не я здагадваюсяk li, я з інтэрпаляцыі....але ў залежнасці ад таго, якія і колькі?я з формуламі не магу ricavarmi час ўпырску, пачынаючы ад старога iq es 70 es 90-х....бачыў, што на самай справе 100 шмат, і не трэба ісці так з рухавіком акцыі.
не я здагадваюсяk li, я з інтэрпаляцыі....але ў залежнасці ад таго, якія і колькі?я з формуламі не магу ricavarmi час ўпырску, пачынаючы ад старога iq es 70 es 90-х....бачыў, што на самай справе 100 шмат, і не трэба ісці так з рухавіком акцыі.
не, прабачце, тады карэкцыя сцвярджэнне першае: што гэта інтэрпаляцыя?
я інтэрпаляцыі выкарыстоўваць, калі я хачу мець значэння павялічвацца, пачынаючы з максімальнага значэння і мінімальнага....але функцыі, якія мне дае значэнне, як табе растлумачыў, не маю ўяўлення, або не ведаю, ці я выкарыстаць....
тое, што вы кажаце мне, разлічваецца толькі з ліста excel, выкарыстоўваючы формулы з часу ўпырску, які знаходзіцца на форуме....
Формулы, якія вы выкарыстоўваеце, у вас жа % прыросту, што на брэйк-пойнт. Прыклад: (корань 1600x975)/ 80= 487,5.. Цяпер для 100mm3 будзе?: (100x487,5)/rad 1600= 1218,75... Цяпер, улічваючы, што 100mm3 роўныя 80mm3x1,25 калі вы 975us x1,25 заўседы 1218,75.
цяпер вы....я зразумеў...
але калі вы павінны зрабіць разлік у працэнтах, каб зрабіць, перш чым....проста павялічыць працэнт 1,24 для кожнага прырашчэння iq...калі разлікі недакладныя...але думаю, так....
Адзінае, што трэба ўлічваць ? што для ціску ў магістралі rail нізкія не могуць надтачыць час без наступстваў дымком, чаму? вы ў канчатковым выніку ўводзяць у трубу :P
Затым памножыць на 1,25-гэта добра, але на маей карце, я павінен быў падняцца паступова, для нізкіх ціскаў да 1,25 скажам, ад 1000 бар, варта воблака дыму ў выпад на нізкіх абаротах![]()
Няма, чаму? нават калі rail ? карты не ? ўспышкі расці або падаць, не ? пытанне лямбда, але і час ўпырску занадта доўга, таму што? усе дызельнае паліва будзе правільна спалілі, калі вы скончыце упырскам ++ 10 градусаў пасля ВМТ, нават калі ў вас паветра, дым той жа, чаму? гарэнне заканчваецца ў каналізацыю!