Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 35

Абмеркаванне: egr ford focus 1.6 edc16c34

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    няма, няма яшчэ!!! рашэнне я не спрабаваў, але магу гарантаваць, што гэтыя, размешчаныя gi? на гэтую тэму, на ford 1.6 edc16c34 не працуюць.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    20
    Прабачце ... а як вы можаце зразумець, што не працуюць ? з дыягназам паглядзець, што EGR працуе яшчэ, ці таму, што вам застаецца памылка " Няспраўнасць РУХАВІКА " на дысплеі ??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    дыягназ я бачу, што працуе

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    20
    на жаль, не робяць мяне па-ранейшаму спампаваць файл.. я навічок .. гэтыя зроблены каля 50 аўтамабіляў DPF і egr з РАЗ ... .. усе працуюць толькі на префлопе ? з DPF, што трэба рабіць з працэсу ўводу ў эксплуатацыю ціск у сістэме, у адваротным выпадку аўтамабіль nn va-й? ў бяспецы, але вам застаецца надпіс у працяжнік !! трэба паглядзець, што з каманднага 1C4360 да 1C43A0 неабходна ўнесці mod .. або напішыце мне ў файлы ў прыват і паспрабуем

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    Citazione Першапачаткова Напісаў centrohifi Visualizza Messaggio
    на жаль, не робяць мяне па-ранейшаму спампаваць файл.. я навічок .. гэтыя зроблены каля 50 аўтамабіляў DPF і egr з РАЗ ... .. усе працуюць толькі на префлопе ? з DPF, што трэба рабіць з працэсу ўводу ў эксплуатацыю ціск у сістэме, у адваротным выпадку аўтамабіль nn va-й? ў бяспецы, але вам застаецца надпіс у працяжнік !! трэба паглядзець, што з каманднага 1C4360 да 1C43A0 неабходна ўнесці mod .. або напішыце мне ў файлы ў прыват і паспрабуем
    cos? ідзем супраць правілаў, мы не кажам у прыват, а дзякуючы дапамозе, мы ўсе працуем на qst файлы, для? калі не прав апошняе рашэнне, што я напісаў, бескарысна scervellarsi.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    20
    ..няма няма ... чым заўседы правілы ... ...я хацеў сказаць табе, што я магу вам файл ... але я не магу спампаваць ваш КРЫЧЫ !! .. паспрабуйце яго і дайце мне ведаць ..

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў ecuboost Visualizza Messaggio
    няма, няма яшчэ!!! рашэнне я не спрабаваў, але магу гарантаваць, што гэтыя, размешчаныя gi? на гэтую тэму, на ford 1.6 edc16c34 не працуюць.
    вы спрабавалі рашэнне faberecu?
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Citazione Першапачаткова Напісаў centrohifi Visualizza Messaggio
    ..няма няма ... чым заўседы правілы ... ...я хацеў сказаць табе, што я магу вам файл ... але я не магу спампаваць ваш КРЫЧЫ !! .. паспрабуйце яго і дайце мне ведаць ..
    калі вы хочаце дапамагчы карыстачу, вы можаце прымацаваць змяненне вашай, адправіў на врі ў банк дадзеных, калі не c'? і мод на гэтай старонцы. Тэмы, якія разглядаюцца ў прыватнай, не існуе

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    20
    Добры Дзень, я ўставіў файл Врі і mod, як выказаў здагадку leandro89.... вы можаце яго знайсці ў катэгорыі " файлы Крычы -- Ford - Focus ... паспрабуйце яго і дайце нам ведаць
    З павагай

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Гроссето
    Паведамленні
    305
    У базе дадзеных трэба было ўвесці толькі origianle, зменены qu?, аднак гэта доказ ? было ўжо? зроблена.
    Калі ў вас sfappato 50 аўто з раз, калі вы зрабілі добрую troiaio, раз не працуе добра на гэтыя аўтамабілі, як скінуць амаль усе коды памылак і тычыцца рэчаў, якія не патрэбныя для правільнай defap. Проста толькі адзін біт.

Для ecuboost тыя элементы кіравання egr і павінен працаваць, а я нес бы працоўны цыкл да максімальнага значэння, а таксама ачысціць элементы кіравання, і вы ўбачыце, што вырашыць.

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •