ок, ты была відавочная яшчэ адна важная рэч, дзе купіць гэтыя кампаненты???
ок, ты была відавочная яшчэ адна важная рэч, дзе купіць гэтыя кампаненты???
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
я спадзяюся, што я не bannino для гэтага ....я кажу толькі rs.....астатнія падумайце, вы!!!!!!!
ps для адміністратара, спадзяюся, не зрабілі шкоду.........![]()
Змены, унесеныя!!!! Усе ок!!!![]()
Экю EDC15C7, што ў другі раз не хацеў ведаць, чытаць, на гэты раз зрабіў усе!!!Дзякуй усім за дапамогу і спіс кампанентаў. Дзякуй, асабліва карыстачу giary74 за дапамогу!!!
Я замяніў:
Кандэнсатар: - 470 микр
- 330 микр
- 100 микр
3 Рэзістары SMD: - 470 ом
- 1.5 кім
-1 кім
-3.9 кім
-120 ым
Інтэграваныя: - HEF40106BT
Кварц: -16 Мгц
Ад матфея
прывітанне,
вы пу? растлумачыць-й? выразна на фота плз
Што вы маеце на ўвазе пад пі? ясна? На жаль, як мяне няма, вы ўсе яшчэ можаце бачыць ўкладанні, а затым зрабіце пошук у інтэрнэце, як паказана ў папярэдніх пастах, а потым растлумачце нам, вашы сумневы, калі вы ўсе яшчэ не вы ? ясна, што змяніць!!![]()
Ад матфея
прывітанне, ? мой Galleto 2 фота
IMG_0762.jpg
Хлопцы, сення я ? здарылася што-то дрэннае. Пасля змены я чытаў, ecu я зрабіў, id, etc, і ўсе было добра. Тады певень ? стан прастою на працягу 2 дзен. Цяпер сення мне трэба было прачытаць car, але сюрпрыз певень падключаецца да пк, але ў праграме атрымліваецца як пры падключэнні да раз'ем obd. застаецца ўсе, шэры і піша low voltage і не дазволіўшы мне выбраць што-небудзь.Я ўжо? спрабаваў падключыць яго нават да bamco але той жа вынік. У вас есць ідэі пра тое, што пу? быць паспяховым??
![]()
Ад матфея
калі-небудзь ? здарылася са мной, але пасля яго адлучэння ад usb-порта і яго riattacato вы ? аднавіў