Старонка 4 з 7 PrimaПерад ... 23456 ... АпошняеUltima
Вынікі з 68 31-40
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    У labels VAG паведамляе, cos? для duty cycle:

003,4,Exhaust Gas,Recirc. Duty Cycle,Спецыфікацыя (у рэжыме Чакання): 20.0...70.0 %\nSpecification (Full Load): 90.0...100.0 %

Затым ен кажа, што мінімум павінна застацца паміж 20 і 70% ад поўнай нагрузкі паміж 90 і 100%. Наколькі я ведаю, у рэцыркуляцыі АДПРАЦАВАЎШЫХ газаў пры поўнай нагрузцы павінна быць зачыненая, на ўсе аўтамабілі. Такім чынам, гэта азначае, што працэнты вакол на 100% EGR на самай справе зачынена.... Ці я памыляюся?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Сіцылія
    Паведамленні
    234
    цалкам дакладна, вы не сказалі, што засталася на 96 % фіксаваны будзе азначаць, што яна зачынена !!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Citazione Першапачаткова Напісаў tecnoracing Visualizza Messaggio
    цалкам дакладна, вы не сказалі, што засталася на 96 % фіксаваны будзе азначаць, што яна зачынена !!!
    Упэўнены, што я напісаў-й? далей....

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    менавіта некаторы час таму я мог бы праверыць на golf v 2.0 tdi ў дыягностыцы, што казала % egr пасля яе выключыць карту на самай справе, аказваецца, 97%, то я б сказаў, што яна зачынена.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport Visualizza Messaggio
    менавіта некаторы час таму я мог бы праверыць на golf v 2.0 tdi ў дыягностыцы, што казала % egr пасля яе выключыць карту на самай справе, аказваецца, 97%, то я б сказаў, што яна зачынена.
    Выдатны я б сказаў! Дзякуй усім!!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Учора вечарам я бачыў, як мой сябар, уладальнік Леон у пытанне, і мне сказалі, што з гэтай новай карце не пі? так добра, як раней, нават у холад. Раней быў мод, зроблены з carsoft, што тычыцца нават "крывыя" халодны " запуск. Магчыма, carsoft закране таксама тых, для вырашэння гэтай праблемы????
    Я бачыў, што нават пасля некаторы прырашчэнне, на гэтай халоднай, але гэта пі? ніжэй, чым у carsoft. Я ўзяў файлы, якія я толькі сістэмы рэцыркуляцыі ог выключаны з мяне ўручную, і я ужыў мод для стартара з раз. Я прыкладаю врі і mod. Што скажаце, калі мы паспрабуем гэта?
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася cawadany; у 27-09-2012 09:45

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў cawadany Visualizza Messaggio
    Учора вечарам я бачыў, як мой сябар, уладальнік Леон у пытанне, і мне сказалі, што з гэтай новай карце не пі? так добра, як раней, нават у холад. Раней быў мод, зроблены з carsoft, што тычыцца нават "крывыя" халодны " запуск. Магчыма, carsoft закране таксама тых, для вырашэння гэтай праблемы????
    Калі яна лепш, чым раней, вярніце яго, як гэта было, але калі мы павінны рабіць рэчы правільна робяць з нашай сістэмай, як тлумачыць кіраўніцтва.
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); у 27-09-2012 13:44

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Калі яна лепш, чым раней, вярніце яго, як гэта было, але калі мы павінны зрабіць правільныя робяць з нашай сістэмай, як тлумачыць кіраўніцтва.
    Цяпер, як цяпер файл запуску правільна, як ад ваджэння. Можа быць, мае стартар трохі млявым і не можа прайсці пэўную колькасць колаў парог.

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    ці проста павялічыць яшчэ ад 2 да 300 кропак у тым жа раене, што прама цяпер вы змянялася заўседы ў топ-3 крывая.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    ці проста павялічыць яшчэ ад 2 да 300 кропак у тым жа раене, што прама цяпер вы змянялася заўседы ў топ-3 крывая.
    Пытанне ? што ен казаў мне, што цяжка пачынаць у халодным стане. Carsoft закрануў таксама крывой "халодны" запуск, і заводзіўся заўседы добра, нават калі sfumacchiava.
    Амаль provo-файл, зроблены з толькі, што я прыклаў вышэй......

Старонка 4 з 7 PrimaПерад ... 23456 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •