Старонка 5 з 7 PrimaПерад ... 34567 АпошняеUltima
Вынікі з 68 41-50
    Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў cawadany Visualizza Messaggio
    Пытанне ? што ен казаў мне, што цяжка пачынаць у халодным стане. Carsoft закрануў таксама крывой "халодны" запуск, і заводзіўся заўседы добра, нават калі sfumacchiava.
    Амаль provo-файл, зроблены з толькі, што я прыклаў вышэй......
    а чаму б і не,калі ў вас есць магчымасць testalo ў нас, а таксама ваш вопыт па гэтым пытанні,паведаміце нам прывітанне.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport Visualizza Messaggio
    а чаму б і не,калі ў вас есць магчымасць testalo ў нас, а таксама ваш вопыт па гэтым пытанні,паведаміце нам прывітанне.
    Паспрабуе? тое,,? зрабіў-й? або менш стыль, carsoft, але па-ы? ціхі з крокам. Магчыма, добра і не sfumacchia.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    74
    калі стартар працуе нармальна, а акумулятарная батарэя мае пускавы ток аптымальны,ідзе добра, нават, змяніўшы адну карту ў цяпло,я ўсе раблю ўручную, чаму? carsoft і калі змяняюць з вялікім крокам і на выездзе паліць трохі, так

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Акумулятар ? новая, верагодна, электрарухавік ? трохі кульгаў. Цяпер я бачу, калі частка лепш новы мод з раз, што, аднак, менш, чым з крокам у карту халодная, а гарачая робіць тое ж змяненне carsoft.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    74
    калі чакаць занадта многага сабе выправіць праблему многія сушаць стартар або акумулятар.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Citazione Першапачаткова Напісаў mattycar Visualizza Messaggio
    калі чакаць занадта многага сабе выправіць праблему многія сушаць стартар або акумулятар.
    Брависсимо, у вас па цэнтру ў поўным аб'еме. Мой сябар як раз разеткі, якая выкарыстоўваецца ў гэтым аўтамабілі. З'ява, што было раней, я не ведаю, як ен мог пайсці вакол, такім чынам. У цеплы, асабліва, ў дарогу, ў дарогу, непрыстойна. І cos? ен кінуў на зямлю, акумулятар, электрарухавік, і для мяне ен пашкоджаны трохі, нават махавік.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    74
    гэта запалохванне тым, што(прыклад майго сябра)audi пытаецца, 400euro, каб электрарухавік і батарэі, чаму? па іх думку, праблема ? li.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Вось я цюй? зноў зламаць.

Аўтамабіль ў пытанне з mod бягучы (які прыкладаю) частка добра гарачай, але і халоднай некалькі разоў, цяжка. Ад дыягностыкі не будзе нічога ненармальнага. Вы думаеце, вы можаце? паспрабуйце падняць трохі дызельнага паліва пры халодным запуску? Я не хацеў бы, калі рухавік трохі млявым і, магчыма, дапамагаць крыху па карце, дазвольце праблему.
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Ross
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Таранцей
    Паведамленні
    98
    Калі халодная частка зла, прычыны могуць быць розныя, пачынаючы ад ачыстка сістэмы падачы паліва.
    Цярпенне-гэта цнота, моцныя, але што адбудзецца, калі гэтыя прабачэння?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    18
    паспрабуйце замяніць пракладку фільтра дызель столькі разоў ? яна, што усмоктвае паветра.....

Старонка 5 з 7 PrimaПерад ... 34567 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •