Добры вечар,
выбачайце, калі я ўмяшання, у мяне праблема з gallo2 v53 кітайскі клон у bdm мяне не працуе тыпу;
есць два кабеля пліты каля 10 см, а другі-каля 15 см, пачынаючы ад HW да адаптара і ад adattaroe ў schedino і падлучыўшы я не чытаю : мне паведамілі, што я павінен звярнуць кабелі, каб прымусіць яго працаваць, у адрозненне ад арыгінала.... І ПРАЎДА ! Bho !
для каго-то ? gi? давялося і мне пу? дапамагчы .. загадзя Дзякуй ..
Прывітанне ўсім, я думаю, што калі вы stasse ўважлівага тлумачэння, што есць у тэчцы document вы маглі б зразумець больш? і ўжо калі вы выпрабоўваеце праблемы з гала праблема і што трэба купіць, бяспека і, перш за ўсе, не імкнуцца толькі да эканоміі, чаму? затым вы апынецеся перад праблемай-й? вялікая на мой погляд..а менавіта отпаяйте і прылітаваць кампаненты, якія адсутнічаюць або няправільна, і нават дрэннае якасць? такім чынам, у рэшце рэшт, лепш купіць добры прадукт, траціць на што-то больш? але, па меншай меры, працаваць з ночы?..То ну я не ведаю, што сказаць alro.......На мой погляд.
як ніколі тут ніхто не раіць kess v2?
Пытанне, але розных колераў-адаптараў, для чаго яны патрэбныя?
Павінен быць такім?
Зялены дыягностыкі АБС і ўзмацняльнік руля
Чырвоны дыягностыкі, падушка бяспекі
Жоўты дыягностыка рухавіка
і вы можаце взаимообменять магчыма?
І тое фіялетавы што трэба
.
У мяне быў няўдалы досвед з bdm 100 плоскі кабель, было наадварот .. ***** unque варта мець у тэчцы "дакументы" схемы, каб зрабіць розныя тэсты ....я заўседы рэкамендую, перш чым адправіцца прымаць усе магчымыя звесткі. .