Старонка 1 з 8 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 76

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Foglianise (BN)
    Паведамленні
    44

Флэш-карту Ducati Performance на ECU арыгінальныя MPPS

Прывітанне,
    улічваючы, што, як я ўжо пісаў, у маім уяўленні яны былі цалкам недасведчаныя ў гэтым пытанні, мне патрэбна ваша дапамога,, ? у першы раз я чименто з блокамі кіравання аўтамабіляў і матацыклаў.
    Я купіў Ducati Monster S2R 800 2006 года, я яшчэ не матацыкл фізічна пад рукой, каб праверыць, але ECU павінна быць Magneti Marelli IAW 5 РАНІЦЫ; мой сябар, які радуецца engineering, набыты трохі MPPS v12 або v13, не памятаю), што з таго, што я чытаў у навокал здаецца сумяшчальная для чытання/запісы блокаў кіравання Ducati.
    Ровар мантуе выхлапу Arrow, я збіраюся ўзяць з сабой паветраны фільтр pi? "басейн" (тыпу BMC або Sprint Filter) і, нарэшце, перапраграмаваць ecu з файламі, знайшоў у сеткі эбу Ducati Performance, каб зарабіць РЭЗЮМЭ або трэба даць крыху больш? спрынт на матацыкле для большага задавальнення.
    У сетцы я нават знайшоў тое, што павінна быць у файле адлюстравання зыходнага 320 KB (для DP ? 304 KB).
    Вось асноўныя моманты:
    1. З MPPS, што не пралезці мне мой сябар (і, калі дзейнічае, як я мог бы нават вырашыць, купляць) падлучаны да раздыма для дыягностыкі я магу спакойна прачытаць і захаваць адлюстраванне арыгінала, трымаць яго ў якасці рэзервовага капіявання і, пры неабходнасці, аднавіць яго ў выпадку ўзнікнення праблем?
    2. Як я зразумеў атрымліваючы неабходныя звесткі, чытання арыгінальнай прывядзе мяне атрымаць файл у 320 KB што? я не мог змяніць, так як усе праграмы, якія выкарыстоўваюць файлы з 304 KB і, такім чынам, я павінен адрэзаць першыя 16 MB; файл DP, які я запампаваў ? 304 KB, для запісу яго ў ECU павінна быць 320 KB, дзе я бяру 16 KB адсутнічаюць?
    3. Я чытаў, што супастаўлення DP не ў рэальнасці? у granch? асабліва для тых, хто выкарыстоўвае ровар у горадзе?, мая галоўная карысць ? для некаторых выхад у выходныя і для задавальнення (і, паўтараю, даць што-то ў пі? у працы), акрамя таго, яны не ў стане вырабіць толькі адну карту, ці магу я дзе то гэты файл DP? Гульня варта свеч?

У выпадку, калі хто-то захоча зірнуць, прыкладаю 2-файлы, якія я знайшоў у сеціве...
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di biela
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Spain
    Et
    50
    Паведамленні
    90
    Тэст для вызначэння адрасы карты.
    Затым змяніць тыя, якія адрозніваюцца.
    Напрыклад, загадзя і ін'екцыі.

З павагай
    Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Foglianise (BN)
    Паведамленні
    44
    Citazione Першапачаткова Напісаў biela Visualizza Messaggio
    Тэст для вызначэння адрасы карты.
    Затым змяніць тыя, якія адрозніваюцца.
    Напрыклад, загадзя і ін'екцыі.

З павагай
    Дзякуй за адказ, але, на жаль, я не разумею, што вы хочаце сказаць...
    Першы пытанне, які я хацеў бы, што хто-то мяне выдаліў ? калі з MPPS я магу чытаць і пісаць эбу Ducati, gi? было б добра ведаць гэта напэўна.
    Тады я хацеў бы зразумець, як я пішу файл Ducati Performance ў эбу, так што ? з 304 KB адрозненне? 320 КБ.
    Паўтараю, што я не ведаю абсалютна нічога пра тое, як змяніць карту, авансы, раствор для ін'екцый, для мяне ? амаль арабская, цяпер я быў бы шчаслівы, каб выкарыстоўваць карту DP...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    тады сябры вас адказваю, я з ducatista я мелі 3 600 аўтамабіляў у 900 аўтамабіляў, і цяпер я прадаю l' s4r, каб прыняць speedfither праблема карту ducati performanz, які перамяшчае рэзюмэ ў высокай, скажам, для выкарыстання на трэку, я зрабіў сотні тэстаў, і вы не зарабляеце больш за 3-х коней на гэтым рухавіку адзінае, што вы ? права рабіць і рухацца дазавання так, што рухавік расцягнуць і больш, боль у двухцилиндровый італьянскі такі момант, можа быць, таксама занадта шмат, але занадта рана і заканчваецца занадта адразу, я з часам мне ўдалося атрымаць добры compremesso cv пара, але ўсе залежыць ад таго, як вы хочаце весці вы, калі вы хочаце зрабіць гонкі па прамой ? кошт пакладзеце непасрэдна карту ducati performance, калі вы хочаце выкарыстоўваць яе для ўсіх зноў у горы вы вінаваціце больш карыстацкі, гэты рухавік ? як коўдру, вы чахол на галаву, вы даведайцеся, ногі і vicervesa я спадзяюся, параўнанне зрабіце ідэя,
    што тычыцца карце мала benza тоўсты, адразу ледзь-ледзь наперад, уніз, затым хоча быць зніжана заднім лікам сцены, і не падаўжае,
    для напісання я заўседы выкарыстоўваў kess 1 да экскурсійнае
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Foglianise (BN)
    Паведамленні
    44
    Гэты Монстар ? для мяне трэцяя-Ducati, я меў Monster 600 аўтамабіляў і 848, на якой быў усталяваны блок кіравання Ducati Performance арыгінал.
    На жаль, як я ўжо? напісаў, не ў стане realizzarmi карту ў адзіночку, хоць, магчыма, я мог бы аддаць перавагу трохі пара ў pi? на малых абарачэннях (мне падабаюцца рэзкія павароты ў гарах), чым мець вялікую хуткасць? пік. Таксама адзіная сістэма, з якой я мог бы прыступіць да чытання і запісы ? у MPPS, чаму? я не маю доступу ў іншыя сістэмы...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Тлумачэнне: файл счытваецца MMPS ? ад 320кб, чаму? у вас ўнутры нават чытанне e2p, файл, які вы знайшлі, а ? толькі flash, 304kb. З дапамогай праграмнага забеспячэння тыпу ECM, але таксама і з чытачом, hex, калі вы здольныя (перайсці капіяваць/ўставіць першыя 4000 адрасы файла ў шаснаццатковы) маглі б выцягнуць файл поўнай 320кб. Факт застаецца фактам? што б вы не правільную кантрольную суму і рызыкі, каб заблакаваць эбу ў запісу.

Яшчэ адзін момант: файл Ducati Выступу упэўнены, што гэта падыходзіць для вашага матацыкла, каб, як ? маса выхлапу і паветраны фільтр? У вас есць ці няма каталізатар і кантроль лямбда?

Вочы!! Націсніце капіяваць/уставіць з файла, які вы не ведаеце, не ведаючы, што ен спалучае ў сабе вы робіце больш шкоды!!

M999
    Не крок files, і іншае!! Пішыце вашы запыты на форуме.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Foglianise (BN)
    Паведамленні
    44
    Ок, дзякуй, зараз ідэі пачынаюць станавіцца лягчэй...
    Мне здаецца, што вы мяне рэкламуеце, якія пацвярджаюць, што ? можаце чытаць і пісаць гэтыя блокі кіравання з дапамогай MPPS.
    Чытаючы эбу наўпрост ад матацыкла, я атрымліваю файл, 320 KB затым, з дапамогай шестнадцатеричного рэдактара, я мог бы ўзяць першыя 16 KB і зыходны файл, і дадаваць іх у галаве ў файл DP каб аднавіць файл з 320 KB (націсніце для запісу ў ECU праз MPPS), але мы былі б праблемы кантрольнай сумы.
    На дадзены момант пытанні застаюцца 2:
    1. Байты пачатковыя здымаць з дапамогай hex рэдактара ад зыходнага файла, тыя, з адрасу 000000 да 003fff або да 004000? Па маіх падліках, павінна быць, пакуль 003fff...
    2. Зрабіў гэта "copy &paste" байт, а не c'? каб пералічыць правільна кантрольная сума?

Дадам, што фізічна я да гэтага часу веласіпед у руках, таму я не магу праверыць каталізатар і лямбда-зонд, ведаю толькі, што збірае сцекі Стрэлка дапушчаны але з dbKiller выключаны).
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 20-02-2014 да 21:38

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di biela
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Spain
    Et
    50
    Паведамленні
    90
    Я чытаць мой ECU з MPPS.
    Не пісаць файлы розных памераў.
    Лепшы зменены зыходны файл.

З павагай
    Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    рашэнне m999 ? легка зрабіць....і ? адзіны спосаб зрабіць крыху раней.
    Для астатніх:вы можаце выцягнуць добрую карту і які-то поні ў pi? гуляючы з маленькіх крокаў на авансавыя плацяжы, і ў асноўным на выпраўлення....з тымі, атрымаеце рухавік вельмі эластычны і вадкасці..., рэалізавалі ўсе лепш і лепш, вы страціце спяшаецца ўніз....па крайняй меры, 4-затамкавы...але з 2 мы кажам, што вы можаце мець лепшае дастаўкі, сярэдняй даўжыні...
    для працягну......ну, калі вы ўзялі двухцилиндровый...што вы хочаце зрабіць за 200-220????
    але калі вы разумееце, як гэта зрабіць, вы можаце нават пагуляць з tps....бензін не перашчыруйце....? легка яе тоўсты ўніз і, што сцены ў верхняй....а ў вас добрая...у карысць балансавання тэл farfallati...науглероживания на аднаўленне выпраўлення....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Foglianise (BN)
    Паведамленні
    44
    Citazione Першапачаткова Напісаў ducati83 Visualizza Messaggio
    рашэнне m999 ? легка зрабіць....і ? адзіны спосаб зрабіць крыху раней.
    Для астатніх:вы можаце выцягнуць добрую карту і які-то поні ў pi? гуляючы з маленькіх крокаў на авансавыя плацяжы, і ў асноўным на выпраўлення....з тымі, атрымаеце рухавік вельмі эластычны і вадкасці..., рэалізавалі ўсе лепш і лепш, вы страціце спяшаецца ўніз....па крайняй меры, 4-затамкавы...але з 2 мы кажам, што вы можаце мець лепшае дастаўкі, сярэдняй даўжыні...
    для працягну......ну, калі вы ўзялі двухцилиндровый...што вы хочаце зрабіць за 200-220????
    але калі вы разумееце, як гэта зрабіць, вы можаце нават пагуляць з tps....бензін не перашчыруйце....? легка яе тоўсты ўніз і, што сцены ў верхняй....а ў вас добрая...у карысць балансавання тэл farfallati...науглероживания на аднаўленне выпраўлення....
    Дзякуй табе і іншым за адказы, калі б я быў экспертам, я б, напэўна, вельмі карысныя, але, на жаль, для мяне блізкія на арабская...
    Максімум цяпер, што мне рабіць ? прачытаць зыходны файл з блока кіравання і снд? тут, на форуме, то я павінен знайсці некаторыя душы, піа, што я крок за крокам кіраўніцтва ў змене, пачынаючы ад скажыце мне, якое праграмнае забеспячэнне выкарыстоўваць, а затым, паказваючы без тэрмінаў, занадта шмат тэхнічных змяненняў, якія варта ўнесці або вы бераце файл, і калі есць жаданне/час, каб зрабіць гэта мне змяняе і мяне riuppa на форуме зменены, можа быць, тлумачачы тут, на форуме змены cos? што з параўнання 2 файлаў людзям, як я, мог пачаць разумець што-то ў пі?...

Старонка 1 з 8 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •