Усе яны роўныя для фарсунак bosch...
Усе яны роўныя для фарсунак bosch...
Тады яны паведамілі мне, балюча
Я ведаў, што ты выцягнуў рухавіку. Як сказаў добры blackwolf, месцы дэфармаваць таму, калі rimonti ўсе, com'? паміж не вельмі ты ў кропку **** такім чынам, вы атрымаеце зенковка на месцах, з тым каб зраўнаваць жа.
Ужо ўсе зрабіў і зноў
хто-то яшчэ з маіх частак прыйшлося выкарыстоўваць дрыль замест таго, каб выцягнуць форсунку (або тое, што за ей засталося).
Я да гэтага часу я ніколі не зламаў нічога, каб выцягнуць іх... я стварыў здымніка з галавой, інжэктар стары і дрэнна, што ідзе яму, я падыходжу далей, і я здабываюць гэта. У здагадках, горш яму моцна над старой фарсункі штыфт прыемна паслядоўным і вы выкарыстоўваеце тое, mo' здымніка... потым або прыходзіць ці не прыходзіць.
па аналогіі з маей, у pi? у мяне есць адзін, створаны з поясам для тых, ўпартыя, нядаўна калега мне саступіў ў гідраўлічны дамкрат тыпу, што і для сабакі, але я яшчэ не дабраўся, каб праверыць яго на добра. Тады, магчыма, вы атрымаеце іншае, і перш чым выкарыстоўваць экстрактар ў вас есць яшчэ думаць![]()
былы механік у майстэрні pompista, калі вы не цягнулі праз фарсункі, svitavamo шпулькі, дзе ванни прытрымліваецеся spinette, avvitavamo экстрактар даволі масіўным і было, нават калі было зварана з бесперапыннай ніткі :-)