Старонка 2 з 5 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі з 41 11-20
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Чытанне ў boot гэтыя блокі кіравання павінна быць два файла: файл у e2prom і файлы flash. Чытаць іх у шаснаццатковым, аналагічныя версіі .бэн ці .exe. Калі вы заўважылі, што цалкам фіктыўнымі, у прыватнасці, у раене пазнакі, электроніка, азначае, што ? цалкам туды, і вы можаце паспрабаваць ўзяць яго толькі з файлам, узятых з іншай часткі. Паспрабуйце прачытаць яе ў загрузкі і паглядзець, што вы, аказваецца, ужо ў гэты момант, вы проста павінны паспрабаваць.

M999
    Не крок files, і іншае!! Пішыце вашы запыты на форуме.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di maurof650
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Паведамленні
    210
    Вось карта, што мне ўдалося прачытаць у boot, у выпадку, калі хто-небудзь хоча праверыць; я паспрабаваў перапісаць яго ў boot, але гэта ўдаецца.
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe1374
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    файл, які вы адправілі ? цалкам карумпаваная flash, што e2p, і не ? нават ложак у boot strap

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di crteam
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    174
    калі вы жадаеце захаваць ecu зрабіце спачатку пайсці ў цэнтр fiat і робяць абнаўлення ecu рухавіка і аднаўлення

Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Паведамленні
    210
    Citazione Першапачаткова Напісаў crteam Visualizza Messaggio
    калі вы жадаеце захаваць ecu зрабіце спачатку пайсці ў цэнтр fiat і робяць абнаўлення ecu рухавіка і аднаўлення
    .......занадта проста.......і я з таго, што гульня?

Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe1374 Visualizza Messaggio
    файл, які вы адправілі ? цалкам карумпаваная flash, што e2p, і не ? нават ложак у boot strap
    Вядома, што ? у boot!!!!!!!!! Зроблена з маіх рук.
    Зрэшты, я зрабіў гэта адразу ў двух чытаннях з Пеўнік V2 (і роўныя), і іншыя два чытання з Galletto 1260 (і былі роўныя); толькі, што паказанні, зробленыя з Galletto V2 былі не роўныя, зробленыя з дапамогай Galletto 1260.
    Прымацаваны файл ? тое, што ложак у boot з Петушку V2.
    Але ? нармальна, што файл пашкоджаны, не ўдаецца запісаць у boot? Або праблема ў эбу

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe1374
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    для пачатку, можна было выкарыстаць які-то клічнік у менш, я не сказаў, што не ў вас ўвод у boot, але што ecu не ? туды ў прыдачу!
    файл ? карумпаваная e2p, што flash! пошук файла ў boot і параўнаць яго з вашым, і паглядзець, ваша праблема ? што вы выдалілі першую частку e2p
    і аднаўленне ? цяжка гэта ? файл тэст.
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di crteam
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    174
    Citazione Першапачаткова Напісаў maurof650 Visualizza Messaggio
    .......занадта проста.......і я з таго, што гульня?

Вядома, што ? у boot!!!!!!!!! Зроблена з маіх рук.
    Зрэшты, я зрабіў гэта адразу ў двух чытаннях з Пеўнік V2 (і роўныя), і іншыя два чытання з Galletto 1260 (і былі роўныя); толькі, што паказанні, зробленыя з Galletto V2 былі не роўныя, зробленыя з дапамогай Galletto 1260.
    Прымацаваны файл ? тое, што ложак у boot з Петушку V2.
    Але ? нармальна, што файл пашкоджаны, не ўдаецца запісаць у boot? Або праблема ў эбу
    ну з цы сказалі, што вы праблему робіце, як я кажу, яе рашэнні.калі вы жадаеце гуляць і іншы размова.добрая гульня...

Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Паведамленні
    210
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe1374 Visualizza Messaggio
    для пачатку, можна было выкарыстаць які-то клічнік у менш, я не сказаў, што не ў вас ўвод у boot, але што ecu не ? туды ў прыдачу!
    файл ? карумпаваная e2p
    што flash! пошук файла ў boot і параўнаць яго з вашым, і паглядзець, ваша праблема ? што вы выдалілі першую частку e2p і аднаўлення ? цяжка гэта ? файл тэст.
    Замест якой-то клічнік там які-то faccina..........per? на выступе, што эбу не ? туды ў boot ? дзіўным, таму што, калі не ідзе ў boot sw табе кажа, і на мяне пару разоў ? з'явілася паведамленне, з якім я паведаміў "эбу не ў boot" (ці нешта падобнае).
    Зрэшты, з чатырох чытае, што я зрабіў з Петушку V2 і Galletto 1260, экраны былі менавіта тыя, boot.........ci? сказаў, факт застаецца фактам, што файл ? пашкоджаны (я праверыў, і вы бачыце, што ? ненармальнае).
    Дзякуй за файл!!!!!!!!! Я спрабую пісаць і месцы вынік.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Але з дапамогай інструментаў, fiat, певень v2 на спрабавалі?
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    135
    Выбачайце, адно пытанне, на гэты блок вы можаце зрабіць riverginazione з гала-2 ці трэба іншы інтэрфейс? - Я ніколі не паклаў руку, але я літаральна ўчора спытаў ператварыць блок кіравання panda fiat 600

Старонка 2 з 5 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •