Старонка 4 з 10 PrimaПерад ... 23456 ... АпошняеUltima
Вынікі 31-40 з 92
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    не я здагадваюсяk li, я з інтэрпаляцыі....але ў залежнасці ад таго, якія і колькі?я з формуламі не магу ricavarmi час ўпырску, пачынаючы ад старога iq es 70 es 90-х....бачыў, што на самай справе 100 шмат, і не трэба ісці так з рухавіком акцыі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў ducati83 Visualizza Messaggio
    не я здагадваюсяk li, я з інтэрпаляцыі....але ў залежнасці ад таго, якія і колькі?я з формуламі не магу ricavarmi час ўпырску, пачынаючы ад старога iq es 70 es 90-х....бачыў, што на самай справе 100 шмат, і не трэба ісці так з рухавіком акцыі.
    З дапамогай інтэрпаляцыі вы пастаўце значэнне 60, а для 80mm3 у tot ціску ў рампы, а затым пакладзеце іх мм3, што вы хочаце знайсці, і вы знойдзеце час. Прыклад: x1= 60 y1= 787us x2=80 y2=975 x3=90 у3=.... и3 sar? роўна часу, якое вам для 90mm3.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    не, прабачце, тады карэкцыя сцвярджэнне першае: што гэта інтэрпаляцыя?
    я інтэрпаляцыі выкарыстоўваць, калі я хачу мець значэння павялічвацца, пачынаючы з максімальнага значэння і мінімальнага....але функцыі, якія мне дае значэнне, як табе растлумачыў, не маю ўяўлення, або не ведаю, ці я выкарыстаць....
    тое, што вы кажаце мне, разлічваецца толькі з ліста excel, выкарыстоўваючы формулы з часу ўпырску, які знаходзіцца на форуме....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Формулы, якія вы выкарыстоўваеце, у вас жа % прыросту, што на брэйк-пойнт. Прыклад: (корань 1600x975)/ 80= 487,5.. Цяпер для 100mm3 будзе?: (100x487,5)/rad 1600= 1218,75... Цяпер, улічваючы, што 100mm3 роўныя 80mm3x1,25 калі вы 975us x1,25 заўседы 1218,75.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    цяпер вы....я зразумеў...
    але калі вы павінны зрабіць разлік у працэнтах, каб зрабіць, перш чым....проста павялічыць працэнт 1,24 для кожнага прырашчэння iq...калі разлікі недакладныя...але думаю, так....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў ducati83 Visualizza Messaggio
    цяпер вы....я зразумеў...
    але калі вы павінны зрабіць разлік у працэнтах, каб зрабіць, перш чым....проста павялічыць працэнт 1,24 для кожнага прырашчэння iq...калі разлікі недакладныя...але думаю, так....
    Я не ведаю, чаму, але ? быў выдалены мой папярэдні каментар, у якім я стаўлю спасылку з дапамогай інтэрпаляцыі. Аднак, калі напісаць лінейнай інтэрпаляцыі знаходзіцеся кампутары.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Citazione Першапачаткова Напісаў jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Я не ведаю, чаму, але ? быў выдалены мой папярэдні каментар, у якім я стаўлю спасылку з дапамогай інтэрпаляцыі. Аднак, калі напісаць лінейнай інтэрпаляцыі знаходзіцеся кампутары.
    каментар ? ен быў выдалены ад мяне, толькі што ? пайшла, бясплатны, і я не паспеў напісаць спасылка выдаленая, чытайце правілы і банеры, якія папярэджваюць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Паведамленні
    98
    Адзінае, што трэба ўлічваць ? што для ціску ў магістралі rail нізкія не могуць надтачыць час без наступстваў дымком, чаму? вы ў канчатковым выніку ўводзяць у трубу :P
    Затым памножыць на 1,25-гэта добра, але на маей карце, я павінен быў падняцца паступова, для нізкіх ціскаў да 1,25 скажам, ад 1000 бар, варта воблака дыму ў выпад на нізкіх абаротах

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў asdone Visualizza Messaggio
    Адзінае, што трэба ўлічваць ? што для ціску ў магістралі rail нізкія не могуць надтачыць час без наступстваў дымком, чаму? вы ў канчатковым выніку ўводзяць у трубу :P
    Затым памножыць на 1,25-гэта добра, але на маей карце, я павінен быў падняцца паступова, для нізкіх ціскаў да 1,25 скажам, ад 1000 бар, варта воблака дыму ў выпад на нізкіх абаротах
    Час для разліку. Калі яны павінны быць разлічаны для 90mm3 (напрыклад), тыя павінны быць, ні больш, ne менш. У fumosit? на нізкіх можна? тады цалкам вырашыць і іншымі спосабамі. Проста ўжо? толькі паставіць лямбда-1.1 да коштах, што не паліце.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Паведамленні
    98
    Няма, чаму? нават калі rail ? карты не ? ўспышкі расці або падаць, не ? пытанне лямбда, але і час ўпырску занадта доўга, таму што? усе дызельнае паліва будзе правільна спалілі, калі вы скончыце упырскам ++ 10 градусаў пасля ВМТ, нават калі ў вас паветра, дым той жа, чаму? гарэнне заканчваецца ў каналізацыю!

Старонка 4 з 10 PrimaПерад ... 23456 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •