Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 20
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Махачкале
    Паведамленні
    29

Чаму? зніжэнне ціску ў рампы ідзе лепш?

Прывітанне, хлопцы, я заяўляю, што ў гэтай галіне, я думаю, што я ў нуль, мой scudo 2.0 jtd я гэта зрабіў перапрызначыць лістапада ад майстэрні bosch вельмі намінаваная выніку рухавік стукае на нізкіх абарачэннях шумна, і, калі я выключаю рыпае ( гледзячы на яго ў ecm я бачыў, што было паднята ціск у магістралі rail) , затым я перарабіць карту ад 2 розных людзей у інтэрнэце і той жа вынік-паднялі ўсе ціск у магістралі rail, рухавік шумна стукае на нізкіх абарачэннях і schricchiola, але ў той жа час я зрабіў карту ад мяне, прымаючы значэння rail ад іншых онлайн-карт, якія з'яўляюцца больш? нізкіх коштах, чым тыя, перавызначыць розныя падрыхтоўчыя, вынік рухавік ? вельмі ціха, крыху шумны і адчуваю сябе нашмат больш? турбіна, і хто-небудзь пакажу гэтая карта кажа мне, што ? зроблена дрэнна.
    Цяпер я хацеў бы зразумець, у галіне rimappature я пачатковец, але як кіроўца я не могуць зняць 32 гадоў вопыт работы з tir, так што я не разумею, чаму? з картай, што ўсе кажуць, што ? дзярмо, я бачу, што ван і значна лепш?
    Дайце мне некалькі саветаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Я думаю, што калі не прыкладзеце карты, аб якім вы кажаце ніхто не можа? даць дакладную інфармацыю.

Кожны з іх мае метады і стратэгіі уласных перапрызначыць, і што амаль заўседы змяняюцца з аўтамабіля ў аўтамабіль, такім чынам, не існуе тэхніка надзейная і бяспечная для ўсіх відаў сродкаў масавай інфармацыі.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Махачкале
    Паведамленні
    29
    Дзякуй за адказ blackwolf76 але, на жаль, я пакуль не магу ўкласці я павінен прыбыць да 80 паведамленняў.
    Прывітанне

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў ЧЫП-ЦЮНІНГ Visualizza Messaggio
    Дзякуй за адказ blackwolf76 але, на жаль, я пакуль не магу ўкласці я павінен прыбыць да 80 паведамленняў.
    Прывітанне
    я думаю, што вы можаце прымацаваць файлы, але вы не можаце іх спампаваць, паспрабуйце зайсці ў пашыраны рэжым для адказу і доказаў.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Махачкале
    Паведамленні
    29
    Калі ласка, вы можаце растлумачыць мне, як лепш зрабіць не магу?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    трэба сціснуць файл і прымацаваць яго ў адваротным выпадку не вы ўкладзеце.
    Праблема ў тым, падтрымліваць хуткасць думкі вышэй хуткасці працы машыны

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    127
    Я раблю адлюстравання: ? і тое, што рухавікі павінны быць пачутыя з cxxo так хто лепш ўладальніка пу? вылучыць якіх-небудзь праблем. І ? таксама дакладна, што яна займае вельмі мала, каб зрабіць карту, што-то прырост у прадукцыйнасці дае яго?. Прамовы f? замест pi? складаным, калі вы хочаце разважаць аб чым ? логіка ecu, ? аб тым, як гэтыя прырашчэння павінны быць зробленыя ў правільным парадку. Карацей кажучы, нават павелічэнне на*******m значэння ў выпадку, машына нейкім чынам ідзе, то мы павінны ўбачыць накіды-небудзь адхіленняў?, seghettamenti розныя, расход паліва і надзейнасць? . Варта разглядаць толькі тыя карты, якія ты згадаў той факт, што твая едзе лепш, не азначае, што зроблена добра, на самай справе, магчыма, былі тыя, якія першыя былі porcate ? вы якім-небудзь чынам у вас выпрастаны, салата. Рэальная праблема застаецца, што ў гэтым полі ? страчаная цалкам компас.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Занадта stroppia!

І потым кожны аўтамабіль па-рознаму рэагуе. Не ? сказаў, што 50bar чыгуначныя у pi? на шчыт tizzio ідуць добра, нават на шчыт гая

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Махачкале
    Паведамленні
    29
    Дзякуй хлопцы аусе адказы адразу па прыездзе ў 80-паведамленні размясцілі файлы, а потым скажаце мне свае меркаванне, усе, што не выправіць раней, паколькі здаецца, што я знайшоў rimappatore, што больш быць rimappatore, здаецца, сціплага чалавека, які хоча вырашыць праблему.
    Акрамя гэтага, каб калі хто-то мае арыгінальны файл з наступных кодаў. 0281010591 - 1037356631 вен я быў бы вельмі ўдзячны.
    Прывітанне і дзякуй усім.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Вы можаце прымацаваць файл gi? цяпер, аднак, я я выступаю на рэйку толькі тады, калі гэта трэба на самай справе існуе? гэта азначае, што я прыняты стратэгій часоў і anticici такімі, каб знізіць ціск, гэта павялічвае яе ў памеры, скажам,памятаеце, помпа для стварэння іп? ціск паглынае ы? коні з дрэва? палка аб двух канцах

Citazione Першапачаткова Напісаў legendaryslave Visualizza Messaggio
    Вы можаце прымацаваць файл gi? цяпер, аднак, я я выступаю на рэйку толькі тады, калі гэта трэба на самай справе існуе? гэта азначае, што я прыняты стратэгій часоў і anticici такімі, каб знізіць ціск, гэта павялічвае яе ў памеры, скажам,памятаеце, помпа для стварэння іп? ціск паглынае ы? коні з дрэва? палка аб двух канцах
    я пісаў з целаў я спадзяюся, вы зразумелі маю думку
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 15-02-2014 да 10:51

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •