Старонка 8 з 9 PrimaПерад ... 6789 АпошняеUltima
Вынікі 71-80 82
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў leandro89 Visualizza Messaggio
    я магу параіць спытаць info адміністратарам форуму, напішыце ў гэтай **** ваша праблема info*professionalchiptuning.net і паведаміце вашу праблему, то рашэнне вашай праблемы будзе?
    Дзякуй, леандра, паспрабуе? прытрымлівацца вашым радам.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    Citazione Першапачаткова Напісаў GPoint Visualizza Messaggio
    Я ? захацелася важдацца, у любым выпадку вы ідзяце на доўгія улічваючы, што знайсці з такім жа hw і sw не будзе? проста. Такім чынам, улічваючы, што ў цяперашні час кабель у мяне есць, я раблю рэзервовую копію бягучай сітуацыі, па меншай меры, калі б здарыцца што-то, падчас запісу я магу аднавіць усе.

Але кажаце HW і SW на роўных, але па фатаграфіях, якія я бачыў у сеткі некалькі аб'яў, на этыкетцы эбу есць? напісаў код, hw 02.....883, але знайсці ў праграме не магу яе знайсці. C'? код ECU то да 8 лічбаў, які павінен быць код прадукту Альфа-Рамэа". Калі я іду ад падрыўніка, і я з блокам ў руках, як я магу зразумець SW? Адзінае ? яго можна падключыць?
    калі вам трэба рэзервовае капіраванне ўсяго табе магу забяспечыць той жа ecu

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe1374
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    Citazione Першапачаткова Напісаў GPoint Visualizza Messaggio
    Я ? захацелася важдацца, у любым выпадку вы ідзяце на доўгія улічваючы, што знайсці з такім жа hw і sw не будзе? проста. Такім чынам, улічваючы, што ў цяперашні час кабель у мяне есць, я раблю рэзервовую копію бягучай сітуацыі, па меншай меры, калі б здарыцца што-то, падчас запісу я магу аднавіць усе.

Але кажаце HW і SW на роўных, але па фатаграфіях, якія я бачыў у сеткі некалькі аб'яў, на этыкетцы эбу есць? напісаў код, hw 02.....883, але знайсці ў праграме не магу яе знайсці. C'? код ECU то да 8 лічбаў, які павінен быць код прадукту Альфа-Рамэа". Калі я іду ад падрыўніка, і я з блокам ў руках, як я магу зразумець SW? Адзінае ? яго можна падключыць?
    прабачце, але я хацеў бы сказаць дзве рэчы, першая ? што калі перайсці ад падрыўніка трэба шукаць ecu, які мае тое ж абсталяванне на вашым, так бы мовіць серыйны 0281.... і інш праграмнае забеспячэнне, нават калі ? іншае, не мае значэння, вы можаце змяняць другі ? што вам удалося зрабіць восем старонак, што-то так трывіяльна, і ўсе, што трэба зрабіць ? паўтараецца мільены раз ужо? у вас есць рашэнне, калі ў вас паўсталі сумневы, rileggiti гэтыя восем старонак.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe1374 Visualizza Messaggio
    прабачце, але я хацеў бы сказаць дзве рэчы, першая ? што калі перайсці ад падрыўніка трэба шукаць ecu, які мае тое ж абсталяванне на вашым, так бы мовіць серыйны 0281.... і інш праграмнае забеспячэнне, нават калі ? іншае, не мае значэння, вы можаце змяняць другі ? што вам удалося зрабіць восем старонак, што-то так трывіяльна, і ўсе, што трэба зрабіць ? паўтараецца мільены раз ужо? у вас есць рашэнне, калі ў вас паўсталі сумневы, rileggiti гэтыя восем старонак.
    Факт эбу ад падрыўніка, як я зразумеў, на самай справе паказваецца толькі абсталяванне, у залежнасці ад таго, што ты паказаў, справядліва ? што за рашэнне ? просты, але без рэзервовай копіі (які я і не магу знайсці) не ? тады cos? проста. Заўседы, што гэта рашэнне, якое ты, у адваротным выпадку я перачытаў усе восем старонак з pi? увагу.

Citazione Першапачаткова Напісаў alfajtd Visualizza Messaggio
    калі вам трэба рэзервовае капіраванне ўсяго табе магу забяспечыць той жа ecu
    Дзякуй alfajtd, вядома, што мяне цікавіць .

НАВІЧОК L'avatar di gfr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    74
    выбачайце, калі я ўмяшання, але дзе ты?
    кажу сваей (магчыма, памылкова), файл ты крычы , але я не разумею, калі вы перапісалі ўсе раблю да канца ,паспяхова

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    вось сюды трэба ripristinarti экю ва ўсім спакоем, зарадка і флэш, што e2p, што gi? ? панны, пасля чаго збярыце ecu ў машыне уключыце рамках 10сек выключыць на 10 сек і ўсе гатова, вядома, вы павінны кадзіраваць фарсункі нават з multiecuscan вы зможаце коды я іх атрымаць да з дыягназам або непасрэдна ад фарсунак, і тое ж самае ставіцца ecu задыяку руінах павінен быць толькі апаратныя, роўна і за тыя ж дзеянні, добры дзень.
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    сіцылія
    Паведамленні
    179
    я prma адкрыць ecu спрабаваў бы пісаць у бд толькі flasch чытаць bdm і то не сістэма, то выберу другі варыянт.з ***********ніра не можаце кадзіраваць фарсункі.,вам трэба па крайняй меры, autocom.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    вось сюды трэба ripristinarti экю ва ўсім спакоем, зарадка і флэш, што e2p, што gi? ? панны, пасля чаго збярыце ecu ў машыне уключыце рамках 10сек выключыць на 10 сек і ўсе гатова, вядома, вы павінны кадзіраваць фарсункі нават з multiecuscan вы зможаце коды я іх атрымаць да з дыягназам або непасрэдна ад фарсунак, і тое ж самае ставіцца ecu задыяку руінах павінен быць толькі апаратныя, роўна і за тыя ж дзеянні, добры дзень.
    Іосіф.... у мяне няма слоў. ДЗЯКУЙ, ДЗЯКУЙ. Я павінен табе вячэру можа быць, нават за 3 ці 4.

Сення ў другой палове дня, перш чым я паслаў файл, я прачытаў у BDM. Я Запампаваў адзін файл, і потым я запампаваў асобныя файлы. Мой файл e2prom быў 4kb па параўнанні з вашым, што ? 8 кб, для curiosit? вы ведаеце, чаму?

Тое, што вы мне даслалі, калі я правільна зразумеў ? з scodifica часткова, практычна чытаю код фарсунак і пасля таго, як напалі на ecu перанесены з вашага файла я ўводжу коды. Затым allineaento бескантактавымі, як я казаў, alfajtd.

PS верагодна, адкрыць? пост у раздзеле спецыфікацыі, але можа быць ? жа па-дурному, чытаючы ў BDM я магу зрабіць, або адзіны файл, "аб 468Kb", або асобныя файлы. У варыянце асобных файлаў прымушае мяне чытаць толькі эбу рухавіка, і e2prom. Трэці, не ? выбіраецца, як ніколі?

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    у e2p мая ? 8k і ваша 4k проста таму, што яны ложку з двума tool некалькі проста, што маей скарачэнне 4k і грузаў, свой інструмент, калі не ведаеце, вас рэзка я,аб тваей апошні пытанне, што "трэці", як вы кажаце, вас не ? выбіраецца проста таму, што ваш ecu не паведамляе, дзе яна адлюстроўваецца ? selezzionabile тып marelli mjd, так сказаць

вось e2p 4k загружаць flash і e2p рабіце тое, што вам трэба зрабіць, і тады вы зрабіце back up.
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 15-02-2014 да 11:27

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    вось e2p 4k загружаць flash і e2p рабіце тое, што вам трэба зрабіць, і тады вы зрабіце back up.
    У мяне няма слоў, дзякуй. Заўтра я раблю ўсе, і тады я распавяду вам як ? туды. Каб не стаяць lia ўстаноўка ecu і чытанне кода фарсунак мне перш чытаць іх непасрэдна, а затым з дапамогай МНС іх ricodifico. Я зыходжу з першага "бок размеркавання".

Яшчэ раз дзякуй.

Старонка 8 з 9 PrimaПерад ... 6789 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •