Старонка 5 з 6 PrimaПерад ... 3456 АпошняеUltima
Вынікі з 59 41-50

Абмеркаванне: Карэкцыя Фарсунак

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    рухавік не працуе ў адзіночку...есць фарсункі, якія дазваляюць яму працаваць на 1000 абаротаў...
    не памятаю, на дызель, але на бензін есць датчыкі дэтанацыі, якія даюць на эбу, калі не хапае хадоў,у залежнасці ад інтэнсіўнасці? ен таксама разумее, што цыліндр c'? праблемы і, такім чынам, адаптацыя паліўнай....
    на самай справе, то ад дыягностыкі ? у стане сказаць вам, які менавіта цыліндр мае праблемы...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    112
    Хлопцы, вам трэба віншаванне для тлумачэння super метады, якія вы даеце. Я ў майго невуцтва, я згодны на размову, што блок кіравання можа адаптаваць ін'екцыі, калі з'? інжэктар або два, і інш, якія не працуюць. ? дзякуючы гэтаму, што тое, Cione казалі, дыягназ можа даць нам адказы на некаторыя пытанні аб магчымай інжэктар, не працуе!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    112
    Вы на самой справе. У залежнасці ад колькасці? паветра, і тую на дызельнае паліва ў параўнанні безумоўна, вы можаце зразумець, што ? цыліндр не ідзе.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di nasone147
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    авеллино
    Et
    40
    Паведамленні
    141
    хлопцы, але выпраўлення ідуць праверыць халодная ці гарачая??есць занадта шмат супярэчлівых меркаванняў!!я халодная я 2iniettore, якая ліквідуе да +2.74 і 4 фарсункі кампенсуе, робячы -2.02,але як грэюць p? усе падае ў сярэднім!!я, аднак, усе сімптомы фарсунак ko..вібрацыя,холад,вылет доўгія,fumosit?..!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di nasone147
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    авеллино
    Et
    40
    Паведамленні
    141
    Ніякай савет?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Не richiamatemi.. але я хачу сказаць, што мой досвед на 147 1,9 150cv майго прыдуманы,
    на практыцы машына ў холаду заводзіўся ўсю прыладзе адрозніваецца ад рэальнага і galoppava ад страху,
    я сказаў яму, portarmela і таго, каб адрамантаваць фарсункі, таму, што? воск для карэкцыі, якія вар'іраваліся ад -7 да +7..
    semi auto новая з 70,000 для таго, каб лічыць, але, вядома ж, у двайны..
    аднак, тут, па чутках, гэтак жа, баюся, і пахла ад смерці..
    у нядзелю ўсе, узяў EGR карта, паверце мне, карэкцыя -1,+1 рухавік уваскрос, і лінейны..
    вам слова..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di mikyrace82
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    146
    у tdi c? працэдуры, якія неабходна выканаць для пераналадкі фарсунак....кажучы проста...вы якія рэгулююць механізмы фарсунак...прыносіць аліўкавы распредвалов ў вмт ў багажным ўсім, пакуль не адчуеце канца без намаганні і адкруціць, каб 270gradi, калі я правільна памятаю (tdi 130o150).

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Citazione Першапачаткова Напісаў mikyrace82 Visualizza Messaggio
    у tdi c? працэдуры, якія неабходна выканаць для пераналадкі фарсунак....кажучы проста...вы якія рэгулююць механізмы фарсунак...прыносіць аліўкавы распредвалов ў вмт ў багажным ўсім, пакуль не адчуеце канца без намаганні і адкруціць, каб 270gradi, калі я правільна памятаю (tdi 130o150).
    калі я правільна памятаю, адкруціць 220 градусаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    143
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Не richiamatemi.. але я хачу сказаць, што мой досвед на 147 1,9 150cv майго прыдуманы,
    на практыцы машына ў холаду заводзіўся ўсю прыладзе адрозніваецца ад рэальнага і galoppava ад страху,
    я сказаў яму, portarmela і таго, каб адрамантаваць фарсункі, таму, што? воск для карэкцыі, якія вар'іраваліся ад -7 да +7..
    semi auto новая з 70,000 для таго, каб лічыць, але, вядома ж, у двайны..
    аднак, тут, па чутках, гэтак жа, баюся, і пахла ад смерці..
    у нядзелю ўсе, узяў EGR карта, паверце мне, карэкцыя -1,+1 рухавік уваскрос, і лінейны..
    вам слова..
    карэкцыя фарсунак таксама перамяшчаецца з впускного калектара або яго часткі abastanza бруду.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Турын
    Et
    54
    Паведамленні
    101
    але калі ўжо з карэкцыяй 5 нават не запускаецца!!!! Калі ласка!!!!

Старонка 5 з 6 PrimaПерад ... 3456 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •