вам патрэбен e2p вашага SW і HW панны... або, па крайняй меры, не карумпаванай, як ваша, а потым riverginarla
Gpoint вам трэба ехаць назад да ecu, як ваша, ад якога атрымаць файл e2p ў rivergini і нагрузкі усе
Я спрабаваў шукаць у сеткі, але я не знайшоў ні аднаго bdm майго ecu, і, шчыра кажучы, я быў бы больш? ціхі, калі знайшоў, з надзейнага крыніцы, а не спасылка, у выпадку, калі ў web.
Але ў нейкі папярэдні пост (пасля таго, як я збіраюся перачытаць яго) нехта напісаў мне, што вы маглі б праверыць мой. Alfajtd вы ўпэўнены, што не можаце?
Я адказваю толькі я ведаю, што без рэзервовай копіі я не раблю нічога, я палічыў за лепшае б вы маглі выправіць, але, чытаючы таму, я нічога не знайшоў. У мяне галюцынацыі
На розных інтэрнэт-краму, я бачыў некалькі edc16c39 з hw 883. ? на этыкетцы, прыкладзенай да ecu я не знаходжу спасылкі на праграмнае забеспячэнне, але я проста знайсці hw 883?
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 11-02-2014 да 20:45
перачытайце ўважліва, што я напісаў...
я напісаў толькі HW???
павінна быць копія вашай... СТОП!
вы павінны знайсці эбу з hw 0281012883 і sw 1037386726, то scodifichi ў e2prom і напісаць, усе роўна не разумею, усе гэта страсенне даты.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
Я ? захацелася важдацца, у любым выпадку вы ідзяце на доўгія улічваючы, што знайсці з такім жа hw і sw не будзе? проста. Такім чынам, улічваючы, што ў цяперашні час кабель у мяне есць, я раблю рэзервовую копію бягучай сітуацыі, па меншай меры, калі б здарыцца што-то, падчас запісу я магу аднавіць усе.
Але кажаце HW і SW на роўных, але па фатаграфіях, якія я бачыў у сеткі некалькі аб'яў, на этыкетцы эбу есць? напісаў код, hw 02.....883, але знайсці ў праграме не магу яе знайсці. C'? код ECU то да 8 лічбаў, які павінен быць код прадукту Альфа-Рамэа". Калі я іду ад падрыўніка, і я з блокам ў руках, як я магу зразумець SW? Адзінае ? яго можна падключыць?
я магу параіць спытаць info адміністратарам форуму, напішыце ў гэтай **** ваша праблема info*professionalchiptuning.net і паведаміце вашу праблему, то рашэнне вашай праблемы будзе