Прывітанне, хлопцы, я заяўляю, што ў гэтай галіне, я думаю, што я ў нуль, мой scudo 2.0 jtd я гэта зрабіў перапрызначыць лістапада ад майстэрні bosch вельмі намінаваная выніку рухавік стукае на нізкіх абарачэннях шумна, і, калі я выключаю рыпае ( гледзячы на яго ў ecm я бачыў, што было паднята ціск у магістралі rail) , затым я перарабіць карту ад 2 розных людзей у інтэрнэце і той жа вынік-паднялі ўсе ціск у магістралі rail, рухавік шумна стукае на нізкіх абарачэннях і schricchiola, але ў той жа час я зрабіў карту ад мяне, прымаючы значэння rail ад іншых онлайн-карт, якія з'яўляюцца больш? нізкіх коштах, чым тыя, перавызначыць розныя падрыхтоўчыя, вынік рухавік ? вельмі ціха, крыху шумны і адчуваю сябе нашмат больш? турбіна, і хто-небудзь пакажу гэтая карта кажа мне, што ? зроблена дрэнна.
Цяпер я хацеў бы зразумець, у галіне rimappature я пачатковец, але як кіроўца я не могуць зняць 32 гадоў вопыт работы з tir, так што я не разумею, чаму? з картай, што ўсе кажуць, што ? дзярмо, я бачу, што ван і значна лепш?
Дайце мне некалькі саветаў