Старонка 41 з 111 PrimaПерад ... 3139404142435191 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 401 да 410 у 1107
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163
    безумоўна, лепшы метад, таму што ен паведамляе эбу рэальных значэнняў таму што, як я зразумеў, ці проста не што іншае, як падман.
    І як калі ліфт пры націску, напрыклад, на другім паверсе спыняецца на чацвертым, таму што праграмісты, запраграмаваны так, што i'll згодна супадае з чацвертай.
    Замест змены перапынак у ліфт дакладна ведае, што рэальнага плана. Таму, па мне, зрабіць карту паведамлена, залазячы ўсе восі iq пералік часу ў залежнасці prex, гэта быў бы добры мод.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    117
    але не ? што такое? раблю карту allungandosi, па якой-то біт, які прадухіляе, выяўляе нашы змены, і не працуе? я не ведаю, калі я добра растлумачыў, вядома... мая ? здагадка

НАВІЧОК L'avatar di turbolic
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Тэрыторыі Апавяданні( Генуя)
    Паведамленні
    10
    Я чытаў, што некаторыя мяняюць гэтыя крывыя( 06959E), каб павялічыць ціск паліва, вы ведаеце, што? ? падман?

з павагай
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Citazione Першапачаткова Напісаў turbolic Visualizza Messaggio
    Я чытаў, што некаторыя мяняюць гэтыя крывыя( 06959E), каб павялічыць ціск паліва, вы ведаеце, што? ? падман?

з павагай
    Я па параўнанні з карта 95cv і мае тыя ж значэння, што і гэтай. Называе HPFL - Zbulk map і ад маштабу бар, вось ? тэмпература дызельнага паліва і іншай восі, не ? паказана...
    Працую на 95cv 1600 бар, калі б карту, што змяненне ціску будзе адрознівацца, замест таго, ці мае тыя ж значэння, што і 70cv

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163
    Хлопцы, калі месца маей карце крычы qualquno мне можа дапамагчы вам зразумець, авансы я не магу іх знайсці, і нават калі іх знайшоў essendi з драйвера, мне не зразумець іх qualquno можа мне дапамагчы, так што вы можаце ўсталяваць лепшы час ўпырску?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Citazione Першапачаткова Напісаў mjet10 Visualizza Messaggio
    Хлопцы, калі месца маей карце крычы qualquno мне можа дапамагчы вам зразумець, авансы я не магу іх знайсці, і нават калі іх знайшоў essendi з драйвера, мне не зразумець іх qualquno можа мне дапамагчы, так што вы можаце ўсталяваць лепшы час ўпырску?
    файлы крычы ідуць, размешчаныя ў банку дадзеных, калі не было ўжо, і ў абмеркаванне уставіць спасылку з нумарам посту

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    109
    Усім прывітанне, я пачатковец у мяне lancia y multijet 70cv з рухавіка 95cv і турбіны delta 1.6 120 л. с., фарсункі, змешаныя я чытаў усе абмеркаванне, і спрабаваў ўсе, што вы абмяркоўвалі адзін ад пачатку да канца, пачынаючы з педалі dell праводцы акселератара адлюстроўваецца ўсе назад .....да першага ўдару падманвае адчуванне такое, што гэта ўсе назад, але калі апошнія тры слупкі абаротаў калі ласка, увядзіце значэнне 0 машына не паскарэння ўсей спыняецца ў мета схеме, калі вы робіце таму azzeri першых трох слупкоў машына nn паскарае затым карту неабходна разглядаць па крайняй меры з titanium ..tabbellare ў тым сэнсе, у якім паказана.....

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Citazione Першапачаткова Напісаў anniver Visualizza Messaggio
    Усім прывітанне, я пачатковец у мяне lancia y multijet 70cv з рухавіка 95cv і турбіны delta 1.6 120 л. с., фарсункі, змешаныя я чытаў усе абмеркаванне, і спрабаваў ўсе, што вы абмяркоўвалі адзін ад пачатку да канца, пачынаючы з педалі dell праводцы акселератара адлюстроўваецца ўсе назад .....да першага ўдару падманвае адчуванне такое, што гэта ўсе назад, але калі апошнія тры слупкі абаротаў калі ласка, увядзіце значэнне 0 машына не паскарэння ўсей спыняецца ў мета схеме, калі вы робіце таму azzeri першых трох слупкоў машына nn паскарае затым карту неабходна разглядаць па крайняй меры з titanium ..tabbellare ў тым сэнсе, у якім паказана.....
    ? вітаем ваша слайд-шоў у асобным раздзеле "прэзентацыі"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    127
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    я c'? я...калі вы хочаце сабе такі крок...
    прывітанне ? можаце адправіць яго, так жа, у мяне, дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    гэтая дыскусія ? сапраўды цікава, я прачытаў з першага па апошні пост, спрабуюць скарыстацца ўсе карыстальнікі, якія ведаюць мяне і больш
    што яны абмяркоўвалі, каб выведаць адрасы для супастаўлення, думаючы, што гэта былі тыя ж, нават для ecu corsa c 70cv, але ahim? не ? так.
    сапраўды, мяняюцца адрасы, ці я што не зразумеў na бітай?

Старонка 41 з 111 PrimaПерад ... 3139404142435191 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •