Старонка 4 з 6 PrimaПерад ... 23456 АпошняеUltima
Вынікі з 51 31-40

Абмеркаванне: думку карта audi 1.9 105 л.з.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    120
    прывітанне, франк! дзякую цябе, dell дапамогу, якую вы даяце мяне, таму я павінен панізіць менш, так што я павінен стаяць каля 1000 1100 all прыкладна так??
    я хацеў бы ведаць, не c'? метад правільна рабіць разлікі, каб добра рабіць гэтую карту .
    справядліва вы кажаце, што шляхам змены ціску turbo змене выдатку паветра з тут есць? вы кажаце, тады я не разумею, што вы хацелі б сказаць ,
    cio? я ведаю, што карту лямбда ? карта суадносіны паветра і паліва з тут есць? значэння ў табліцы сапраўды не разумею, што азначаюць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    Не бачыць карту, як быццам гэта зроблена з аднаго значэння. У восі ў вас выдатак паветра, паспрабуйце dimunuire карту, дзе ў вас высокія страў
    У табліцы гл. Лямбда, 1000 роўны 1 (14,7 адносіны стехиометрической (Вага паветра)/(Вага дызель).
    Карту абмяжоўвае значэнне лямбда, калі мяняць карту, вядомых асаблівай розніцы, значыць, што ? яна, што вы абмяжоўваеце дызельнага паліва.
    Вы спрабавалі адкрыць геаметрыі турбіны, каб лепш кантраляваць скокі ціску?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    120
    прывітанне франк заўседы ветлівыя, ў мне дапамагчы і даць добры савет , я не магу зразумець усе тое, што вы сказалі мне, магчыма, адсутнічаюць некаторыя асноўныя канцэпцыі .
    у таблічнай я вядома, колькасць абаротаў і нагрузкі я не бачу расходу паветра d ці я памыляюся ?? як я і думаў, стары я 1000 адпавядае, адпаведна, я з пікаў ў таблічнай прыкладна ў 2000 я кажу пра арыгінальнай карце, затым адпавядае справаздач стехиометрической прыблізна ў два разы, а затым на 29 , так што я не ведаю, як менавіта інтэрпрэтаваць .
    паставіўшы замест гэтага ўсе, што ў 950 я думаю, што я яшчэ і дызельнага паліва і, адпаведна, ідзе больш? ? як я ўжо казаў, ідзе ў recovery, калі выпады? калі аўтамабіль прыходзіць да 180 і дыягностыка кажа, сістэма кантролю ціску ў зарад , мяжа рэгулявання перавышана, калі гаворка ідзе больш мяккі, не пераходзіць у recovery, таму я павінен зразумець, дзе я памыляюся.
    Франк, што indendi сказаць, з адкрытай геаметрыі для кантролю скокаў ціску ???

у дыягностыцы ціск адзначаны max 1,4 бар, даючы каля 120 кропак на карце, турбіны, зніжаючы, напрыклад, за 80 балаў, і як то мяне даў recovery ўсе па мне, заключаецца ў разуменні змяніць да лепшага карту лямбда-тады я не ведаю, чакаю рады ад вас, экспертаў галіны

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    Citazione Першапачаткова Напісаў tonybiond Visualizza Messaggio
    у таблічнай я вядома, колькасць абаротаў і нагрузкі я не бачу расходу паветра d ці я памыляюся ??
    Памыляецеся, пакінуць perderi драйверы ECM, даведаецеся, як глядзець файлы ў 2D-рэжыме, нагрузка ў рэальнасці? у гэтым выпадку ? выдатак паветра.

з 2000, што паглядзець ? як быццам абмежавальнік, ен павінен быць усталяваны на колькасць абаротаў ўверх.

Вашу праблему ? ціск турбо, якая падымаецца, каб лішак дызельнага паліва, вы павінны moddare карту vgt.
    Далучыць базу, і мы разам карту vgt

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    120
    У ок пасля do зазірнуць у 2d пяро nom, я зразумеў, што карту vgt бы карту ціску turbo або што вас збянтэжыла з mjet ці я памыляюся ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    тое, што ў драйвер ECM ? з пазнакай "часы overboost" або што-то падобнае.

Забыўся, у F87AC знаходзіцеся ў SVBL, варта павялічыць, па крайняй меры, прырост максімум, на што вы далі на карту turbo.
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 12-02-2014 да 22:00

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    120
    прывітанне франк! дзякую цябе, a вось, але час overboost шчыра кажучы, не ведаю, як пакласці рукі, калі вы маглі б мне дапамагчы я быў бы рады, чаму? чытаючы вакол, калі вы мяняюць вы робіце шкоду, не ведаю .
    што тычыцца svbl я чытаў, што б мяжы ціску turbo я не ведала нічога гэтага мяжы .
    У адпаведнасці з лагічным спекуляцый, што вы робіце, справядліва ідзе скарэкціравана ў залежнасці ад ціску, якія я даю, бачачы ўсе гэта ў 2d, то я павінен інтэрпрэтаваць, як значэнне hex або ў дзесятковай сістэме, чаму? у шаснаццатковы пікі 1338, і я думаю, што неабходна прыняць гэтыя значэння, або ў дзесятковай пікі 5000 так скажам, якія падпадаюць пад гэта ? толькі "мо", каб праверыць, ці я магу памыляцца

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    памяншэнне дызельнае паліва аі пі? высокія...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    120
    прывітанне альфа вы кажаце, знізіць трохі дызельнага паліва ад 3500 ?? ? я не разумею, чаму? пайшла б у recovery толькі калі я карту калі лямбда не працуе

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    дзе ціск турбо не ніжэй карту мэты трэба карэктаваць, дызельнае паліва і/або карты, звязаныя з inalzamento

Старонка 4 з 6 PrimaПерад ... 23456 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •