Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 11
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483

peugeot 307 2000 hdi 107 л.з. edc 15 c2 no egr не fap

прывітанне ўсім, хлопцы, калі ласка, я хацеў бы меркаванне на гэты файл peugeot 307 2000 dc edc 15c2, дзе з ecusafe я выдаліў fap і egr remover я выдаліў egr, я хацеў бы ведаць, калі вы думаеце, магу я загружаць файлы cos? як ? факт, або, калі есць рэчы, якія не ідуць добра, і што я павінен быць асцярожны ў стадыі напісання, улічваючы, што ? першы з гэтых аўтамабіляў, што я павінен пісаць; я не ведаю, калі вы страціце кадоўкі фарсунак або іншы ці я раблю блытаніны з renault? ці, калі я павінен, каб прымусіць зачыніць egr з переходником ці я магу абысціся?; я прачытаў "p"? усе, што на форуме мог мець справу з гэтым ecu, але ў рэшце рэшт я ўсе яшчэ ясныя ідэі cos? я спадзяюся, што хто-то пі? эксперт, я магу выдаліць усе сумневы. прыкладаю файл ori-й? файл мод зрабіў раней з ecusafe затым перайшоў у egr remover, а затым выратаваў ад titanium.
    файл врі ? цюй? http://www.professionalchiptuning.ne...1911#post81911 файл врі былі ўжо? маецца ў банку дадзеных размешчаны magi1984 але па параўнанні з маей ? трохі адрозніваецца ў канцы, і, каб быць упэўнены, я адправіў ance мой.
    дзякуй усім за дапамогу, я спадзяюся, што вы перадасце мне
    File Allegati Файл Ўкладання

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў сиско Visualizza Messaggio
    прывітанне ўсім, хлопцы, калі ласка, я хацеў бы меркаванне на гэты файл peugeot 307 2000 dc edc 15c2, дзе з ecusafe я выдаліў fap і egr remover я выдаліў egr, я хацеў бы ведаць, калі вы думаеце, магу я загружаць файлы cos? як ? факт, або, калі есць рэчы, якія не ідуць добра, і што я павінен быць асцярожны ў стадыі напісання, улічваючы, што ? першы з гэтых аўтамабіляў, што я павінен пісаць; я не ведаю, калі вы страціце кадоўкі фарсунак або іншы ці я раблю блытаніны з renault? ці, калі я павінен, каб прымусіць зачыніць egr з переходником ці я магу абысціся?; я прачытаў "p"? усе, што на форуме мог мець справу з гэтым ecu, але ў рэшце рэшт я ўсе яшчэ ясныя ідэі cos? я спадзяюся, што хто-то пі? эксперт, я магу выдаліць усе сумневы. прыкладаю файл ori-й? файл мод зрабіў раней з ecusafe затым перайшоў у egr remover, а затым выратаваў ад titanium.
    файл врі ? цюй? http://www.professionalchiptuning.ne...1911#post81911 файл врі былі ўжо? маецца ў банку дадзеных размешчаны magi1984 але па параўнанні з маей ? трохі адрозніваецца ў канцы, і, каб быць упэўнены, я адправіў ance мой.
    дзякуй усім за дапамогу, я спадзяюся, што вы перадасце мне
    для egr проста караткахвалевыя вк-хвалі?tch 06111d і 07111d dpf ? яшчэ актыўна не закрануў нічога
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    120
    Citazione Першапачаткова Напісаў legendaryslave Visualizza Messaggio
    для egr проста караткахвалевыя вк-хвалі?tch 06111d і 07111d dpf ? яшчэ актыўна не закрануў нічога
    Што я ведаю кантролю 61143,61150 і 71143,71150 тыя, fap і адключаюцца карэктна.
    Чаму? вы кажаце, што яшчэ не дасягнуў нічога? , Што c'? яшчэ чапаць?

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    прывітанне легенда, дзякуючы быць, спрацавала для fap я даў ecusafe, што цюй? у форуме кажуць, што на edc 15c2 працуе добра, вы можаце даць мне які-небудзь іншай інфармацыі?

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў Tinturia Visualizza Messaggio
    Што я ведаю кантролю 61143,61150 і 71143,71150 тыя, fap і адключаюцца карэктна.
    Чаму? вы кажаце, што яшчэ не дасягнуў нічога? , Што c'? яшчэ чапаць?
    тады прашу прабачэння за тое, што далі няправільны савет, не памятаю, што жэсты і dpf было, калі з ecusafe затым бяспечны і 2 экю, што ўдаецца зрабіць добра зарада і дайце нам ведаць,

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    дзякуй за адказ, legend, то я магу зрабіць, калі зачыніць egr з пліты, я пішу з певень 2 якой-то іншы савет? дзякуй за наяўнасці

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    120
    на гэтых вы павінны паставіць для трываласці пліты.
    З дапамогай перамыкача off клапан egr адкрыты і машына не сыйдзе ў рух.

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    Citazione Першапачаткова Напісаў Tinturia Visualizza Messaggio
    на гэтых вы павінны паставіць для трываласці пліты.
    З дапамогай перамыкача off клапан egr адкрыты і машына не сыйдзе ў рух.
    дзякуй за растлумачэнне, я карыстаюся вашай даступнасці? каб спытаць яшчэ што-то, я зразумеў, што адрасы 06111d і 07111d з'яўляюцца swicht для egr і адрасы 61143,61150 і 71143,71150 для fap, як перш, вы жа самі напісалі, вы таксама ведаеце, што гэта? ад 06bcfc у 06bd00 і 07bcfc у 07bd00 і калі машына губляе выпадкова некаторыя кадоўкі фарсунак (ці я кажу, бздура), прывітанне, дзякуй за дапамогу

дзякуй за растлумачэнне, я карыстаюся вашай даступнасці? каб спытаць яшчэ што-то, я зразумеў, што адрасы 06111d і 07111d з'яўляюцца swicht для egr і адрасы 61143,61150 і 71143,71150 для fap, як перш, вы жа самі напісалі, вы таксама ведаеце, што гэта? ад 06bcfc у 06bd00 і 07bcfc у 07bd00 і калі машына губляе выпадкова некаторыя кадоўкі фарсунак (ці я кажу, бздура), прывітанне, дзякуй за дапамогу
    хацеў дадаць фатаграфіі і я іх не памятаю; вось яны
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 07-02-2014 да 22:31

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    без кадзіроўкі фарсунак не забудзьцеся разлічыць cks, перш чым пісаць, і есць варыянт у bsi tap яму экіпіроўка, без fap
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    прывітанне легенда, але калі ў мяне захаваны файл, які я заключыў з тытанам ў cks мне падлічыў ен, ці не? я autocom і texa але я чытаў на форуме, што autocom не правіць у bsi опцыя " no fap, вы ведаеце, калі texa то f

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •