прабачце, але я хацеў бы сказаць дзве рэчы, першая ? што калі перайсці ад падрыўніка трэба шукаць ecu, які мае тое ж абсталяванне на вашым, так бы мовіць серыйны 0281.... і інш праграмнае забеспячэнне, нават калі ? іншае, не мае значэння, вы можаце змяняць другі ? што вам удалося зрабіць восем старонак, што-то так трывіяльна, і ўсе, што трэба зрабіць ? паўтараецца мільены раз ужо? у вас есць рашэнне, калі ў вас паўсталі сумневы, rileggiti гэтыя восем старонак.
Факт эбу ад падрыўніка, як я зразумеў, на самай справе паказваецца толькі абсталяванне, у залежнасці ад таго, што ты паказаў, справядліва ? што за рашэнне ? просты, але без рэзервовай копіі (які я і не магу знайсці) не ? тады cos? проста. Заўседы, што гэта рашэнне, якое ты, у адваротным выпадку я перачытаў усе восем старонак з pi? увагу.
Дзякуй alfajtd, вядома, што мяне цікавіць.
выбачайце, калі я ўмяшання, але дзе ты?
кажу сваей (магчыма, памылкова), файл ты крычы , але я не разумею, калі вы перапісалі ўсе раблю да канца ,паспяхова
вось сюды трэба ripristinarti экю ва ўсім спакоем, зарадка і флэш, што e2p, што gi? ? панны, пасля чаго збярыце ecu ў машыне уключыце рамках 10сек выключыць на 10 сек і ўсе гатова, вядома, вы павінны кадзіраваць фарсункі нават з multiecuscan вы зможаце коды я іх атрымаць да з дыягназам або непасрэдна ад фарсунак, і тое ж самае ставіцца ecu задыяку руінах павінен быць толькі апаратныя, роўна і за тыя ж дзеянні, добры дзень.
я prma адкрыць ecu спрабаваў бы пісаць у бд толькі flasch чытаць bdm і то не сістэма, то выберу другі варыянт.з ***********ніра не можаце кадзіраваць фарсункі.,вам трэба па крайняй меры, autocom.
Іосіф.... у мяне няма слоў. ДЗЯКУЙ, ДЗЯКУЙ. Я павінен табе вячэруможа быць, нават за 3 ці 4.
Сення ў другой палове дня, перш чым я паслаў файл, я прачытаў у BDM. Я Запампаваў адзін файл, і потым я запампаваў асобныя файлы. Мой файл e2prom быў 4kb па параўнанні з вашым, што ? 8 кб, для curiosit? вы ведаеце, чаму?
Тое, што вы мне даслалі, калі я правільна зразумеў ? з scodifica часткова, практычна чытаю код фарсунак і пасля таго, як напалі на ecu перанесены з вашага файла я ўводжу коды. Затым allineaento бескантактавымі, як я казаў, alfajtd.
PS верагодна, адкрыць? пост у раздзеле спецыфікацыі, але можа быць ? жа па-дурному, чытаючы ў BDM я магу зрабіць, або адзіны файл, "аб 468Kb", або асобныя файлы. У варыянце асобных файлаў прымушае мяне чытаць толькі эбу рухавіка, і e2prom. Трэці, не ? выбіраецца, як ніколі?
у e2p мая ? 8k і ваша 4k проста таму, што яны ложку з двума tool некалькі проста, што маей скарачэнне 4k і грузаў, свой інструмент, калі не ведаеце, вас рэзка я,аб тваей апошні пытанне, што "трэці", як вы кажаце, вас не ? выбіраецца проста таму, што ваш ecu не паведамляе, дзе яна адлюстроўваецца ? selezzionabile тып marelli mjd, так сказаць
вось e2p 4k загружаць flash і e2p рабіце тое, што вам трэба зрабіць, і тады вы зрабіце back up.
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 15-02-2014 да 11:27