я што-то ў pdf, але не магу прымацаваць
я што-то ў pdf, але не магу прымацаваць
Не трэба, вельмі ручной..
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
я не ведаю,' калі' і' абаронены, не піша нічога....вось...
файл выдалены
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 08-02-2014 да 22:49
Добры вечар усім,
я пасля гэтага форуму, але для мяне супаставіць і табу, я хацеў бы даведацца, загружаць файл врі і загрузіць файл зменены гляджу 3d-у 2d, як мультфільм мультфільм
кантроль адрозненні карт з ecm, але не разумею нічога , чырвоная і сіняя, ці што ? футбольная каманда, хто-то мае відэа, каб даведацца. Дзякуй з павагай
Дзякуй за савет, і адзінае, што, безумоўна, зрабіць? чаму? зрабіць fap і egr з праграмай не ? тое ж самае, як зразумець карты .
калі прыходзіць кліент, матухна заўседы выступу адлюстравання, сказаўшы, што вы можаце? сапсаваць рухавік.
Я, аднак, sar? магчыма, вар'ят, а ? вельмі цяжка, але змены з карты gi? зроблены, атрыманых на іншых форумах, я іх у Hex і я цалкам самавук.
Яму прасіць? спадзеючыся, што мяне не пытаюцца, лічбы высокія. У любым выпадку дзякуй за адказ.Прывітанне
Яму прасіць? курсы адміністратара, спадзеючыся, што мяне не пытаюцца, лічбы высокія вы ведаеце, sti перыяды-не працуе na ліра macu, каб убачыць cu lu binoculu. У любым выпадку дзякуй за адказ.Прывітанне[/QUOTE]
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 10-04-2014 да 20:17
[/QUOTE]
Прывітанне,
Я не магу параіць вам, я таксама курсы, адмін! Я скажу адно, што gi? ен даведаўся пра тое, што мала для пачатку толькі дзякуючы ім! Спачатку ўсе было аўтсайдарам! У гэтым месяцы робяць курсы ў Рыме, так што калі вы з гэтых частак, або можна перамяшчацца, спытаеце зараз! Памятаць, што тое, што вы праводзіце ritorner? senpre ззаду!