Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 36 11-20

Абмеркаванне: Праблема Switch Off A6 3.0 TDI DPF

НАВІЧОК L'avatar di gfr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    74
    выбачайце, я не магу спампаваць файл, але калі вы скажаце мне, што вы кажаце ecu

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Mr.Flash
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    118
    edc16cp34 audi a6 3.0 233cv sw 1037381388

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў Mr.Flash Visualizza Messaggio
    edc16cp34 audi a6 3.0 233cv sw 1037381388
    пошце файлаў чытання bdm.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    118
    перапісаўшы арыгінальны файл поўны BDM , машына ў парадку і не c'? памылак няма U0301 несумяшчальнае праграмнае забеспячэнне...... праблема ўзнікае толькі тады, калі вы ідзяце і змяніць што-то ў flash....... такім чынам, c'? ад пісаць з змененай

таму я вымушаны думаць, што праблема ўзнікла з-інтэрфейс .... што не можа выправіць кантрольную суму, хутчэй, памылка ў файле bdm , так як апошні ідзе добра ...

мае патрэбу? ? было змяніць flash (fap off)..... і не мы ? можна было, напрыклад, сення зрабіць гэта без патраплення ў памылцы U0301 incompatibilit? праграмнае забеспячэнне.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    мне здаецца дзіўным, што як bdm100 як ktag памыляюцца ў cks, і нават дзіўна, што вы не змаглі прачытаць яго з strunenti розныя і нават крычы ты заўважыў, калі эбу быў ужо адкрыты.

НАВІЧОК L'avatar di gfr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    74
    перапісаўшы арыгінальны файл поўны BDM , машына ў парадку і не c'? памылак няма U0301 несумяшчальнае праграмнае забеспячэнне...... праблема ўзнікае толькі тады, калі вы ідзяце і змяніць што-то ў flash....... такім чынам, c'? ад пісаць з змененай

таму я вымушаны думаць, што праблема ўзнікла з-інтэрфейс .... што не можа выправіць кантрольную суму, хутчэй, памылка ў файле bdm , так як апошні ідзе добра ...

мае патрэбу? ? было змяніць flash (fap off)..... і не мы ? можна было, напрыклад, сення зрабіць гэта без патраплення ў памылцы U0301 incompatibilit? праграмнае забеспячэнне.
    вы маеце рацыю і cks!!! давялося ж мне

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    118
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    мне здаецца дзіўным, што як bdm100 як ktag памыляюцца ў cks, і нават дзіўна, што вы не змаглі прачытаць яго з strunenti розныя і нават крычы ты заўважыў, калі эбу быў ужо адкрыты.
    прывітанне уга і дзякуй, што пацікавіліся. эбу, вядома, ніколі не была адкрыта, я адкрыта, я ў першы раз.
    бд, не ? удалося прачытаць , певень даў мне памылку на стадыі ініцыялізацыі запісу (set up хуткасць? сувязі) і mpps арыгінальны і aggiornatissimo таксама ен ініцыялізацыя запісу даваў памылку. Я павярнуў часопіс тэхнічнай дапамогі і ў адпаведнасці з імі ідзе ў тайм-аўт экю , але, шчыра кажучы, я не думаю , ці ва ўсякім выпадку, магчыма, ідзе ў тайм-аўт, чаму? не c'? правільнае зносіны. Яны прынеслі больш думаю, што праблема ў лініі can.... але я магу памыляцца.
    Іншыя ідэі?

Citazione Першапачаткова Напісаў скф Visualizza Messaggio
    вы маеце рацыю і cks!!! давялося ж мне
    а на самай справе , то тлумачэнні павінны darcela......... як вы вырашылі ?
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 15-02-2014 да 11:18

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di alex68
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    270
    mpps nn чытае і піша гэты ecu ? здарылася са мной зрабілі, з gallo 2 і выдалення dtc.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    прывітанне уга і дзякуй, што пацікавіліся. эбу, вядома, ніколі не была адкрыта, я адкрыта, я ў першы раз.
    бд, не ? удалося прачытаць , певень даў мне памылку на стадыі ініцыялізацыі запісу (set up хуткасць? сувязі) і mpps арыгінальны і aggiornatissimo таксама ен ініцыялізацыя запісу даваў памылку. Я павярнуў часопіс тэхнічнай дапамогі і ў адпаведнасці з імі ідзе ў тайм-аўт экю , але, шчыра кажучы, я не думаю , ці ва ўсякім выпадку, магчыма, ідзе ў тайм-аўт, чаму? не c'? правільнае зносіны. Яны прынеслі больш думаю, што праблема ў лініі can.... але я магу памыляцца.
    Іншыя ідэі?
    доказаў шмат, то можаце напісаць яго рэзервовай копіі, а затым, калі ўсе ў парадку перапісаць толькі успышка врі і паглядзець, калі дае памылку, калі ўсе ў парадку, паспрабуйце змяніць карту ў выпадку, калі я не ведаю, ін'екцый і паўторна ўвядзіце яго, калі дае памылку, вы можаце паспрабаваць напісаць астатнія рэзервовага капіявання і ўбачыць, калі знікае, і, вядома, кожны раз, калі вы скончыце пісаць кантралюе cks, і, вядома, вы павінны быць упэўненыя, што флэш-крычы, я цябе спытаў, калі вы маглі размяшчаць рэзервовыя копіі так, каб яго кантраляваць.

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    118
    Citazione Першапачаткова Напісаў alex68 Visualizza Messaggio
    mpps nn чытае і піша гэты ecu ? здарылася са мной зрабілі, з gallo 2 і выдалення dtc.
    я таксама паспрабаваў з gallo2 , даў мне памылку (obd) і не пісаў. Я зрабіў гэта з BDM , але кожны раз, калі я пішу flash мне загараецца індыкатар mil, памылка U0301.

Калі вы кажаце, выдалення DTC , вы маеце на ўвазе, у табліцы вы выдалілі цалкам dtc ??? Таму і цябе, і ты памылка U0301 несумяшчальнае ?

Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    доказаў шмат, то можаце напісаць яго рэзервовай копіі, а затым, калі ўсе ў парадку перапісаць толькі успышка врі і паглядзець, калі дае памылку, калі ўсе ў парадку, паспрабуйце змяніць карту ў выпадку, калі я не ведаю, ін'екцый і паўторна ўвядзіце яго, калі дае памылку, вы можаце паспрабаваць напісаць астатнія рэзервовага капіявання і ўбачыць, калі знікае, і, вядома, кожны раз, калі вы скончыце пісаць кантралюе cks, і, вядома, вы павінны быць упэўненыя, што флэш-крычы, я цябе спытаў, калі вы маглі размяшчаць рэзервовыя копіі так, каб яго кантраляваць.
    я перапісаў толькі flash зменены ............. ПАМЫЛКА U0301
    я перапісаў толькі арыгінальны флэш ............. ПАМЫЛКА U0301
    я перапісаў рэзервовага капіявання bdm арыгінальны ............ І' ОК

Flash ? ori , выгрузкі яго з usb і месца адразу.
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 15-02-2014 да 11:18

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •