таму, каб зрабіць добра delta мне патрэбен bdm у гэты момант я павінен прыняць певень v53 , есць зварыць з schedini ці я памыляюся, есць гіды, каб зрабіць гэтую аперацыю
таму, каб зрабіць добра delta мне патрэбен bdm у гэты момант я павінен прыняць певень v53 , есць зварыць з schedini ці я памыляюся, есць гіды, каб зрабіць гэтую аперацыю
Калі вы ідзяце ў BDM трэба адкрыць блок і на паверсе і sladare i schedini, вы.
Кіраўніцтва падключэнні BDM dovrebe быць у тэчку праграмы (Documents) на кампакт-дыск, які вы атрымліваеце з гала-53 гл. але вы павінны быць асцярожныя, як калегі.
У EDC16C39 вы можаце паспрабаваць прачытаць з БД з любой серыйны " стары певень, 1260, MPPS, V53. і не блакуе нічога, і калі ідзе " чытанне напісаць таксама.
Час чытання 45мин, запіс 1 або 2 мін ад серыйных.
Прывітанне, у мяне кабель фіялетавы, але я не ведаю, што вам трэба . Хто ведае за што
І лепш за ўсе гэта зрабіць у BDM улічваючы, што яшчэ і працаваць, і гэта займае больш часу, і калі вы не знаемыя, вы можаце таксама зрабіць пашкоджанні.
Я да гэтага часу, усе гэтыя ЭКЮ, якія я зрабіў праз OBD, і досыць (100-150), калі я чытаў, я напісаў, ніколі не мець ніякіх праблем, акрамя, нічога, што я пасля адноўленая ў школе або з BDM.
Сродак есць заўседы, таму што нават калі што-то ідзе не так у запісе бд, амаль, dicco амаль, заўседы можна аднавіць файл, пасля чаго адкрыць ECU і чытайце файл corroto з BDM.
Выбар за вамі, таму што "гуляць" з ECU заўседы існуе рызыка пашкоджанні або іншага.
Але дэльта ў гэтым годзе, і? Таму што на пі? новыя obd ce, хто меў некаторыя праблемы для гэтай машыны. таксама мне v48 я не хацеў, каб закон, мне здаецца, гэта было ў 2011 годзе-v53 я не спрабаваў
Вы, я ведаю пытанне, яму гэта зроблена, каб даць яму зразумець, што прылада мае патрэбу!
я павінен зрабіць дэльта-2009, што вы кажаце, што я павінен выкарыстоўваць , але потым schedini, якія выходзяць з bdm ідуць ляжыць вышэй, з дзімам або ўносяцца