаму? яго сігналы як няспраўнасці?
я павінен сказаць, праўда? ? кліент ke скардзіцца на гэты шум xk? x мне добра, ен кажа, ke аўтамабіль перад змене рэжыму-й? нізкі шчыра ? ледзь-ледзь высокі xk? аўтамабіль я спрабаваў хуткасць? модика ? мяняецца, добра, калі штурхнуць аўтамабіль, нават, здаецца, ke руху застаецца regressa ? канферэнц-d аб
Гэты аўтамабіль мяняе прыкладна 2500 абаротаў у хвіліну з звычайнай яздзе, у той час як пад запыт акселератара, змяняецца больш чым 4000...
Калі трапляеце ў гэтыя параметры, я б сказаў, што ? нармальнае пераключэнне перадач.
хлопцы, я зрабіў шмат выпрабаванняў, але ў абмен я заўважыў, ke як у халодным, ke гарачай nn змяніць пад 3000, што параіце мне рабіць? мне сказалі, ke x замяніць трансмісійнае алей c хоча прыладамі спецыяльны ke пасылае oloio cn ціск ўнутры ke я ў мяне не c'? метад x вы можаце змяніць без выкарыстання такой штуковіны??? некаторыя калегі мне кажуць, ce ke ki, калі пабудавана ў вас есць ідэя, d ў якасці функцыі? прабачце, nn, sn геній cn аўтаматычных каробак перадач
Я яго замяніць, нават без абсталявання, канкрэтнай, але калі ўзнікаюць праблемы, спачатку сцеку алею ў кубку (дзе гэта магчыма), і кіравання, што не есць занадта шмат рэшткаў
часта збіраемся : і алей у гэтым стане, гэта пагаршае сітуацыю, і яны скачуць толькі грошы
калі дазваляюць умовы, я пастаўлю дабаўка для мыцця і раблю працягу дваццаці хвілін, затым разгрузка алею і праверыць, як выходзіць
replace фільтр
Па-любому справы? масла, столькі ж раней пазбаўлены (на 1/2 л больш)
Адключаю шланг, які прыходзіць цеплаабменніка і вяртае алей у абмен стаўлю сябе ў руху і выхлапных газаў пры макс 2 lt і выключаю (дзеянне 2)
Далівання і паўтараю, пакуль не выходзіць, толькі чыстае алей.
але у гэтым выпадку вы можаце replace усе алей кпп, у тым ліку і гидротрансформатор
але я згодны з Ugoboss, што, каб ісці далей ? лепш спадзявацца на экспертаў
Я забыўся
Важна праверыць ****llo алею ў кпп пры тэмпературах, выдатных і выкарыстоўваць алей адпавядае
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 25-02-2014 да 18:03