вы спрабавалі rifarlgli выправіць (перапісаць eep) вы ніколі не ведаеце, што функцыі
вы спрабавалі rifarlgli выправіць (перапісаць eep) вы ніколі не ведаеце, што функцыі
Вы ўжо спрабавалі гэта, але нічога не рабіць!!! Я сумняваюся, што нешта здарылася з рэгулятарамі напружання (MC34036). Я замяніў кандэнсатары, як паказана на фота мод, але не дзве інтэграваныя, што мне здаецца, яны-рэгулятары (MC34036). Цяпер, вымераючы напруга, напрыклад, на вопратку ў комплекснай HEF40106BT (vdd і кантактны vss), аказваецца 8,99 Вольт. І правільна, гэта напружанне ці павінна быць 12в??![]()
Ад матфея
прабачце, што не ў стане дапамагчы-й? тое, што вы кажаце, што вы вельмі пі? далей, у мяне гэтыя рэчы, я толькі змяніў 3 рэзістараў і з вялікай цяжкасцю вам прыйдзецца чакаць, пакуль хто-небудзь больш дасведчаны вырашыць, як вам дапамагчы
прывітанне машыніста....я табе даю парады, вы павінны замяніць усе мікрасхемы з mc 34063, але на кандэнсатары пакінуць асноўныя з іх, то есць у парадку 220 мф 35в ці ж емістасць, але напружанне вышэй 65 es (замест 470)
таксама змяняецца, кандэнсатар 330 mf з адным з 100 mf 50v або вольт вышэй es 63... змяняецца, нават апошні з 100mf з адным з 10мф 50в або 63 v
як я ўжо адзначыў у форуме паглядзець папярэднія паведамленні, калі вы робіце мод штуршок, як mbena вы рызыкуеце падкрэсліць рэгулятары mc34063 з магутнасць занадта высокая....затым таксама, каб зрабіць яго стабільным трэба
купіць фільтры tdk і фільтр epcos, якія з'яўляюцца вельмі дарагімі, і яшчэ, ствараюць incompatibilita з некаторых блокаў
слухай параду, зрабіце змены, якія я сказаў вам, і яшчэ будзе працаваць.....вам, магчыма, прыйдзецца замяніць hef40106bt і, магчыма, кварц, калі яны не спалілі!!!!
зрабіце гэта, і дайце мне ведаць,
Ок, вялікі дзякуй. Іх шукаю і мяняю іх. Вы терр? у курсе.![]()
Ад матфея
прывітанне ад матфея , дай мне ўсяго толькі пацвярджэнне таго, усе мікрасхемы ў вашай mobo з'яўляюцца падпісанымі 34063 PMUTE?? калі вам гэта неабходна, і з дазволу dell адміністратара, ці магу я адправіць вам па пошце кампанентаў, падпісанымі MC 34063 я канверт поўнай
калі я паўтараю адміністратара дазволіць мне дашліце мне ваш адрас у лічку, на маю асабістую пошту, так ніхто не можа парушаць нашу прыватную жыцце і цябе паслаў іх з задавальненнем, калі вы жадаеце максімальна гэта сапраўды кафэ, шляхам аднаўлення выдаткаў....
соты раз паўтараю, адміністратар, дайце мне дазвол? дзякуй.....
ад матфея, дайце мне ведаць прывітанне.....
Іншы domandina. есць розныя тыпы пераўтваральнікаў пастаяннага току, званых mc 34063. добра, любы 8-pin?
Ад матфея
прывітанне ад матфея я пацвярджаю, што калі ў вас есць рэле жоўтага і ініцыялы і mc 34063 добрага якасці, магчыма, лепш, чым у мяне, і я пацвярджаю, што больш чым у два рэзістара кварц і hef4016bt я замяніў толькі два кандэнсатара аднолькавай емістасці, але напружанне больш
63 вольта, а 50 кошт менш, яны больш стабільныя і легка reperibilita даю абрэвіятура
100mf temp 105+ c 63v (замяняе мод ад 330 mf)
10мф temp 105+ c 63v (замяняе моды паказана з 100 mf)
я паўтараю, толькі так, і стабільнай і кварца вагаецца правільна ....калі вы зробіце змяненне поўнай фільтр tdk і epcos стаіць вельмі і абмяжоўваюць здольнасці
але, прачытаўшы тэхнічныя характарыстыкі mc34063 і пазначана, што ў выпадку, калі значэння занадта высокія(гл. емістасці кандэнсатараў прыведзены, гледзячы на mobo ад моманту да dx
арыгінал 220 mf ----------> мод 470 mf
арыгінальны 100mf------------> мод 330 mf
арыгінальны 10мф-------------> mod mf 100
аб'ем занадта вялікі, апрацоўваецца дрэнна ад кварца, а ад комплекснага hef....*****і па-за лесвіцы, я зрабіў з тэстаў, так і з mod штуршок, што з гэтай, што вам расказаць прама цяпер
і я гарантую, што пеўнік і надзейна, і нават хутчэй, з маей мод....
тэст на ford focus tdci 18 2002 год delphi
да mod чытаў, толькі id, але даваў дзіўныя сімвалы
пасля мод толькі рэзістары без замены кандэнсатараў і замена кварца+ убудаваны hef прачытана 13 хвілін ......напісана 27 хвілін
пасля змены саміх кандэнсатараў, але толькі два з магутнасць 50в 63v прачытана 9 хвілін і напісана ў 18
гэта і мой вопыт.....працуе добра, нават у bdm
апублікаваць поўны спіс як мага хутчэй
ps для інтэграваных, што вам трэба, знешні выгляд ок, адміністратара, калі вы хочаце вас паслаў іх
прывітанне![]()
Ідэальна. Паспрабуе? з вашым mod. Астатнія ў чаканні кампаненты.![]()
Ад матфея