Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123
Вынікі з 21-30 30

Абмеркаванне: інфармацыя аб edc16c8

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    293
    прывітанне checchi!!карту я маю на ўвазе, і edc16c8 alfa 147 140cv!!conil драйвер ecm я лічу, што гэтыя карты, першая-абмежавальнікі fumosita' парог lampda вышэй, а іншы абмежавальнік fumosita' парог lampda менш, я не ведаю, як яго патлумачыць... аддаю экран
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    П'емонт
    Паведамленні
    79
    На жаль, я яшчэ не магу спампаваць ўкладання...
    Усе-такі я думаю, што для парогавага значэння лямбда-ніжні мяжа я думаю, можа быць проста карту дыму, што я апісаў раней.

Ну,

Лямбда верхняя мяжа, я не ведаю, што можа быць...
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 22-02-2014 да 02:48

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    293
    Citazione Першапачаткова Напісаў checchitotiralaleva Visualizza Messaggio
    На жаль, я яшчэ не магу спампаваць ўкладання...
    Усе-такі я думаю, што для парогавага значэння лямбда-ніжні мяжа я думаю, можа быць проста карту дыму, што я апісаў раней.

Ну,

Лямбда верхняя мяжа, я не ведаю, што можа быць...
    вы checchi і абмежавальнік), але і праблема, што я не ведаю, як інтэрпрэтаваць ne ne іншы,то я, напрыклад, на карце lim fumusita' (вышэй), я лічу, 2500 пра / мін 1050 mg/hub, якое павінна быць колькасць всасываемого паветра, а астатнія восі z я лічу, 1080 лямбда,іншая карта (унізе) і' ідэнтычныя!!!цяпер на аснове rpm і всасываемого паветра адрэдагуем, што?????????гэтыя 1080, што гэта такое??? суадносіны лямбда роўная 1 1????гэта адносіцца не дызель і бензін!!!!!!!!!!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    П'емонт
    Паведамленні
    79
    Прывітанне,
    1080, вядома, не ? нават парадку велічыні лямбда. Па крайняй меры, 3 парадкаў... 1.08 можа быць значэнне, сэнс. Менавіта таму, што? дызель заўседы працуе лямбда-вельмі худы (высокі), 1.08 можа быць на ніжнім мяжы.
    На жаль, я не не знаемыя? з ECM, мы працуем толькі з праграмамі ЭТАХ, як Інкаў, у якім выкарыстоўваюцца толькі імены зменных, арыгінальныя BOSCH. Для мяне карту дым = SmkLim_rLamSmkEOM0_MAP, і я ўпэўнены, не памыліцца... не ведаю, як ECM тварам сувязі паміж яе іменаў звычайных зменных, якія змяшчаюцца ў кожнай з праграм...
    Я магу зрабіць прыклад, што азначае, як правіла, карту дыму:
    Тыя, якія я заўседы бачыў я, выказаныя ў x> пра / мін, y> мг/канцэнтратар паветра, z> Лямбда-ніжні (Лямбда = альфа/альфа stech. так: Выдатак паветра/выдатак паліва 14.5).
    Як я ўжо казаў, карту дым ? карту зрабіў, каб умяшацца ў пераходны абмежаванні?ўвядзенне ў дызельнае паліва ? абмежаваць галоўная светонепроницаемость? ог (абмежаванні на выкід цвердых часціц).
    Выкажам здагадку матор круціцца на 1000 пра-120Nm і імгненна кіроўцы dia пратэктара all?акселератара (100%), для паскарэння рухавік ад пастаяннай нагрузкі на 120Nm.
    Рухавік прыйдзецца? варыць пару больш 120Nm для таго, каб паскорыць.
    У канцы пераходнага рухавік ператворыцца ў паваротах мяжы, увядзенне ў дызельнае паліва да 120Nm, хуткасць? кручэння максімальная, у якім ? можна яшчэ развіваць 120Nm.
    Усе?пачатак пераходнага рухавік круціць на 1000rpm-50 нм, выкарыстоўваючы 900мг/hub d?паветра і 20 мг/ху дызельнага паліва (лямбда-бягучы = 2.9)
    У карту дым ? адкалібраваць лямбда мяжа для кропкі 1000rpm-900мг/канцэнтратар паветра 1.05 (колькасці? ліміт бензіну на карце дым -> прыкладна 59 мг/hub дызель ? дызель lim=паветра/лямбда-лім. / 14,5).
    У дадзены момант, вы імгненна атрымаеце 100% педаль дызельнага паліва ў портэра? адразу 59mg/канцэнтратар, у той час як l?паветра пачаць? толькі пасля расці (калі ая arriver? boost?).
    У кожны момант часу пераходнага эбу ведае хуткасць кручэння, ведаеце?паветра ў калектары, ведаеце, лямбда-мінімум калібруецца, а затым пералічыць колькасць? ліміт дызельнага паліва кропка ў кропку.
    У канцы пераходнага boost sar? нагрузкі, рухавік ператварыць? x rpm ? 120Nm (35mg/канцэнтратар дызель ? 1150mg/канцэнтратар паветра), лямбда-мяжа канчатковай кропкі можа быць 1.35 (колькасці? ліміт бензіну на карце дым -> каля 58 мг/канцэнтратар, дызельнае паліва).
    Каліброўка лямбда-абмежаванне павінна быць зроблена, знаходзячы кампраміс паміж галоўная светонепроницаемость? на максімальна дапушчальнай хуткасці? пераходнага запыце.

Каліброўка лямбда-абмежаванне павінна быць зроблена, знаходзячы кампраміс паміж галоўная светонепроницаемость? на максімальна дапушчальнай хуткасці? пераходнага запыце.
    Тым больш? у лямбда-мяжа ? нізкім, чым больш sar? справа? дызельнага паліва, якія sar? можна ўкараніць (У ПЕРАХОДНЫХ! ? У стацыянарных дзейнічае заўседы крывая ўвядзення абмежавання), але ahim? таксама чым вышэй sar? у sfumazzata?

І, вядома, тым больш? хуткі sar? пераходны.
    Павышэнне хуткасці? у манеўр, напэўна, не ? лінейнай з памяншэннем лямбда-мяжа, нават лішак дызельнага паліва пу? горш паспяховага манеўру.. Нават толькі ад пункту гледжання прадукцыйнасці, таму неабходна аптымізаваць значэння лямбда, мяжа, не проста sblindare карту... Калі я стаўлю " 0 " - лямбда-мінімуму і ў мяне есць вялікая турбіна (павольна даць мне імпульс, і, такім чынам, паветра) affogher? рухавік!
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 25-02-2014 да 18:52

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    анкона
    Паведамленні
    166
    Выбачайце, хлопцы, калі riapro пасля...Хто-небудзь ведае, колькі абмежавальнікі IQ есць у агульнай складанасці павінна быць 3?? ці я памыляюся?? Дзякуй усім

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў Matty23p Visualizza Messaggio
    Выбачайце, хлопцы, калі riapro пасля...Хто-небудзь ведае, колькі абмежавальнікі IQ есць у агульнай складанасці павінна быць 3?? ці я памыляюся?? Дзякуй усім
    Прывітанне у мяне такі ж аўтамабіль і я вучуся, я таксама на гэта экю, каб падрыхтавацца карту немэтазгодная. 0e9168 - 0e920a і 0e9470 адрасы пачатку карту, што я чытаў у вакол. Першы мае ў восі rpm і temp 2 аб / мін і мае значэнне ў %, але я не ведаю, што.... вы разумееце, ад значэнняў, якія з'яўляюцца абмежавальнікамі iq, а трэці я яшчэ не зразумеў. C'? таксама зразумець, якія крывыя падняць да 8000 (калі вас 80mm3), калі ўсе або толькі апошнія. Давайце разбірацца разам

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    анкона
    Паведамленні
    166
    Прывітанне, indirizzio мяне не задавальняюць cio? першыя два блізкія да лимитеры IQ...але трэці няма, прыводзіць мяне да лямбда-вышэй...але ke праграма выкарыстоўвае ecm? А першыя два павінны падняць толькі верхнюю частку і ўсе, абмежавальнік ... Але ke машыны ў вас есць??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў Matty23p Visualizza Messaggio
    Прывітанне, indirizzio мяне не задавальняюць cio? першыя два блізкія да лимитеры IQ...але трэці няма, прыводзіць мяне да лямбда-вышэй...але ke праграма выкарыстоўвае ecm? А першыя два павінны падняць толькі верхнюю частку і ўсе, абмежавальнік ... Але ke машыны ў вас есць??
    Як напісана вышэй, тыя ж машыны, што і ў цябе 147mj140cv ?3 адрасы, першыя два павінны быць дакладна тыя, што пазначаны ў пачатку першага павароту карты. Адразу перад вам дзве крывыя вр. У 0e9470 як сказаў, я не зразумеў, нават я. Тут я размясціў экран з 2-х першых названых.
    Але мне ніхто не пацьвердзіў яшчэ, калі былі змененыя на правільны шлях
    http://www.professionalchiptuning.ne...iamola!/page36

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    анкона
    Паведамленні
    166
    там павінен быць трэці, калі не памыляюся...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99
    Я бачыў, што абмеркаванне ? крыху састарэла, але паколькі я толькі што зарэгістраваўся і спрабую даведацца што-небудзь, я таксама гэтага эбу я думаю, што трэці абмежавальнік, што вы шукалі знаходзіцца ў 0EBF1A і павінен быць абмежавальнік у залежнасці ад тэмпературы дызельнага паліва. Атрымаць інфармацыю, з абцугамі, чаму? я вельмі пачатковец? магчыма, нейкі добры душы пу? пацвердзіць, cos? я даведаюся, а я што-то.

Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •