Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі 11-14 14 -
    АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Citazione Першапачаткова Напісаў giannimini Visualizza Messaggio
    хлопцы на практыцы мой сябар-механік, для пачатку хоча выдаткаваць мала, я не магу нічога з гэтым парабіць, гэтых сайтаў у інтэрнэце, якія прадаюць mpps v13 або 12, яны надзейныя або ? латарэя?

хто-то спрабаваў?

чаму? есць некалькі titpi, тыпу чорныя, празрыстыя і з скрыначцы.

тыя, якія ў вас, і я думаю, яны надзейныя, як яны? празрыстыя, чорныя, з скрыначцы або ў пу? ружовы і зялены з кветачкі :-)

выбачайце, жарт.
    вы зрабілі адзін і той жа пытанне ў іншае абмеркаванне, каб пазбегнуць запаўнення форуму з такім жа пытаннем, будзьце асцярожныя, хто-то вам адказваць?, пішу два разы не поторопите нічога

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    135
    Я зразумеў.
    Але на практыцы, mpps добрае ад дрэннага вы можаце вылучыць gi? ад чытання ці вы павінны спачатку пацярпець няўдачу ў запісу для гэтага.

У сэнсе, калі я чытаю 15 блокаў кіравання, напрыклад, і са мной і чытае ўсе, чаму? для чытання павінна быць добра, а потым правал у запісу?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    прывітанне, бачыў, што час файла ад 512 кб і 1 Мб прайшло часу ? пераважна, інструмент + надзейны, версія з скрынка алюміній шэры я разумею ? + надзейна серыі mpps. Калі мала вы праводзіце мала нас,...... Спытаеце info персаналу, вы consiglier? на надзейных прадуктаў

НАВІЧОК L'avatar di gfr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    74
    Citazione Першапачаткова Напісаў запал рухавікоў Visualizza Messaggio
    прывітанне, бачыў, што час файла ад 512 кб і 1 Мб прайшло часу ? пераважна, інструмент + надзейны, версія з скрынка алюміній шэры я разумею ? + надзейна серыі mpps. Калі мала вы праводзіце мала нас,...... Спытаеце info персаналу, вы consiglier? на надзейных прадуктаў
    і праўда , у мяне і ў дадатак зрабіць некалькі аўтамабіляў не абнаўляецца да сучасных аўтамабіляў , калі ласка, выконвайце радзе, што жывеш лепш, я хачу вам нагадаць, што ecu будзе каштаваць вам вельмі ......

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •