прывітанне ўсім, хлопцы, калі ласка, я хацеў бы меркаванне на гэты файл peugeot 307 2000 dc edc 15c2, дзе з ecusafe я выдаліў fap і egr remover я выдаліў egr, я хацеў бы ведаць, калі вы думаеце, магу я загружаць файлы cos? як ? факт, або, калі есць рэчы, якія не ідуць добра, і што я павінен быць асцярожны ў стадыі напісання, улічваючы, што ? першы з гэтых аўтамабіляў, што я павінен пісаць; я не ведаю, калі вы страціце кадоўкі фарсунак або іншы ці я раблю блытаніны з renault? ці, калі я павінен, каб прымусіць зачыніць egr з переходником ці я магу абысціся?; я прачытаў "p"? усе, што на форуме мог мець справу з гэтым ecu, але ў рэшце рэшт я ўсе яшчэ ясныя ідэі cos? я спадзяюся, што хто-то пі? эксперт, я магу выдаліць усе сумневы. прыкладаю файл ori-й? файл мод зрабіў раней з ecusafe затым перайшоў у egr remover, а затым выратаваў ад titanium.
файл врі ? цюй? http://www.professionalchiptuning.ne...1911#post81911 файл врі былі ўжо? маецца ў банку дадзеных размешчаны magi1984 але па параўнанні з маей ? трохі адрозніваецца ў канцы, і, каб быць упэўнены, я адправіў ance мой.
дзякуй усім за дапамогу, я спадзяюся, што вы перадасце мне