прывітанне ад матфея я пацвярджаю, што калі ў вас есць рэле жоўтага і ініцыялы і mc 34063 добрага якасці, магчыма, лепш, чым у мяне, і я пацвярджаю, што больш чым у два рэзістара кварц і hef4016bt я замяніў толькі два кандэнсатара аднолькавай емістасці, але напружанне больш
63 вольта, а 50 кошт менш, яны больш стабільныя і легка reperibilita даю абрэвіятура
100mf temp 105+ c 63v (замяняе мод ад 330 mf)
10мф temp 105+ c 63v (замяняе моды паказана з 100 mf)
я паўтараю, толькі так, і стабільнай і кварца вагаецца правільна ....калі вы зробіце змяненне поўнай фільтр tdk і epcos стаіць вельмі і абмяжоўваюць здольнасці
але, прачытаўшы тэхнічныя характарыстыкі mc34063 і пазначана, што ў выпадку, калі значэння занадта высокія(гл. емістасці кандэнсатараў прыведзены, гледзячы на mobo ад моманту да dx
арыгінал 220 mf ----------> мод 470 mf
арыгінальны 100mf------------> мод 330 mf
арыгінальны 10мф-------------> mod mf 100
аб'ем занадта вялікі, апрацоўваецца дрэнна ад кварца, а ад комплекснага hef....*****і па-за лесвіцы, я зрабіў з тэстаў, так і з mod штуршок, што з гэтай, што вам расказаць прама цяпер
і я гарантую, што пеўнік і надзейна, і нават хутчэй, з маей мод....
тэст на ford focus tdci 18 2002 год delphi
да mod чытаў, толькі id, але даваў дзіўныя сімвалы
пасля мод толькі рэзістары без замены кандэнсатараў і замена кварца+ убудаваны hef прачытана 13 хвілін ......напісана 27 хвілін
пасля змены саміх кандэнсатараў, але толькі два з магутнасць 50в 63v прачытана 9 хвілін і напісана ў 18
гэта і мой вопыт.....працуе добра, нават у bdm
апублікаваць поўны спіс як мага хутчэй
ps для інтэграваных, што вам трэба, знешні выгляд ок, адміністратара, калі вы хочаце вас паслаў іх
прывітанне