Старонка 5 з 5 PrimaПерад ... 345
Вынікі-ад 41 да 47 47
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    51
    Хлопцы, дапамажыце на іншы пост, які я адкрыў для маей праблемы .... есць ВЯЛІКІЯ НАВІНЫ .... дзякуй за вашыя парады

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    37
    прывітанне,
    я змяніць мой scenic II лічбавай, але радыестанцыя не працуе, мой scenic II ? 2004 года, але ? новы лічбавы, можа быць лічбавы ? іншай версіі або c'? трук, каб змяніць ...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    Панэлі змяняюцца з scenic не c'? не трук!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    20
    Прывітанне ...
    ..працэс замены mosfet і fuse ад 6А ? ок ... я, адрамантаваны каля 200шт ўжо? у далекім 2004 годзе ..ніколі не заменіце супраціў і кандэнсатары .. ***** і паспрабуйце прадаць якой-то кампаніі ... проста паўтарыць усе зварныя швы групы харчавання, так сказаць тое, вакол трансфарматар ...= l max-кантролера !!
    Тое, што тут я не чытаў ( ці, можа быць, я ? бег ) " ? што заўседы ідзе перанесены на 93c56 " ...класічная праблема гэтых карцін ? што з sbalzare напружанасці < выйсці да залішняй страты канфігурацыі ...рама і інш ... таго ? зараз існуе каля 10 розных версій і не менш за 2 з напружанне харчавання дысплея V 5.0 і V6.01 --
    напрыклад, калі вы адмяніць канфігурацыю рамкі не вялікай емістасці (і калі ен у вас есьць праблемы, як імгненнага расходу паліва .... і г.д. і да т.п.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2015
    Паведамленні
    80
    Дазволю сабе адказаць-чаму? я сутыкнуўся з той жа праблемай. Дакладна, што я пачатковец у галіны абсалютны, але ў электронікі я зрабіў, на шлях.
    Пачала з таго, што як ні дзіўна ў мяне gi? вырашылі і ўсіх " сення па-ранейшаму не ўваходзіць.

Мае дзеянні ? было наступнае: я выкарыстаў дастаткова флюсу, а затым са станцыяй гарачага паветра (я б сказаў, прафесійны) я зрабіў reflow усе кампаненты SMD. Пасля гэтага з дапамогай паяльніка стілус усталяваны ў 245? я ўзяў усе зварныя швы на reofili. Другі крок я замяніў мікра засцерагальнік і кіраванне mosfet.
    Апошні крок вельмі важны ? стан гэтай поўнай ачысткі і дакладны флюсу і рэшткаў дэталяў, прыпой, якія змяшчаюцца нулявы сажалка, выкарыстоўваючы мыйныя сродкі, для ачысткі друкаваных плат.

Папярэдняга мая інтуіцыя, я прасвідраваў адтуліны для вентыляцыі кампанентаў, акрамя таго, прызнаюся, што я ставіла, што калі абумоўленыя бы ўсталяваны вентылятар для ўсмоктвання адтуліны ў падпарадкаванні banalissimo датчык тэмпературы, якія ў цяперашні час знаходзяцца нізкія эксплуатацыйныя выдаткі.
    Мне вельмі спадабалася, паверце мне.
    З павагай

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    203
    Citazione Першапачаткова Напісаў motorsport Visualizza Messaggio
    а тое месца, новая мод " і " інфа " на " + " ліпеня 2012 pw ў лічку!!
    прывітанне Motorsport, па меры таго як я не магу звязацца з вамі ў прыватным парадку, маглі б вы даць мне пароль ад вашага кіраўніцтва?
    Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    203
    Citazione Першапачаткова Напісаў centrohifi Visualizza Messaggio
    Прывітанне ...
    Тое, што тут я не чытаў ( ці, можа быць, я ? бег ) " ? што заўседы ідзе перанесены на 93c56 " ...класічная праблема гэтых карцін ? што з sbalzare напружанасці < выйсці да залішняй страты канфігурацыі ...рама і інш ... таго ? зараз існуе каля 10 розных версій і не менш за 2 з напружанне харчавання дысплея V 5.0 і V6.01 --
    напрыклад, калі вы адмяніць канфігурацыю рамкі не вялікай емістасці (і калі ен у вас есьць праблемы, як імгненнага расходу паліва .... і г.д. і да т.п.
    добры вечар усім, я маю на ўвазе, як сказаў наш сябар centrohifi аб памяці, што заўседы павінна быць перанесена, я ўбачыў, што выкарыстоўваецца Dashboard Renault Scenic 2 рэдактара, праграма, што я не магу знайсці ў сеткі. Хто-небудзь ведае, дзе знайсці або якой-небудзь альтэрнатыва?

Старонка 5 з 5 PrimaПерад ... 345

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •