я рэкамендую пазіцыянавання фланца ......... не выкарыстоўваць ліст тонкага алюмінія, а не выкарыстоўваць манеты .... не выкарыстоўваць сплавы у цэлым, калі не быць досыць тоўстай.
я згодны з вамі , быў мой адказ на паведамленне beppe.c, што казаў фланцаў
у любым выпадку фланец на ****лло у цэлым вы пу? выкарыстоўваць, калі вы падазраяце, што механічнай сістэмы рэцыркуляцыі ог не закрывае добра (і, такім чынам, switch off potrbbe не мець жаданы эфект), але, безумоўна, ты гэта ўжо ведаеш![]()
я ? поспех яшчэ не раз, што нават пасля закрыцця карты,ачыстка сістэмы рэцыркуляцыі ог, клапан не ў стане закрыць, таму што разбурана вось чаму я сказаў, flangiarla вось і ўсе.
"дазволеныя усе абмеркавання, забяспечваюцца вы не кажаце і не заахвочвае выкарыстанне праграмнага забеспячэння, піраты, crack, serial ілжывых" вытрымка з правілаў, для гэтага, я прапаную вам даць яму для чытання.
форум такі кантроль, але і праца, таму я не 24 гадзіны на 24 і на форуме, але гэта не азначае, што калі вы бачыце што-нешта ненармальнае паведаміць у паведамленне з дапамогай кнопкі ў выглядзе трыкутніка, што паглядзець, у ніжняй частцы кожнага паведамленні.
такія правілы форуму, якія вы прымаеце пры рэгістрацыі.