Старонка 5 з 6 PrimaПерад ... 3456 АпошняеUltima
Вынікі з 57 41-50

Абмеркаванне: Супастаўленне 500 Abarth

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    13
    Толькі карту без механічных работ вы smagrire занадта шмат сумесі, і вы можаце рабіць страты... але з-за механічных прыстасаванняў ( тыя, што вылучаныя клаўдые, які прапусціў толькі кулачкі) пры перамяшчэнні змяняецца garrett 1446 можна прыехаць спакойна ў 200cv з карты зроблены да дасканаласці.
    Акрамя гэтага парога трэба тады ставіць на турбіны розных тыпаў, якія td04 або protoxide Ах... апошняе, што асцярожнасць, каб не даць занадта шмат пара, таму што курс прасядзе...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    66
    кулачкі, але я не згаданыя, чаму? я не ўпэўнены на 100%, што ўсе зменіцца,мне так лепш, і я дам вам ведаць

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Я прыбыў у 230 л / с. але ? было пераўтварэнне даволі жорсткая

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    13
    Выдатны nn c'? што сказаць, і з абмен??? Вы паставілі тое, што па ГПД???

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў unlocker1984 Visualizza Messaggio
    Выдатны nn c'? што сказаць, і з абмен??? Вы паставілі тое, што па ГПД???
    няма валюты у нас яшчэ тое, што ss будзе трымаеце на дадзены момант счапленне замест таго, не вытрымлівае крытыкі, гэтыя дзяржавы,на машыны ? змантаваная турбіна, атрыманых mitzubischi, гібрыдны, усе разгрузкі, уключаючы калектары з групы N ручной працы , intercouler плюс, наканечнікі сіліконавыя, замененыя фарсункі, плюс, ўзмоцненага счаплення, карта прысвечана, што прымусіла мяне адкінуць усе damos, аўтамабіль уяўляе гэта асаблівасці", якія ў сітуацыі педагагічнага не забяспечвае больш 130cv з функцыяй спорт развязвае свой гнеў
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    66
    кулачкі я праверыў і не замяняюцца,500 tributo ferrari мае тыя ж кулачкі 500 акцый,і ўсе ж сярэдні бал 155 і ss счаплення? ? змяніць

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў клаўдые-abarth Visualizza Messaggio
    кулачкі я праверыў і не замяняюцца,500 tributo ferrari мае тыя ж кулачкі 500 акцый,і ўсе ж сярэдні бал 155 і ss счаплення? ? змяніць
    ен не вытрымлівае і пачынае прабуксоўваць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    135
    хлопцы, скажыце мне, калі я правільна зразумеў:
    пеўнік закона Ў ПАСЛЯДОЎНЫ файл, што ecm не прызнае ... але потым пу? рэдагаваць ў 2d, магчыма, і перапісаць.
    пеўнік закона ў boot-файла ад 2 мб, што пу? быць зменены заўседы, ў 2d і напісаць усе ў boot
    mpps не чытае, але робіць код, так што калі вы павінны атрымаць файл з таго ж hw і sw, і пісаць тое.

калі вы хочаце, каб прынесці 135 да 160 л.с., такім чынам, або вы пішаце ў boot файл 2 мега поўны essesse
    ці вы аднавіць файл, які вы пу? пісаць з mpps (12 або meglio5 па вас) і запіс праз паслядоўны порт...

я сказаў, добра гэта ці няма :-) ?

вядома, пісаць у boot з каня, я маю на ўвазе файл з такім жа hw... чаму? відавочна, што праграмнае забеспячэнне ? адрозніваецца.
    і тое, што sareppe ec id... я не разумею
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 15-02-2014 да 10:53

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    [QUOTE=giannimini;82990]хлопцы, скажыце мне, калі я правільна зразумеў:
    пеўнік закона Ў ПАСЛЯДОЎНЫ файл, што ecm не прызнае ... але потым пу? рэдагаваць ў 2d, магчыма, і перапісаць.
    пеўнік закона ў boot-файла ад 2 мб, што пу? быць зменены заўседы, ў 2d і напісаць усе ў boot
    mpps не чытае, але робіць код, так што калі вы павінны атрымаць файл з таго ж hw і sw, і пісаць тое.

калі вы хочаце, каб прынесці 135 да 160 л.с., такім чынам, або вы пішаце ў boot файл 2 мега поўны essesse

пеўнік чытае з паслядоўнага порта virtual не рэальныя бярэ яго з базы дадзеных 896kb, што ? той жа самы файл, што законы ў boot можа быць скарочаныя, каб гэта прызнаць, да ecm, але рэкамендую паспрабаваць і riscivere серыйны раз riallungato,у boot вам магчымасць больш, што чытаць кіравання рухавіком(896), таксама argortimo стратэгій працэсара і кіравання рухавіком разам (2mega)
    калі woi змяніць файл 2 мега, ніхто табе гэта забараняе, так як змяшчае кіравання рухавіком, каб зрабіць пераўтварэнні праграмнага забеспячэння, што трэба ўсяго чытання працэсара 2 чараўніка,
    mpps пакінь яго лепей страціць на гэтым ecu

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    135
    Так, але я не ведаю, калі пеўнік, што ў іх есць банк дадзеных. Калі ен працуе з базай дадзеных, я адкрываю файл у 2D і змяніць яго крывыя, як карту essesse перапісаць, то файл памерам пеўнік

Я не хачу, пробования сябе ў памер і cuc?, я не кажу.

Senn? пішу ўсе ў файл з двух мега boot з essesse. Заўседы ці сродак

Старонка 5 з 6 PrimaПерад ... 3456 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •