прабачце, але калі вы ад incompatibilita' і памылка запісу ўзнікае з-cks або ад інтэрфейсу , певень і врі? вы зможаце прачытаць яшчэ? я вырашыў, што рабіць cks з winols,
прабачце, але калі вы ад incompatibilita' і памылка запісу ўзнікае з-cks або ад інтэрфейсу , певень і врі? вы зможаце прачытаць яшчэ? я вырашыў, што рабіць cks з winols,
я хачу ўдакладніць, што ўсе доказы, якія я зрабіў вышэй, зробленыя з BDM100 і KTAG, чаму? OBD не c'? да нічога не пісаць з выкарыстаннем розных інструментаў.
прыкладаю арыгінальны флэш.
дзякуй тым, хто дапамог і тым, хто выст? зрабіць гэта !
я выкарыстаў як BDM100 v1251 як KTAG..... заўседы той жа вынік-памылка U0301 incompatibilit? праграмнае забеспячэнне.
кантрольная той corregono інтэрфейсы для запісу , я даў яму заўседы еду няслушныя файлы .
c'? сказаць, што тая ж памылка, і той прымае яго, нават калі я кідаю ўнутры арыгінальны флэш!!!!!! і таму мы кажам-файла з chk правільна.
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 15-02-2014 да 11:20
вы цалкам маеце рацыю, але ў тым e2p і flasch? ці будзе ў ingippo то
і які ўлоў ? я e2p, і памяць мікра я ніколі не зменіце....... любыя змены, якія я зрабіў, я зрабіў толькі ў flash.... ? гэта, што я не растлумачу..
змяненне файла, робяць кантрольную суму ў winols, як вы апісалі раней,
riscrivila ў ecu без farlgi кантрольнай сумы інструмент.
Дайце нам ведаць,
сапраўды, тое ж самае, што мы думалі,....... і мы гэтак жа спрабавалі , а ? немагчыма..... чаму? калі выкарыстанне BDM 100 пры загрузцы файла кажа: "аптымізацыя бягучых" і яшчэ, не ? выпраўленне кантрольнай сумы...... і KTAG не кажа нічога, але аўтаматычна робіць выпраўлення кантрольнай сумы гэтак жа.
Я сумняваюся, што можна пісаць без інтэрфейс BDM выправіў кантрольную суму.
Паспрабуйце стары bdm vers. 1255
Гэта вы кажаце ?
я зрабіў гэта.... я напісаў яго рэзервовага ОКвы можаце напісаць сваю рэзервовага капіявання
затым, калі ўсе ў парадку перапісаць толькі успышка врі і паглядзець, калі дае памылку
калі ўсе ў парадку, паспрабуйце змяніць карту ў выпадку, калі я не ведаю, ін'екцый і паўторна ўвядзіце яго
калі і дае памылку, вы можаце паспрабаваць напісаць астатнія рэзервовага капіявання і ўбачыць, калі знікае
я перапісаў толькі flash ori ................... ПАМЫЛКА U0301
я табе адправіў файл крычы, калі вы хочаце праверыць, ложак, бд і bdm
дзякуй