Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 17 з 17

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    акрамя таго я добра, нават *7BC22 лічыць, што значэнне, якое паказвае на дыягназ у IQ ўлічвае preiniezione, а затым значэнне, якое затым вы вызначыць не зможаце? ніколі не быць esattamentee-то абмежавальнікі... дайце мне ведаць, як яна ідзе пасля гэтых налад...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    162
    Дзякуй за інфо. Толькі вы ў норму часу, вы падкажыце.
    Я бы іншае пытанне, калі хочаце ўсталяваць значэнне пастаяннага чытання MAF (калі адключаны), як вы думаеце, што, дзейнічаючы па адрасе 079C58 радкі пастаяннай, ен можа працаваць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    162
    Вы падкажыце, а на апошніх выпрабаванняў:

- унесці змяненні ў карту 7BC22 не вызначыла, якога-небудзь павелічэння IQ;
    - унесці змены ў карту 7BC5E дазволіла мне надаць паміж 70 і 75 мм^3 у дыяпазоне 2100 і 2400 абаротаў у хвіліну. Вышэй за 2400 абаротаў у хвіліну IQ ? заўседы была ніжэй за 70 мм^3.

Здавалася б, што блакаванне IQ быў вынесены на карту 7BC5E.

Значэння "Масы паветра вымяраецца" і "Масы паветра аб'ектыў", - вымяраюцца ад MAP або MAF?
    Я спрабаваў адлучыць раздым ад MAF і значэння ў дыягностыцы "Масы паветра вымяраецца" і "Масы паветра мэта" адрозніваюцца гэтак жа, як і раз'ем быў падлучаны. Мы? што мяняецца ? толькі тэмпература счытваецца, які ідзе на 40?C (=> Тэмпература Паветра ў/ц = 4,75 Вольт) і "Масы Паветра Да/C", праходзіць 2,1 Вольт да 0 Вольт, нарэшце, адкрыцце клапана EGR праходзіць у 1% (заўседы з MAF стаката) і стан ? "Актыўны".

Затым, MAF дае толькі спасылкі тэмпературы (напругі), і масы паветра (напружанне)?
    Адключыць MAF ад карты, што прадугледжвае, з пункту гледжання значэння і памылкі ў дыягностыцы?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Citazione Першапачаткова Напісаў biondo83 Visualizza Messaggio
    .

Значэння "Масы паветра вымяраецца" і "Масы паветра аб'ектыў", - вымяраюцца ад MAP або MAF?
    Maf 100%- map вымярае толькі ціск турбо

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў Ужо Visualizza Messaggio
    Maf 100%- map вымярае толькі ціск турбо
    правільна, дадам, што мэта ? карту, якая, як правіла, рыхтуе значэнне max для закрыцця egr!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    162
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    правільна, дадам, што мэта ? карту, якая, як правіла, рыхтуе значэнне max для закрыцця egr!!
    На карце мэта, я пацвярджаю, што калі эспланада, чытае дыягназ канстанта 1200 мг.
    ? адлучыць датчык выдатку паветра, дыягностыка чытаю:

- Маса паветра вымяраецца: працягвае змяняцца гэтак жа, як і на датчык выдатку паветра ? прыкладаецца;
    - тэмпература счытваецца, які ідзе на 40?C;
    - Тэмпература Паветра ў/ц = 4,75 Volt;
    - Маса Паветра/C пераходзіць у 0 Volt;
    - адкрыцце клапана EGR праходзіць у 1% (заўседы з MAF стаката)
    - Стан сістэмы РЭЦЫРКУЛЯЦЫІ ог: "Актыўны".

Ад нас? я думаю, зрабіць выснову, што ў гэтых ecu маса паветра вымяраецца ў [mg/i] вымяраецца ад MAP. Што вы думаеце пра гэта?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Паведамленні
    98
    Я не магу загрузіць ваш файл, але на маей EDC15C7 абмежавальнік дызельнага паліва ў залежнасці ад тэмпературы, абмяжоўвае усе ў парадку!
    Maf можа fregarti, да таго, што значэнне прыходзіць абмежавальнік дыму?

На маей, падымаючы абмежавальнік дыму F Тэмпературы, абмежавальнік крутоўнага моманту, пашыраючы абмежавальнік дыму да 1400 мг/сек паветра, і, аналізуючы карты, час і педаль у дыягностыцы прыбыцця спакойна да 90 мм (на 1.9 jtd 8v 115), затым упаў, чаму? не маючы турба плюс у мяне не было досыць паветра, каб спаліць усе, асабліва на высокіх абарачэннях, але пасля выдалення гэтых абмежаванняў, дызельнага паліва, паступае ў ракі

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •