Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 31

Абмеркаванне: прывітанне ад expoevo2004

Прагляду " Гібрыд"

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Перуджа
    Et
    40
    Паведамленні
    6

прывітанне ад expoevo2004

Я ўяўляю, тэхнік-аўто умбрыі! Я займаюся прэпаратаў на спорт ад машынабудавання да электронікі...
    IP

Administrator L'avatar di admin
    Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    Прывітанне і дабро запрашаем на наш форум, калі вы ідзяце, скажыце нам сее-тое табе

імя
    ўзрост

Калі вы хочаце, каб вас рэклама contattacci ў лічку, вы не можаце зрабіць гэта так, не быўшы ўпаўнаважаным
    Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.
    IP

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Перуджа
    Et
    40
    Паведамленні
    6
    Citazione Першапачаткова Напісаў admin Visualizza Messaggio
    Прывітанне і дабро запрашаем на наш форум, калі вы ідзяце, скажыце нам сее-тое табе

імя
    ўзрост

Калі вы хочаце, каб вас рэклама contattacci ў лічку, вы не можаце зрабіць гэта так, не быўшы ўпаўнаважаным
    ок, не праблема...а Ruslan, 28 гадоў, Перуджа... ^_^
    IP

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    добры дзень і дабро запрашаем гэта другі і апошні шанец, які я даю вам бачна, што вы зарэгістраваліся тут каля 3 месяцаў таму,зрабіў слайд-шоў infischiandotene правілаў вы прадставілі, менавіта як вы гэта зрабілі цяпер вы адразу рэклама,учора я выдаліў свой профіль бачыў ваш недаступны, а сення зноў тут, з такой жа памылкай, як у іншы раз,калі вы хочаце, каб вас рэкламы звяжыцеся са мной або іншы адмін ў лічку і пагаворым аб гэтым, але вы павінны чытаць правілы і дзейнічаць ад імя грамадзянскай у гэтым форуме мне і т. д. у адваротным выпадку скажыце спачатку, што вы rielimino.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
    IP

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Перуджа
    Et
    40
    Паведамленні
    6
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport Visualizza Messaggio
    добры дзень і дабро запрашаем гэта другі і апошні шанец, які я даю вам бачна, што вы зарэгістраваліся тут каля 3 месяцаў таму,зрабіў слайд-шоў infischiandotene правілаў вы прадставілі, менавіта як вы гэта зрабілі цяпер вы адразу рэклама,учора я выдаліў свой профіль бачыў ваш недаступны, а сення зноў тут, з такой жа памылкай, як у іншы раз,калі вы хочаце, каб вас рэкламы звяжыцеся са мной або іншы адмін ў лічку і пагаворым аб гэтым, але вы павінны чытаць правілы і дзейнічаць ад імя грамадзянскай у гэтым форуме мне і т. д. у адваротным выпадку скажыце спачатку, што вы rielimino.
    Я прадставіў 3 месяцы f? тады я быў у стане прастою, асабістыя праблемы, што датычыцца форуму, я не ты адноўлены, калі я не памыляюся, і я не думаю, што ўсе іх чытаюць правілы, але як і ўсе мы прымаем і далей..., а я паўторна xk? я шукаў абмеркаванне ****** і я ? ricoparso гэтым форуме, што я забыўся, і я перапісаў nn стоячы + імя карыстальніка....а вы не хвалюйцеся, я раблю гэта рэклама?...я ўжо? facebook і працы мне не хапае, так як праца x дом, і наўрад ці онлайн хк? тады вы sputtanano карты і месяцаў працы... ^_^
    IP

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Перуджа
    Et
    40
    Паведамленні
    6
    Трэба будзе вельмі моцна@? быць актыўным і адказваць? на розных форумах, дапамагаючы людзям там, дзе гэта магчыма, калі sar? актыўны 100% так як я бачыў, што уліковы запіс ? да гэтага часу затрымаўся ў нейкім сэнсе...
    IP

Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    Citazione Першапачаткова Напісаў expoevo2004 Visualizza Messaggio
    Трэба будзе вельмі моцна@? быць актыўным і адказваць? на розных форумах, дапамагаючы людзям там, дзе гэта магчыма, калі sar? актыўны 100% так як я бачыў, што уліковы запіс ? да гэтага часу затрымаўся ў нейкім сэнсе...
    Гэта быў не папрок праблемы, а тут робяць многія толькі для сябе рэкламу, не кажучы ўжо дапамагчы тым, хто і меней дасведчаным, які просіць аб дапамозе ў асноўным толькі для сваіх інтарэсаў, а не для духа, страсці.
    Для такіх, як вы прадставілі, есць, так гэта ўражанне, калі не-і так будзе.
    IP

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Перуджа
    Et
    40
    Паведамленні
    6
    Citazione Першапачаткова Напісаў admin Visualizza Messaggio
    Гэта быў не папрок праблемы, а тут робяць многія толькі для сябе рэкламу, не кажучы ўжо дапамагчы тым, хто і меней дасведчаным, які просіць аб дапамозе ў асноўным толькі для сваіх інтарэсаў, а не для духа, страсці.
    Для такіх, як вы прадставілі, есць, так гэта ўражанне, калі не-і так будзе.
    Няма праблем...мы ўбачым, што рабіць...
    IP

Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    Калі ў вас узніклі праблемы з вашага ўліковага запісу, вы можаце звязацца з намі ў личке
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    сардэчна запрашаем таксама з майго боку, я спадзяюся, што вы будзеце добра з намі, мы таксама разлічваем на ўдзел актыўна.
    IP

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •