Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі 11-14 14 -
    АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Citazione Першапачаткова Напісаў ЧЫП-ЦЮНІНГ Visualizza Messaggio
    Прывітанне ўсім, хлопцы, мне 38 гадоў і па прафесіі я-прадпрымальнік, у мяне есць фірма грузаў, з штаб-кватэрай у махачкале і ў балгарыі, я спадзяюся, што змагу ў бліжэйшы час прыехаць у 80 паведамленняў каб пакідаць файл
    прывітанне і дзякуй
    P. s. Леандра выбачайце, я думаю, што ты ў поле, а затым вам задаю гэтае пытанне: на шчыт 2.0 jtd у rimappatore я быў пераназначаны эбу, вынік амаль стрыманы, як прадукцыйнасць, але на нізкіх абарачэннях стукае як вар'ят, асабліва пры нізкіх тэмпературах, я спрабаваў знізіць ціск у магістралі rail з значэнняў, узятых на іншыя карты, вынік я вырашыў праблемы біць, але я страціў у прадукцыйнасці, я проста што-то больш? чым раней, што ў гару ен пі? сілы. Я spighi гэта што?
    гэта не ? раздзел падыходзіць для праблема шчыта, варта пачаць абмеркаванне вашай праблемы, размяшчаць мод і врі ў банк дадзеных, калі gi? не ? маецца.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Махачкале
    Паведамленні
    29
    Прабачце, як вы гэта робіце?

прабачце, але калі я правільна зразумеў, я павінен атрымаць 80 паведамленняў гэта зрабіць? ці я памыляюся?
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 15-02-2014 да 11:49

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128

прабачце, але калі я правільна зразумеў, я павінен атрымаць 80 паведамленняў гэта зрабіць? ці я памыляюся?
    я бачу, што ў вас вырашаецца проста!

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817

кожны можа ўкласці, але не запампаваць да такога-то колькасці паведамленняў,для астатніх мы, клапоцячыся на ваша пытанне, які, спадзяюся, хутка вырашым.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •