Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 17
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di raffaell0
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Штутгарт
    Паведамленні
    206

peugeot 806 2.0 дызель иммо оф?

Усім прывітанне.Мой сябар страціў адзіны ключ, што ен.Цяпер машына ? спыняецца. Я магчымасць адключэння иммобилайзера, чытанне eeprom? Аўтамабіль знаходзіцца далека, што б я не магу нічога зрабіць на месцы.Што параіце мне рабіць? Ключ c ? каб зрабіць ровар, калі я магу кіраваць иммобилайзер.
    Дзякуй

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Вы пу? зрабіць flash толькі і не c'? soft, што нас ахоплівае толькі ўручную, што я ведаю

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Штутгарт
    Паведамленні
    206
    выбачайце, l невуцтва, але калі flash ці магу я выкарыстоўваць пеўнік або nn c?? я cos?. Я dissaldarla? Улічваючы, што ? есць BOSCH, EDC15C2, вы можаце? зрабіць scodifica з кароткай, як эбу siemens Fenix5?

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў raffaell0 Visualizza Messaggio
    выбачайце, l невуцтва, але калі flash ці магу я выкарыстоўваць пеўнік або nn c?? я cos?. Я dissaldarla? Улічваючы, што ? есць BOSCH, EDC15C2, вы можаце? зрабіць scodifica з кароткай, як эбу siemens Fenix5?
    няма, няма, ці яшчэ што-fenix, але з galletto вы можаце дасягнуць гэтага з дапамогай чытання obd, перш чым отпаять паспрабуйце прачытаць
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Штутгарт
    Паведамленні
    206
    Дзякуй. Ці магу я выкарыстоўваць эмулятар? Вы ведаеце? калі ўсе стаіць вельмі эмулятар, я лічу, вельмі добра, 1? светлыя, у залежнасці ад таго, што st? чытаючы, не гараць індыкатары памылкі. 2? вы працуеце менш, і вы не рызыкуеце + шмат.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    калі вы хочаце перастрахавацца, не робячы занадта шмат выпрабаванняў, перайсці з "эмулятар"
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di mecdoc
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    250
    чытайце flash
    што мы даем вам руку

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Штутгарт
    Паведамленні
    206
    *motorsport, а затым вы можаце? пакласці l эмулятар? Я яшчэ не бачыў вакол x-гэта экю, гэта-тое, чаму? nn я ведаў, калі б вы маглі зрабіць.
    Бачу, як стаіць эмулятар, калі ? што "ок", у адваротным выпадку я павінен убачыць, калі я чытаю. Факт ? што я не машына пад рукой, каб паспрабаваць. Мне перадаецца эбу, а затым я павінен combatterci з зачыненымі вачыма. Але калі хто-то мне s? сказаць, што кошт робіць эмулятар для гэтай ecu? Для fenix5 ад 10/15€ я бачыў. Мы бачым, x гэтага. Потым я заўважыў, што сам ecu, існуе 3 мадэлі, я кажу, добра? 2-вы павінны прачытаць flash і eeprom nn, я памятаю, абрэвіятура. Але вы можаце гэта пацвердзіць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    Citazione Першапачаткова Напісаў raffaell0 Visualizza Messaggio
    *motorsport, а затым вы можаце? пакласці l эмулятар? Я яшчэ не бачыў вакол x-гэта экю, гэта-тое, чаму? nn я ведаў, калі б вы маглі зрабіць.
    Бачу, як стаіць эмулятар, калі ? што "ок", у адваротным выпадку я павінен убачыць, калі я чытаю. Факт ? што я не машына пад рукой, каб паспрабаваць. Мне перадаецца эбу, а затым я павінен combatterci з зачыненымі вачыма. Але калі хто-то мне s? сказаць, што кошт робіць эмулятар для гэтай ecu? Для fenix5 ад 10/15? я бачыў. Мы бачым, x гэтага. Потым я заўважыў, што сам ecu, існуе 3 мадэлі, я кажу, добра? 2-вы павінны прачытаць flash і eeprom nn, я памятаю, абрэвіятура. Але вы можаце гэта пацвердзіць?
    існуе, існуе, есць універсальны эмулятар для peugeot edc15c2...соотвественно я не магу размясціць спасылку,працуе на вэб-сайце, вы ў бяспецы!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    вы можаце зрабіць гэта таксама flasch не патрабуе, каб прымусіць эмулятар
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •